Электронный каталог


 

База данных: Книги

Страница 1, Результатов: 1

Отмеченные записи: 0

36-1я7
А30


    Азық-түлік өнімдерінің реологиялық негіздері [Мәтін] : оқулық / М.Ж. Еркебаев, Е.Б. Медведков, Л.С. Исабекова, Е.З. Матеев. - Алматы : Полиграфкомбинат ЖШС, 2014. - 256 б. - ISBN 978-601-7427-44-3 : 2632т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- азық-түлік өнімдері -- тамақ өнімдері -- реологиялық тәсілдері -- физика-химиялық қасиеті -- реометрия -- стрктурометр СТ-1 -- ақпаратты өлшеуіш -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

Азық-түлік өнімдерінің реологиялық негіздері [Мәтін] : оқулық / М.Ж. Еркебаев, Е.Б. Медведков, Л.С. Исабекова, Е.З. Матеев, 2014. - 256 б.

1.

Азық-түлік өнімдерінің реологиялық негіздері [Мәтін] : оқулық / М.Ж. Еркебаев, Е.Б. Медведков, Л.С. Исабекова, Е.З. Матеев, 2014. - 256 б.


36-1я7
А30


    Азық-түлік өнімдерінің реологиялық негіздері [Мәтін] : оқулық / М.Ж. Еркебаев, Е.Б. Медведков, Л.С. Исабекова, Е.З. Матеев. - Алматы : Полиграфкомбинат ЖШС, 2014. - 256 б. - ISBN 978-601-7427-44-3 : 2632т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- азық-түлік өнімдері -- тамақ өнімдері -- реологиялық тәсілдері -- физика-химиялық қасиеті -- реометрия -- стрктурометр СТ-1 -- ақпаратты өлшеуіш -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

Страница 1, Результатов: 1

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц