База данных: Репозиторий трудов ППС
Страница 1, Результатов: 1
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
Берден, Асылқүл Шарапқызы.
Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М072700 - "Азық-түлік тағамдары технологиясы" мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к. Ә.К.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2011. - 12 б. - ). - [Б.ц.] тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- тағам -- жарма -- рецепттер -- құрамы -- ферменттер
Экземпляры всего: 1
2-2 СИС (1)
Свободны: 2-2 СИС (1)
Берден, Асылқүл Шарапқызы.
Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М072700 - "Азық-түлік тағамдары технологиясы" мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к. Ә.К.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2011. - 12 б. - ). - [Б.ц.] тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- тағам -- жарма -- рецепттер -- құрамы -- ферменттер
Экземпляры всего: 1
2-2 СИС (1)
Свободны: 2-2 СИС (1)
Страница 1, Результатов: 1