Электронный каталог


 

База данных: Книги

Страница 1, Результатов: 11

Отмеченные записи: 0

36.87(7Англ)я2
I-98

Ivannikova, N. V.
    Bibliographical dictionary of terms to the course "Technology of wine and wine drinks" [Текст] = Библиографический словарь терминов по дисциплине "Технология вина и винных напитков" : научное издание / N. V. Ivannikova, M. B. Saduakassova. - Taraz : Taraz University, 2017. - 117 p. - 290т. 00т. тг.

ББК 36.87(7Англ)я2

Рубрики: ТЕХНИКА

   ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ


   БРОДИЛЬНЫЕ ПРОИЗВОДСТВА


Кл.слова (ненормированные):
bibliographical dictionary of terms -- technology of wine -- wine drinks -- технология вина -- винные напитки -- библиографический словарь -- термин -- шарап -- шарап сусындар -- терминдер -- библиографиялық сөздік
Доп.точки доступа:
Saduakassova, M.B.

Экземпляры всего: 25
2.1-№2 оқу залы (25)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (25)

Ivannikova, N.V. Bibliographical dictionary of terms to the course "Technology of wine and wine drinks" [Текст], 2017. - 117 p.

1.

Ivannikova, N.V. Bibliographical dictionary of terms to the course "Technology of wine and wine drinks" [Текст], 2017. - 117 p.


36.87(7Англ)я2
I-98

Ivannikova, N. V.
    Bibliographical dictionary of terms to the course "Technology of wine and wine drinks" [Текст] = Библиографический словарь терминов по дисциплине "Технология вина и винных напитков" : научное издание / N. V. Ivannikova, M. B. Saduakassova. - Taraz : Taraz University, 2017. - 117 p. - 290т. 00т. тг.

ББК 36.87(7Англ)я2

Рубрики: ТЕХНИКА

   ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ


   БРОДИЛЬНЫЕ ПРОИЗВОДСТВА


Кл.слова (ненормированные):
bibliographical dictionary of terms -- technology of wine -- wine drinks -- технология вина -- винные напитки -- библиографический словарь -- термин -- шарап -- шарап сусындар -- терминдер -- библиографиялық сөздік
Доп.точки доступа:
Saduakassova, M.B.

Экземпляры всего: 25
2.1-№2 оқу залы (25)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (25)

36.87я7
Б17

Байгазиева, Г. И.
    Спирт және спирттік өнімдер технологиясы [Мәтін] : оқулық / Г. И. Байгазиева. - Алматы : Эверо, 2017. - 164 б. - ISBN 978-601-310-647-2 : 4400т. 00т. тг.

ББК 36.87я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- спирт өндірісі -- шикізат -- дәнді дақылдар -- химиялық құрамы -- сақтау -- технология -- арақ -- ликер-арақ -- спирт ашытқысы -- дегустациялық анализ -- бақылау сұрақтары -- оқулық
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)

Байгазиева, Г.И. Спирт және спирттік өнімдер технологиясы [Мәтін] : оқулық, 2017. - 164 б.

2.

Байгазиева, Г.И. Спирт және спирттік өнімдер технологиясы [Мәтін] : оқулық, 2017. - 164 б.


36.87я7
Б17

Байгазиева, Г. И.
    Спирт және спирттік өнімдер технологиясы [Мәтін] : оқулық / Г. И. Байгазиева. - Алматы : Эверо, 2017. - 164 б. - ISBN 978-601-310-647-2 : 4400т. 00т. тг.

ББК 36.87я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- спирт өндірісі -- шикізат -- дәнді дақылдар -- химиялық құрамы -- сақтау -- технология -- арақ -- ликер-арақ -- спирт ашытқысы -- дегустациялық анализ -- бақылау сұрақтары -- оқулық
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)

36.87
Б17

Байгазиева, Г. М.
    Ликер-арақ өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : зертханалық практикум / Г. М. Байгазиева. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 104 б. - ISBN 978-601-310-602-1 : 3700т. 00т. тг.

ББК 36.87

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ашыту -- шарап жасау технологиясы -- ликер-арақ өндірісі -- су анализі -- ректификатталған этил спирті -- сұрыптаманы есептеу -- өсімдік шикізаты -- спирттелген шырындар -- спирттелген тұндырмалар -- қант сапасын бағалау -- ликер-құйма өнімдері -- органолепикалық баға беру -- анализ -- зертханалық жұмыс
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

Байгазиева, Г.М. Ликер-арақ өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : зертханалық практикум, 2017. - 104 б.

3.

Байгазиева, Г.М. Ликер-арақ өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : зертханалық практикум, 2017. - 104 б.


36.87
Б17

Байгазиева, Г. М.
    Ликер-арақ өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : зертханалық практикум / Г. М. Байгазиева. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 104 б. - ISBN 978-601-310-602-1 : 3700т. 00т. тг.

ББК 36.87

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ашыту -- шарап жасау технологиясы -- ликер-арақ өндірісі -- су анализі -- ректификатталған этил спирті -- сұрыптаманы есептеу -- өсімдік шикізаты -- спирттелген шырындар -- спирттелген тұндырмалар -- қант сапасын бағалау -- ликер-құйма өнімдері -- органолепикалық баға беру -- анализ -- зертханалық жұмыс
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

36.88я7
М17

Маликтаева, П. М.
    Ұлттық сусын өнімдерінің сапасын талдау [Мәтін] : оқу құралы / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 196 б. - ISBN 978-601-240-224-7 : 4400т. 00т. тг.

ББК 36.88я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АЛКОГОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- сусындар -- ұлттық сусын өнімдері -- технология -- сапа -- бағалау -- микробиологиялық көрсеткіш -- өнім сапасы -- санитарлы-гигиеналық талап -- ашытқы өндірісі -- оқу құралы
Экземпляры всего: 15
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)

Маликтаева, П.М. Ұлттық сусын өнімдерінің сапасын талдау [Мәтін] : оқу құралы, 2017. - 196 б.

4.

Маликтаева, П.М. Ұлттық сусын өнімдерінің сапасын талдау [Мәтін] : оқу құралы, 2017. - 196 б.


36.88я7
М17

Маликтаева, П. М.
    Ұлттық сусын өнімдерінің сапасын талдау [Мәтін] : оқу құралы / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 196 б. - ISBN 978-601-240-224-7 : 4400т. 00т. тг.

ББК 36.88я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АЛКОГОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- сусындар -- ұлттық сусын өнімдері -- технология -- сапа -- бағалау -- микробиологиялық көрсеткіш -- өнім сапасы -- санитарлы-гигиеналық талап -- ашытқы өндірісі -- оқу құралы
Экземпляры всего: 15
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)

36.99я7
С22

Саржанова, К. Ш.
    Тағам дайындау технологиясы [Мәтін] : оқулық / К. Ш. Саржанова. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 384 б. - ISBN 978-601-240-603-8 : 4800т. 00т. тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімі -- өңдеу технологиялары -- қоғамдық тамақтану -- көкөністерді өңдеу -- жемістерді өңдеу -- саңырауқұлақтарды өңдеу -- балық өнімдері -- етті өңдеу -- аспаздық өңдеу -- дайындау технологиясы -- тұздықтар -- жармалар -- бұршақ дәндер -- макарон өнімдері -- тәтті тағамдар -- сусындар -- ұлттық тағамдар -- оқулық
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

Саржанова, К.Ш. Тағам дайындау технологиясы [Мәтін] : оқулық, 2017. - 384 б.

5.

Саржанова, К.Ш. Тағам дайындау технологиясы [Мәтін] : оқулық, 2017. - 384 б.


36.99я7
С22

Саржанова, К. Ш.
    Тағам дайындау технологиясы [Мәтін] : оқулық / К. Ш. Саржанова. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 384 б. - ISBN 978-601-240-603-8 : 4800т. 00т. тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімі -- өңдеу технологиялары -- қоғамдық тамақтану -- көкөністерді өңдеу -- жемістерді өңдеу -- саңырауқұлақтарды өңдеу -- балық өнімдері -- етті өңдеу -- аспаздық өңдеу -- дайындау технологиясы -- тұздықтар -- жармалар -- бұршақ дәндер -- макарон өнімдері -- тәтті тағамдар -- сусындар -- ұлттық тағамдар -- оқулық
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

36.87я7
Т65

Төлемісова, Ж. К.
    Микроорганизмдер биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ж. К. Төлемісова, Г. Т. Касенова, Б. Мұзапбаров. - Алматы : Нур-Принт, 2015. - 174 б. - ISBN 978-601-7390-52-5 : 1500т. 00т. тг.

ББК 36.87я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ


   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп -- ашыту өндірісі -- микробиологиялық зерттеу -- микроорганизмдерді өсіру -- микробиологиялық талапьар -- спирттік ашу процесі -- микрофлора -- май қышқылы -- пектинді заттар -- генетикалық зерттеу -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Касенова, Г.Т.
Мұзапбаров, Б.

Экземпляры всего: 2
2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (2)

Төлемісова, Ж.К. Микроорганизмдер биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2015. - 174 б.

6.

Төлемісова, Ж.К. Микроорганизмдер биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2015. - 174 б.


36.87я7
Т65

Төлемісова, Ж. К.
    Микроорганизмдер биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ж. К. Төлемісова, Г. Т. Касенова, Б. Мұзапбаров. - Алматы : Нур-Принт, 2015. - 174 б. - ISBN 978-601-7390-52-5 : 1500т. 00т. тг.

ББК 36.87я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ


   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп -- ашыту өндірісі -- микробиологиялық зерттеу -- микроорганизмдерді өсіру -- микробиологиялық талапьар -- спирттік ашу процесі -- микрофлора -- май қышқылы -- пектинді заттар -- генетикалық зерттеу -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Касенова, Г.Т.
Мұзапбаров, Б.

Экземпляры всего: 2
2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (2)

36.87я7
Т65

Төлемісова, Ж. Т.
    Микроорганизмдер биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ж. Т. Төлемісова. - Алматы : Нур-Принт, 2015. - 174 б. - ISBN 978-601-7390-52-5 : 2700т. 00т. тг.

ББК 36.87я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
биотехнология -- микробиология -- микроорганизмдер -- спирт -- сүт қышқылы -- сүрлем микрофлорасы -- май қышқылы -- пектин -- дрожжыларды селекциялау -- лимон қышқылы -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

Төлемісова, Ж.Т. Микроорганизмдер биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2015. - 174 б.

7.

Төлемісова, Ж.Т. Микроорганизмдер биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2015. - 174 б.


36.87я7
Т65

Төлемісова, Ж. Т.
    Микроорганизмдер биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ж. Т. Төлемісова. - Алматы : Нур-Принт, 2015. - 174 б. - ISBN 978-601-7390-52-5 : 2700т. 00т. тг.

ББК 36.87я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
биотехнология -- микробиология -- микроорганизмдер -- спирт -- сүт қышқылы -- сүрлем микрофлорасы -- май қышқылы -- пектин -- дрожжыларды селекциялау -- лимон қышқылы -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

36.87я7
У81

Усукеева, А. Д.
    Ашыту және шарап өндіру биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Д. Усукеева. - Алматы : Нур-Принт, 2016. - 139 б. - ISBN 978-601-7869-27-4 : 2000т. 00т. тг.

ББК 36.87я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ашыту өндірісі -- шарап жасау -- сыра өндірісі -- спирт өндірісі -- шарап жасау -- микробиологиялық әдістер -- технология -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

Усукеева, А.Д. Ашыту және шарап өндіру биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2016. - 139 б.

8.

Усукеева, А.Д. Ашыту және шарап өндіру биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2016. - 139 б.


36.87я7
У81

Усукеева, А. Д.
    Ашыту және шарап өндіру биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Д. Усукеева. - Алматы : Нур-Принт, 2016. - 139 б. - ISBN 978-601-7869-27-4 : 2000т. 00т. тг.

ББК 36.87я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ашыту өндірісі -- шарап жасау -- сыра өндірісі -- спирт өндірісі -- шарап жасау -- микробиологиялық әдістер -- технология -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

36.99я7
К92

Күзембаев, Г.К.
    Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Күзембаев, Г.К. , Таева, А.М. , К. Күзембаев. - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021. - 410 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-47-9 : 9850. 00 тг., 3100. 00 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
қоғамсдық тамақтандыру -- аспаздық өнер -- көжелер технологиясы -- соустар технологиясы -- құс етінен дайындалатын тағамдар -- қоян етінен дайындалатын тағамдар -- еттен дайындалатын тағамдар -- балықтан дайындалатын тағамдар -- жұмыртқадан дайындалатын тағамдар -- салқын тағамдар -- дәм тағамдар -- тәтті тағамдар технологиясы -- сусындар технологиясы -- қамырдан дайындалатын өнімдер -- тоңазытылған тағамдар -- мұздатылған тағамдар -- аспаздық өнімдер -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Таева, А.М.
Күзембаев, К.

Экземпляры всего: 2
2.1-№2 ч/з (2)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (2)

Күзембаев, Г.К. Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы [Текст] : оқу құралы / Күзембаев, Г.К. , Таева, А.М. , К. Күзембаев, 2021. - 410 с.

9.

Күзембаев, Г.К. Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы [Текст] : оқу құралы / Күзембаев, Г.К. , Таева, А.М. , К. Күзембаев, 2021. - 410 с.


36.99я7
К92

Күзембаев, Г.К.
    Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Күзембаев, Г.К. , Таева, А.М. , К. Күзембаев. - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021. - 410 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-47-9 : 9850. 00 тг., 3100. 00 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
қоғамсдық тамақтандыру -- аспаздық өнер -- көжелер технологиясы -- соустар технологиясы -- құс етінен дайындалатын тағамдар -- қоян етінен дайындалатын тағамдар -- еттен дайындалатын тағамдар -- балықтан дайындалатын тағамдар -- жұмыртқадан дайындалатын тағамдар -- салқын тағамдар -- дәм тағамдар -- тәтті тағамдар технологиясы -- сусындар технологиясы -- қамырдан дайындалатын өнімдер -- тоңазытылған тағамдар -- мұздатылған тағамдар -- аспаздық өнімдер -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Таева, А.М.
Күзембаев, К.

Экземпляры всего: 2
2.1-№2 ч/з (2)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (2)

36.99я7
Т13

Таева, А. М.
    Арнайы тағайындалған өнімдердің технологиясы : оқу құралы / А. М. Таева. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 224 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-48-6 : 6050. 00 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
тамақтану теориялары -- тамақтану түрлері -- балалардың тамақтануы -- балалар тамақтану принциптері -- жүкті кезде әйелдердің тамақтануы -- босанған әйелдің тамақтануы -- емізетін әйелдің тамақтануы -- геродиеталық тағамдар -- емдік-профилактикалық тамақтану -- емдік тамақтану -- алиментарлы аурулар -- тамақ өнімдерінің жетіспеушілігі -- тамақ өнімдерінің артықшылығы -- ақуыздар -- липидтер -- көмірсулар -- сіңірілетін көмірсулар -- сіңірілмейтін көмірсулар -- витаминдер -- майда еритін витаминдер -- суда еритін витаминдер -- минералды заттар -- макроэлементтер -- микроэлементтер -- рационалдар -- салқын дәмтағамдар -- көжелер -- көжелерге арналған жартылай фабрикаттар -- сусындар -- ыстық сусындар -- салқын сусындар -- қамырдан жасалған өнімдер -- ақуыз өнімдері қосылған тағамдар -- оқу құралы -- В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі"
Аннотация: Оқу құралында тамақтану теориялары, әртүрлі халық тобының тамақтануы, емдік-профилактикалық, емдік тамақтану қағидалары, емдәмдер түрлері және емдік тамақтануға арналған тамақтарды дайындау технологиясы келтірілген. Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Кузембаева , Г. К.
Буламбаева , А. А.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)

Таева, А. М. Арнайы тағайындалған өнімдердің технологиясы [Текст] : оқу құралы / А. М. Таева, 2021. - 224 с.

10.

Таева, А. М. Арнайы тағайындалған өнімдердің технологиясы [Текст] : оқу құралы / А. М. Таева, 2021. - 224 с.


36.99я7
Т13

Таева, А. М.
    Арнайы тағайындалған өнімдердің технологиясы : оқу құралы / А. М. Таева. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 224 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-48-6 : 6050. 00 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
тамақтану теориялары -- тамақтану түрлері -- балалардың тамақтануы -- балалар тамақтану принциптері -- жүкті кезде әйелдердің тамақтануы -- босанған әйелдің тамақтануы -- емізетін әйелдің тамақтануы -- геродиеталық тағамдар -- емдік-профилактикалық тамақтану -- емдік тамақтану -- алиментарлы аурулар -- тамақ өнімдерінің жетіспеушілігі -- тамақ өнімдерінің артықшылығы -- ақуыздар -- липидтер -- көмірсулар -- сіңірілетін көмірсулар -- сіңірілмейтін көмірсулар -- витаминдер -- майда еритін витаминдер -- суда еритін витаминдер -- минералды заттар -- макроэлементтер -- микроэлементтер -- рационалдар -- салқын дәмтағамдар -- көжелер -- көжелерге арналған жартылай фабрикаттар -- сусындар -- ыстық сусындар -- салқын сусындар -- қамырдан жасалған өнімдер -- ақуыз өнімдері қосылған тағамдар -- оқу құралы -- В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі"
Аннотация: Оқу құралында тамақтану теориялары, әртүрлі халық тобының тамақтануы, емдік-профилактикалық, емдік тамақтану қағидалары, емдәмдер түрлері және емдік тамақтануға арналған тамақтарды дайындау технологиясы келтірілген. Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Кузембаева , Г. К.
Буламбаева , А. А.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)

Страница 1, Результатов: 11

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц