База данных: Книги
Страница 1, Результатов: 1
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36.88я7
М17
Маликтаева, П. М.
Ұлттық сусын өнімдерінің сапасын талдау [Мәтін] : оқу құралы / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 196 б. - ISBN 978-601-240-224-7 : 4400т. 00т. тг.
ББК 36.88я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЛКОГОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- сусындар -- ұлттық сусын өнімдері -- технология -- сапа -- бағалау -- микробиологиялық көрсеткіш -- өнім сапасы -- санитарлы-гигиеналық талап -- ашытқы өндірісі -- оқу құралы
Экземпляры всего: 15
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)
М17
Маликтаева, П. М.
Ұлттық сусын өнімдерінің сапасын талдау [Мәтін] : оқу құралы / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 196 б. - ISBN 978-601-240-224-7 : 4400т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЛКОГОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- сусындар -- ұлттық сусын өнімдері -- технология -- сапа -- бағалау -- микробиологиялық көрсеткіш -- өнім сапасы -- санитарлы-гигиеналық талап -- ашытқы өндірісі -- оқу құралы
Экземпляры всего: 15
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)
Страница 1, Результатов: 1