База данных: Книги
Страница 1, Результатов: 2
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
24.1я73
Е96
Ешова, Ж.
Химиялық технологияның негізгі процестері мен аппараттары пәні бойынша зертханалық жұмыстардың әдістемелік нұсқаулары [Мәтін] : учебное пособие / Ж. Ешова. - Алматы : Қазақ университеті, 2011. - 42 б. - ISBN 978-601-247-287-5 : 1098т. 00т. тг.
ББК 24.1я73
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
ХИМИЯ
Кл.слова (ненормированные):
ауырлық күші -- сүзу процесі -- сүзу жылдамдығы -- қысым айырымы -- рефрактометрия
Экземпляры всего: 4
5.2-№6 оқу залы (1), 5.3-№7 оқу залы (3)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (1), 5.3-№7 оқу залы (3)
Е96
Ешова, Ж.
Химиялық технологияның негізгі процестері мен аппараттары пәні бойынша зертханалық жұмыстардың әдістемелік нұсқаулары [Мәтін] : учебное пособие / Ж. Ешова. - Алматы : Қазақ университеті, 2011. - 42 б. - ISBN 978-601-247-287-5 : 1098т. 00т. тг.
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
ХИМИЯ
Кл.слова (ненормированные):
ауырлық күші -- сүзу процесі -- сүзу жылдамдығы -- қысым айырымы -- рефрактометрия
Экземпляры всего: 4
5.2-№6 оқу залы (1), 5.3-№7 оқу залы (3)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (1), 5.3-№7 оқу залы (3)
2.
Подробнее
36.81я7
К92
Күзембаев, Қ.
Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары : оқу құралы / Қ. Күзембаев. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 269 с. : рис. - ISBN 978-601-7659-86-8 : 8140. 00 тг.
ББК 36.81я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісінің процестері -- тамақ өндірісіндегі шикізаттың қасиеттері -- гидромеханикалық процестер -- сүзу процесі -- центрифугалау -- механикалық араластырғыштар -- баромембраналық процестер -- газдарды тазалау -- механикалық процестер -- ұсақтау -- престеу -- іріктеу -- сұрыптау -- жылу процестері -- жылу алмасу негіздері -- жылу алмастырғыш аппараттар -- кептіру -- кептіру қондырғылары -- масса алмасу процестері -- экстракция -- ректификация -- кристалдану -- биохимиялық процестер -- ыстау -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы
Аннотация: "Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары"-бұл тамақ өнімдерін өндіруге арналған жаңа технологиялар мен жабдықтарды жасауға және қолданыстағы технологияларды жетілдіруге мүмкіндік беретін ғылыми және инженерлік білімдердің жиынтығы. Оқу құралы ЖОО-ның студенттері мен магистранттарына және өндіріс қызметкерлеріне арналған.
Доп.точки доступа:
Медведков, Е.
Кузембаева, Г.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)
К92
Күзембаев, Қ.
Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары : оқу құралы / Қ. Күзембаев. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 269 с. : рис. - ISBN 978-601-7659-86-8 : 8140. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісінің процестері -- тамақ өндірісіндегі шикізаттың қасиеттері -- гидромеханикалық процестер -- сүзу процесі -- центрифугалау -- механикалық араластырғыштар -- баромембраналық процестер -- газдарды тазалау -- механикалық процестер -- ұсақтау -- престеу -- іріктеу -- сұрыптау -- жылу процестері -- жылу алмасу негіздері -- жылу алмастырғыш аппараттар -- кептіру -- кептіру қондырғылары -- масса алмасу процестері -- экстракция -- ректификация -- кристалдану -- биохимиялық процестер -- ыстау -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы
Аннотация: "Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары"-бұл тамақ өнімдерін өндіруге арналған жаңа технологиялар мен жабдықтарды жасауға және қолданыстағы технологияларды жетілдіруге мүмкіндік беретін ғылыми және инженерлік білімдердің жиынтығы. Оқу құралы ЖОО-ның студенттері мен магистранттарына және өндіріс қызметкерлеріне арналған.
Доп.точки доступа:
Медведков, Е.
Кузембаева, Г.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)
Страница 1, Результатов: 2