База данных: Электронная библиотека
Страница 1, Результатов: 14
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
51.23 я7
А14
Абжанова, Ш. А.
Тамақтану физиологиясы және санитария-гигиена [Электрондық ресурс] : оқулық / Ш. А. Абжанова. - Алматы : Бастау, 2017. - 320 б. - Б. ц.
ББК 51.23 я7
Рубрики: МЕДИЦИНА
МЕДИЦИНА ТАРИХЫ ЖӘНЕ ДЕНСАУЛЫҚ САҚТАУ
ТАМАҚТАНУ ГИГЕНАСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақтану физиологиясы -- санитария -- гигиена -- ас қорыту -- нейрогуморальдық жүйе -- адам физиологиясы -- дәрумендер
А14
Абжанова, Ш. А.
Тамақтану физиологиясы және санитария-гигиена [Электрондық ресурс] : оқулық / Ш. А. Абжанова. - Алматы : Бастау, 2017. - 320 б. - Б. ц.
Рубрики: МЕДИЦИНА
МЕДИЦИНА ТАРИХЫ ЖӘНЕ ДЕНСАУЛЫҚ САҚТАУ
ТАМАҚТАНУ ГИГЕНАСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақтану физиологиясы -- санитария -- гигиена -- ас қорыту -- нейрогуморальдық жүйе -- адам физиологиясы -- дәрумендер
2.
Подробнее
74
Ә19
Әбшенова, Л. Ү.
Адам экологиясы, деңсаулығы және өмірлік дағдылары [Электрондық ресурс] : әдістемелік құрал / Л. Ү. Әбшенова, Б. Зайрова. - Алматы : ИП Волкова Н.А., 2010. - 221 б. - Б. ц.
ББК 74
Рубрики: ПЕДАГОГИКА
Кл.слова (ненормированные):
дұрыс тамақтану -- фитотерапия -- аромотерапия
Доп.точки доступа:
Зайрова, Б.
Ә19
Әбшенова, Л. Ү.
Адам экологиясы, деңсаулығы және өмірлік дағдылары [Электрондық ресурс] : әдістемелік құрал / Л. Ү. Әбшенова, Б. Зайрова. - Алматы : ИП Волкова Н.А., 2010. - 221 б. - Б. ц.
Рубрики: ПЕДАГОГИКА
Кл.слова (ненормированные):
дұрыс тамақтану -- фитотерапия -- аромотерапия
Доп.точки доступа:
Зайрова, Б.
3.
Подробнее
87.8.01
Е58
Ерманова, С. А.
Тамақтану, су, топырақ, ауа гигиенасы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / С. А. Ерманова. - Қарағанды : Ақ Нұр баспасы, 2012. - 134 б. - Б. ц.
ББК 87.8.01
Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ГИГИЕНА
Кл.слова (ненормированные):
дұрыс тамақтану -- рационалды тамақтану -- дәрумендер -- су -- судың гигиеналық маңызы -- су ресурстары -- гигиена -- тамақ өнеркәсібі
Е58
Ерманова, С. А.
Тамақтану, су, топырақ, ауа гигиенасы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / С. А. Ерманова. - Қарағанды : Ақ Нұр баспасы, 2012. - 134 б. - Б. ц.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ГИГИЕНА
Кл.слова (ненормированные):
дұрыс тамақтану -- рационалды тамақтану -- дәрумендер -- су -- судың гигиеналық маңызы -- су ресурстары -- гигиена -- тамақ өнеркәсібі
4.
Подробнее
51.230
Ж31
Жарқынбай, У.
Ас - адамның арқауы [Электронный ресурс] : научное издание / У. Жарқынбай. - Алматы : Елорда жастары, 2011. - 176 б. - Б. ц.
ББК 51.230
Рубрики: Тиімді тамақтану (Диетика)
Кл.слова (ненормированные):
тамақтану -- ас -- табиғи таза су -- тамақпен емдеу -- жұғатын жұқпалы -- микробтар -- дұрыс тамақтану
Ж31
Жарқынбай, У.
Ас - адамның арқауы [Электронный ресурс] : научное издание / У. Жарқынбай. - Алматы : Елорда жастары, 2011. - 176 б. - Б. ц.
Рубрики: Тиімді тамақтану (Диетика)
Кл.слова (ненормированные):
тамақтану -- ас -- табиғи таза су -- тамақпен емдеу -- жұғатын жұқпалы -- микробтар -- дұрыс тамақтану
5.
Подробнее
36.99
К92
Күзембаева, Г.
Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиялары [Электрондық ресурс] / Г. Күзембаева. - Алматы : [б. и.], 2007. - 252 б. - Б. ц.
ББК 36.99
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- тамақтану негізі -- құрам -- кулинарлық өңдеу -- тағамдық құндылығы -- өңдеу технологиясы -- жартылай фабрикат -- макарон өнімдері -- балық уылдырығы -- ет құндылығы -- химиялық құрам
К92
Күзембаева, Г.
Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиялары [Электрондық ресурс] / Г. Күзембаева. - Алматы : [б. и.], 2007. - 252 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- тамақтану негізі -- құрам -- кулинарлық өңдеу -- тағамдық құндылығы -- өңдеу технологиясы -- жартылай фабрикат -- макарон өнімдері -- балық уылдырығы -- ет құндылығы -- химиялық құрам
6.
Подробнее
373.1(06)
М41
Мектеп және колледж оқушыларына арналған "Шәкәрім Оқулары" III қалалық ғылыми конференция ғылыми материалдары [Электрондық ресурс]. - Семей : Шәкәрім атындағы мемлекеттік университеті, 2018. - 139 б. - Б. ц.
Рубрики: ЭКОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
ағынды суларды тазалау әдістері -- йод және тамақтану -- сүлік - сиқырлы емші -- қиярдың өсуіне макроэлементтердің әсері -- ұлуды өсірудің пайдасы -- экология -- Семейдің экологиялық ахуалы
М41
Мектеп және колледж оқушыларына арналған "Шәкәрім Оқулары" III қалалық ғылыми конференция ғылыми материалдары [Электрондық ресурс]. - Семей : Шәкәрім атындағы мемлекеттік университеті, 2018. - 139 б. - Б. ц.
УДК |
Рубрики: ЭКОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
ағынды суларды тазалау әдістері -- йод және тамақтану -- сүлік - сиқырлы емші -- қиярдың өсуіне макроэлементтердің әсері -- ұлуды өсірудің пайдасы -- экология -- Семейдің экологиялық ахуалы
7.
Подробнее
613-929730317
Кенесариев, Ү. И.
Жалпы гигиена [Электрондық ресурс] : оқулық / Ү. И. Кенесариев. - Алматы : [б. и.], 2012. - 671 б. - Б. ц.
Рубрики: МЕДИЦИНА
ГИГИЕНА
Кл.слова (ненормированные):
жалпы гигиена -- гигиена -- гигиенаның даму тарихы -- санитарлық-эпидемиологиялық қызмет -- ауа ортасының гигиенасы -- топырақ гигиенасы -- тамақтану гигиенасы -- еңбек гигиенасы -- радиациялық гигиена
Кенесариев, Ү. И.
Жалпы гигиена [Электрондық ресурс] : оқулық / Ү. И. Кенесариев. - Алматы : [б. и.], 2012. - 671 б. - Б. ц.
УДК |
Рубрики: МЕДИЦИНА
ГИГИЕНА
Кл.слова (ненормированные):
жалпы гигиена -- гигиена -- гигиенаның даму тарихы -- санитарлық-эпидемиологиялық қызмет -- ауа ортасының гигиенасы -- топырақ гигиенасы -- тамақтану гигиенасы -- еңбек гигиенасы -- радиациялық гигиена
8.
Подробнее
Лаушкина, Т. А.
Тамақтану микробиологиясы, физиологиясы, санитария және гигиена негіздері [Электрондық ресурс] : оқулық / Т. А. Лаушкина. - Мәскеу : Академия, 2017. - 240 б. - Б. ц.
Рубрики: МЕДИЦИНА
ТАМАҚТАНУ ГИГЕНАСЫ
Кл.слова (ненормированные):
микробиология негіздері -- микроағзалар физиологиясы -- тамақ өнімдерінің микробиологиясы -- тамақтану физиологиясы -- қоғамдық тамақтану -- гигиена -- санитария
Лаушкина, Т. А.
Тамақтану микробиологиясы, физиологиясы, санитария және гигиена негіздері [Электрондық ресурс] : оқулық / Т. А. Лаушкина. - Мәскеу : Академия, 2017. - 240 б. - Б. ц.
Рубрики: МЕДИЦИНА
ТАМАҚТАНУ ГИГЕНАСЫ
Кл.слова (ненормированные):
микробиология негіздері -- микроағзалар физиологиясы -- тамақ өнімдерінің микробиологиясы -- тамақтану физиологиясы -- қоғамдық тамақтану -- гигиена -- санитария
9.
Подробнее
36.99я7
С 21
Сафуани, Ж
Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж Сафуани, К. А. Муканова, А. А. Бектурганова. - Алматы : Лантар Трейд , 2020. - 129 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР --ТАМАҚ ӨНДІРІСІ --ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақтандыру кәсіпорны -- ет цехы -- өндірісті ұйымдастыру -- азық-түлікті сақтау -- азық-түлікті жеткізу -- шикізатты есептеу -- ет-балық цехы -- қойма жұмыстарын ұйымдастыру -- көкөніс цехы -- кулинарлық цех -- құс етін өңдеу -- кондитерліқ цех -- қоғамдық тамақтану
Доп.точки доступа:
Муканова, К.А.
Бектурганова, А.А.
С 21
Сафуани, Ж
Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж Сафуани, К. А. Муканова, А. А. Бектурганова. - Алматы : Лантар Трейд , 2020. - 129 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР --ТАМАҚ ӨНДІРІСІ --ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақтандыру кәсіпорны -- ет цехы -- өндірісті ұйымдастыру -- азық-түлікті сақтау -- азық-түлікті жеткізу -- шикізатты есептеу -- ет-балық цехы -- қойма жұмыстарын ұйымдастыру -- көкөніс цехы -- кулинарлық цех -- құс етін өңдеу -- кондитерліқ цех -- қоғамдық тамақтану
Доп.точки доступа:
Муканова, К.А.
Бектурганова, А.А.
10.
Подробнее
36.99я7
Р 95
Рысбаева, Ж.
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж. Рысбаева. - Алматы : Бастау, 2019. - 280 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ
Кл.слова (ненормированные):
қоғамдық тамақтану -- кәсіпорын -- қызмет көрсету -- тамақтандыруды үйымдастыру -- кәсіпорындардағы бөлмелер -- технологиялық үрдістер -- мейрамхана -- сауда бөлмелері -- жабдықтар -- турист түрлері
Р 95
Рысбаева, Ж.
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж. Рысбаева. - Алматы : Бастау, 2019. - 280 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ
Кл.слова (ненормированные):
қоғамдық тамақтану -- кәсіпорын -- қызмет көрсету -- тамақтандыруды үйымдастыру -- кәсіпорындардағы бөлмелер -- технологиялық үрдістер -- мейрамхана -- сауда бөлмелері -- жабдықтар -- турист түрлері
Страница 1, Результатов: 14