База данных: Диссертации
Страница 1, Результатов: 1
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
Берден, Асылқүл Шарапқызы.
Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М072700 - "Азық-түлік тағамдары технологиясы" мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к. Ә.К.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2011. - 12 б. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- тағам -- жарма -- рецепттер -- құрамы -- ферменттер
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Берден, Асылқүл Шарапқызы.
Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М072700 - "Азық-түлік тағамдары технологиясы" мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к. Ә.К.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2011. - 12 б. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- тағам -- жарма -- рецепттер -- құрамы -- ферменттер
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Страница 1, Результатов: 1