База данных: Диссертации
Страница 1, Результатов: 2
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
637.1.026(043)
Ә95
Әшімова, А. Т.
"Бурненский сырзавод" ЖШС кәсіпорында сүт өнімдерінің қоюлану процесінің сапасын жетілдіру жолдары [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к.,доцент Туралина М.Т. - Тараз : [б. и.], 2017. - 90 б. - )
Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП
СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ
Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдері -- сүт құрамы -- сүтқышқылдары -- сұттің ашуы -- сүт құрамы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Ә95
Әшімова, А. Т.
"Бурненский сырзавод" ЖШС кәсіпорында сүт өнімдерінің қоюлану процесінің сапасын жетілдіру жолдары [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к.,доцент Туралина М.Т. - Тараз : [б. и.], 2017. - 90 б. - )
УДК |
Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП
СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ
Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдері -- сүт құрамы -- сүтқышқылдары -- сұттің ашуы -- сүт құрамы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
2.
Подробнее
551.345:591.133.1
К18
Карабаева, Асел Аскаровна.
Жануар тектес негізгі азық -түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : жаратылыс тану ғылымдары магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / ғылыми жетекші:а/ш.ғ.к., доцент Тастанбеков Қ.Т. - Тараз : [б. и.], 2011. - 98 б. - )
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
БИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
микробиология -- ағзалар -- жасушалар -- сүт -- сүт құрамы -- жұмыртқа -- ет өнімдері -- азық-түлік -- гомогенизация -- ашықтқылар -- субстрат -- буферлілік
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
К18
Карабаева, Асел Аскаровна.
Жануар тектес негізгі азық -түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : жаратылыс тану ғылымдары магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / ғылыми жетекші:а/ш.ғ.к., доцент Тастанбеков Қ.Т. - Тараз : [б. и.], 2011. - 98 б. - )
УДК |
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
БИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
микробиология -- ағзалар -- жасушалар -- сүт -- сүт құрамы -- жұмыртқа -- ет өнімдері -- азық-түлік -- гомогенизация -- ашықтқылар -- субстрат -- буферлілік
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Страница 1, Результатов: 2