База данных: Книги
Страница 1, Результатов: 57
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36.81я7
А14
Абдиева, Г. Ж.
Тағамдық өнімдерді санитарлы микробиологиялық бақылау [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал / Г. Ж. Абдиева, А. С. Кистаубаева, И. С. Савицкая. - Алматы : Қазақ университеті, 2014. - 114 б. - ISBN 978-601-04-0323-9 : 2241т. 90т. тг.
ББК 36.81я7
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІНІҢ НЕГІЗГІ ПРОЦЕССТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- санитарлы-микробиологиялық бақылау -- гигиена -- өндірістік шикізаттар -- тағамдық токсикоинфекция -- тағамдық интоксикациялар -- ет өнімдері -- сүт өнімдері -- оқу-әдістемелік құрал
Доп.точки доступа:
Кистаубаева, А.С.
Савицкая, И.С.
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
А14
Абдиева, Г. Ж.
Тағамдық өнімдерді санитарлы микробиологиялық бақылау [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал / Г. Ж. Абдиева, А. С. Кистаубаева, И. С. Савицкая. - Алматы : Қазақ университеті, 2014. - 114 б. - ISBN 978-601-04-0323-9 : 2241т. 90т. тг.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІНІҢ НЕГІЗГІ ПРОЦЕССТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- санитарлы-микробиологиялық бақылау -- гигиена -- өндірістік шикізаттар -- тағамдық токсикоинфекция -- тағамдық интоксикациялар -- ет өнімдері -- сүт өнімдері -- оқу-әдістемелік құрал
Доп.точки доступа:
Кистаубаева, А.С.
Савицкая, И.С.
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
2.
Подробнее
36.95я7
А44
Алимарданова, М.
Тағамдық майлардың, сүт және сүт өнімдерінің тауартануы және сараптау [Мәтін] : оқу құралы / М. Алимарданова, А. Матибаева, Б. Джетписбаева. - Астана : Фолиант, 2019. - 256 б. - ). - ISBN 978-601-302-947-4 : 3796т. 20т. тг.
ББК 36.95я7
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағамдық майлар -- сүт өнімдері -- тауартану -- сараптау -- майлардың құрамы -- өсімдік майлары -- маргарин -- наубайханалық майлар -- майонез -- сүттің химиялық құрамы -- сүтқышқылды өнімдер -- сүт консервілері -- сары май -- сырлар -- балмұздақ -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Матибаева, А.
Джетписбаева, Б.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (4)
А44
Алимарданова, М.
Тағамдық майлардың, сүт және сүт өнімдерінің тауартануы және сараптау [Мәтін] : оқу құралы / М. Алимарданова, А. Матибаева, Б. Джетписбаева. - Астана : Фолиант, 2019. - 256 б. - ). - ISBN 978-601-302-947-4 : 3796т. 20т. тг.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағамдық майлар -- сүт өнімдері -- тауартану -- сараптау -- майлардың құрамы -- өсімдік майлары -- маргарин -- наубайханалық майлар -- майонез -- сүттің химиялық құрамы -- сүтқышқылды өнімдер -- сүт консервілері -- сары май -- сырлар -- балмұздақ -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Матибаева, А.
Джетписбаева, Б.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (4)
3.
Подробнее
45.46я7
А91
Аубакиров, Х. Ә.
Жануарлар биотехнологиясы [Мәтін] : оқулық / Х. Ә. Аубакиров, Н. Н. Әлібаев, М. Д. Кенжеходжаев. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2014. - 504 б. - ISBN 978-601-217-491-5 : 3545т. 00т. тг.
ББК 45.46я7
Рубрики: ЖАЛПЫ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
МАЛДЫ АЗЫҚТАНДЫРУ ЖӘНЕ КҮТУ
Кл.слова (ненормированные):
мал шаруашылығы -- жануарлар биотехнологиясы -- жасушалық технологиялар -- молекулалық технологиялар -- жануарлардың көбею технологиясы -- медициналық биотехнология -- ветеринарлық биотехнология -- мал азығы -- азықтық қоспалар дайындау -- сүт және ет өнімдері -- органикалық қалдықтар биоконверсиясы -- тест сұрақтары -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- безвозмездно
Доп.точки доступа:
Әлібаев, Н.Н.
Кенжеходжаев, М.Д.
Экземпляры всего: 60
6.2-№9 оқу залы (2), 6.1-№8 оқу залы (26), №11 оқу залы (жатахана) (2), 2.1-№2 оқу залы (30)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (2), 6.1-№8 оқу залы (26), №11 оқу залы (жатахана) (2), 2.1-№2 оқу залы (30)
А91
Аубакиров, Х. Ә.
Жануарлар биотехнологиясы [Мәтін] : оқулық / Х. Ә. Аубакиров, Н. Н. Әлібаев, М. Д. Кенжеходжаев. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2014. - 504 б. - ISBN 978-601-217-491-5 : 3545т. 00т. тг.
УДК |
Рубрики: ЖАЛПЫ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
МАЛДЫ АЗЫҚТАНДЫРУ ЖӘНЕ КҮТУ
Кл.слова (ненормированные):
мал шаруашылығы -- жануарлар биотехнологиясы -- жасушалық технологиялар -- молекулалық технологиялар -- жануарлардың көбею технологиясы -- медициналық биотехнология -- ветеринарлық биотехнология -- мал азығы -- азықтық қоспалар дайындау -- сүт және ет өнімдері -- органикалық қалдықтар биоконверсиясы -- тест сұрақтары -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- безвозмездно
Доп.точки доступа:
Әлібаев, Н.Н.
Кенжеходжаев, М.Д.
Экземпляры всего: 60
6.2-№9 оқу залы (2), 6.1-№8 оқу залы (26), №11 оқу залы (жатахана) (2), 2.1-№2 оқу залы (30)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (2), 6.1-№8 оқу залы (26), №11 оқу залы (жатахана) (2), 2.1-№2 оқу залы (30)
4.
Подробнее
36.95я7
Ә55
Әлімжанова, Л. В.
Сүт өнімі [Мәтін] : оқулық / Л. В. Әлімжанова. - Алматы : Эверо, 2017. - 156 б. - ISBN 9965-451-05-2 : 4300т. 00т. тг.
ББК 36.95я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- сүт -- сүт өнімдері -- жоғары сапа -- сиыр сүті -- қышқыл сүт өнімдері -- ірімшік жасау -- технология -- оқулық
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
Ә55
Әлімжанова, Л. В.
Сүт өнімі [Мәтін] : оқулық / Л. В. Әлімжанова. - Алматы : Эверо, 2017. - 156 б. - ISBN 9965-451-05-2 : 4300т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- сүт -- сүт өнімдері -- жоғары сапа -- сиыр сүті -- қышқыл сүт өнімдері -- ірімшік жасау -- технология -- оқулық
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
5.
Подробнее
36.99я7
Б22
Балалар тамақтану өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / М.А.Алимарданова, Н.Е.Зарицкая, Г.К.Кузембаева, Б.Ш. Жетписбаева. - Алматы : "Альманах", 2016. - 276 б. - ISBN 978-601-7021-89-4 : 3600т. 00т. тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақтану -- балалардың тамақтануы -- медико-биологиялық аспектілері -- бала ағзасы -- даму ерекшеліктері -- дәнді дақылдар -- жеміс-көкөніс дақылдары -- сүт өнімдері -- ет өнімдері -- технология -- консервіленген өнімдер технологиясы -- өнім сұрыптамасы -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
Б22
Балалар тамақтану өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / М.А.Алимарданова, Н.Е.Зарицкая, Г.К.Кузембаева, Б.Ш. Жетписбаева. - Алматы : "Альманах", 2016. - 276 б. - ISBN 978-601-7021-89-4 : 3600т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақтану -- балалардың тамақтануы -- медико-биологиялық аспектілері -- бала ағзасы -- даму ерекшеліктері -- дәнді дақылдар -- жеміс-көкөніс дақылдары -- сүт өнімдері -- ет өнімдері -- технология -- консервіленген өнімдер технологиясы -- өнім сұрыптамасы -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
6.
Подробнее
36.95
Б25
Барақбаев, Б.
Сүт және сүт тағамдары [Мәтін] : научное издание / Б. Барақбаев. - Алматы : Эверо, 2017. - 188 б. - ISBN 5-620-00252-7 : 4700т. 00т. тг.
ББК 36.95
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- сүт -- сүт өнімдері -- сүттің құрамы -- сүтті алғашқы өңдеу -- ашытылған сүт -- технология -- сары май алу технологиясы -- ірімшік дайындау -- айран
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
Б25
Барақбаев, Б.
Сүт және сүт тағамдары [Мәтін] : научное издание / Б. Барақбаев. - Алматы : Эверо, 2017. - 188 б. - ISBN 5-620-00252-7 : 4700т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- сүт -- сүт өнімдері -- сүттің құрамы -- сүтті алғашқы өңдеу -- ашытылған сүт -- технология -- сары май алу технологиясы -- ірімшік дайындау -- айран
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
7.
Подробнее
28.6
Б39
Бекенов, А. Б.
Қазақстанның сирек кездесетін және жойылып кету қауіпі бар жануарлары [Мәтін] : научное издание / А. Б. Бекенов, А. М. Мелдебеков. - Алматы : "Нұр-Принт", 2014. - 244 б. - ISBN 9965-32-575-8 : 1200т. 00т. тг.
ББК 28.6
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
ЗООЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
биология -- зоология -- сирек кездесетін жануарлар -- Қазақстанның сирек кездесетін жануарлары -- жойылып кету қаупі -- табиғат байлықтарын қорғау -- түрлері -- биологиялық ерекшеліктері -- сүтқоректілер -- құстар -- бауырымен жорғалаушылар -- қосмекенділер -- сүйекті балықтар -- сақтау мен қорғау жолдары -- сый
Доп.точки доступа:
Мелдебеков, А.М.
Экземпляры всего: 1
6.2-№9 оқу залы (1)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (1)
Б39
Бекенов, А. Б.
Қазақстанның сирек кездесетін және жойылып кету қауіпі бар жануарлары [Мәтін] : научное издание / А. Б. Бекенов, А. М. Мелдебеков. - Алматы : "Нұр-Принт", 2014. - 244 б. - ISBN 9965-32-575-8 : 1200т. 00т. тг.
УДК |
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
ЗООЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
биология -- зоология -- сирек кездесетін жануарлар -- Қазақстанның сирек кездесетін жануарлары -- жойылып кету қаупі -- табиғат байлықтарын қорғау -- түрлері -- биологиялық ерекшеліктері -- сүтқоректілер -- құстар -- бауырымен жорғалаушылар -- қосмекенділер -- сүйекті балықтар -- сақтау мен қорғау жолдары -- сый
Доп.точки доступа:
Мелдебеков, А.М.
Экземпляры всего: 1
6.2-№9 оқу залы (1)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (1)
8.
Подробнее
45.45-4я7
Е85
Естаев, Қ. А.
"Мал азығын өндіру" [Электрондық ресурс] : электронды оқу құралы / Қ. А. Естаев. - Тараз : ЖАТО, 2018. - 7 ,43 МБ : СD. - [Б.ц.] тг.
ББК 45.45-4я7
Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ЖАЛПЫ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ЖЕМ-ШӨП ЖӘНЕ МАЛДЫ АЗЫҚТАНДЫРУ
Кл.слова (ненормированные):
мал шаруашылығы -- ірі қара шаруашылығы -- сүт және ет өнімдері -- қой шаруашылығы -- мал азығын өсіру -- мал тұқымын асылдандыру -- дәрістер -- тәжірибелік сабақтар -- тест сұрақтары -- электронды оқу құралы -- ЖАТО (ЦНИТ) -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
6.1-№8 оқу залы (4), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (4), 2.1-№2 оқу залы (1)
Е85
Естаев, Қ. А.
"Мал азығын өндіру" [Электрондық ресурс] : электронды оқу құралы / Қ. А. Естаев. - Тараз : ЖАТО, 2018. - 7 ,43 МБ : СD. - [Б.ц.] тг.
Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ЖАЛПЫ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ЖЕМ-ШӨП ЖӘНЕ МАЛДЫ АЗЫҚТАНДЫРУ
Кл.слова (ненормированные):
мал шаруашылығы -- ірі қара шаруашылығы -- сүт және ет өнімдері -- қой шаруашылығы -- мал азығын өсіру -- мал тұқымын асылдандыру -- дәрістер -- тәжірибелік сабақтар -- тест сұрақтары -- электронды оқу құралы -- ЖАТО (ЦНИТ) -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
6.1-№8 оқу залы (4), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (4), 2.1-№2 оқу залы (1)
9.
Подробнее
36-1я7
Е86
Есіркеп, Г.
Тағам өндірісінің технологиясы [Мәтін] : оқу құралы. 2-бөлім / Г. Есіркеп. - Алматы : Бастау, 2018. - 216 б. - ISBN 978-601-281-269-5 : 4800т. 00т. тг.
ББК 36-1я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- өсімдік майы -- жануар майлары -- уыт -- ферментті препараттар -- сүт өнімдер технологиясы -- ет өнімдері -- крахмал -- шикі крахмалды алу -- жұмыртқа өнімдері -- қант өндіру технологиясы -- алкогольді өнімдер -- алкогольсыз өнімдер -- тамақ концентраттары -- шырынды өсімдік шикізаттары -- консервілеу -- дәмқосарлар -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
Е86
Есіркеп, Г.
Тағам өндірісінің технологиясы [Мәтін] : оқу құралы. 2-бөлім / Г. Есіркеп. - Алматы : Бастау, 2018. - 216 б. - ISBN 978-601-281-269-5 : 4800т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- өсімдік майы -- жануар майлары -- уыт -- ферментті препараттар -- сүт өнімдер технологиясы -- ет өнімдері -- крахмал -- шикі крахмалды алу -- жұмыртқа өнімдері -- қант өндіру технологиясы -- алкогольді өнімдер -- алкогольсыз өнімдер -- тамақ концентраттары -- шырынды өсімдік шикізаттары -- консервілеу -- дәмқосарлар -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
10.
Подробнее
48.1я7
Ж24
Жамансарин, Т. М.
Ет және сүт өндірісі орындарындағы санитарлық-гигиеналық шаралар [Мәтін] : оқулық / Т. М. Жамансарин. - Алматы : Нур-Принт, 2014. - 150 б. - ISBN 978-601-7390-33-4 : 500т. 00т. тг.
ББК 48.1я7
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҚ ҒЫЛЫМДАРЫ
ВЕТЕРИНАРИЯ
ЗООГИГИЕНА ЖӘНЕ ВЕТЕРИНАРЛЫҚ-САНИТАРИЯ
Кл.слова (ненормированные):
ветеринария -- санитарлы-гигиеналық шаралар -- кеміргіштердің түрлері -- санитарлық қауіптілігі -- алдын алу шаралары -- күресу әдістері -- дератизация -- дезинфекция -- оқулық
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
Ж24
Жамансарин, Т. М.
Ет және сүт өндірісі орындарындағы санитарлық-гигиеналық шаралар [Мәтін] : оқулық / Т. М. Жамансарин. - Алматы : Нур-Принт, 2014. - 150 б. - ISBN 978-601-7390-33-4 : 500т. 00т. тг.
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҚ ҒЫЛЫМДАРЫ
ВЕТЕРИНАРИЯ
ЗООГИГИЕНА ЖӘНЕ ВЕТЕРИНАРЛЫҚ-САНИТАРИЯ
Кл.слова (ненормированные):
ветеринария -- санитарлы-гигиеналық шаралар -- кеміргіштердің түрлері -- санитарлық қауіптілігі -- алдын алу шаралары -- күресу әдістері -- дератизация -- дезинфекция -- оқулық
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
Страница 1, Результатов: 57