Электронный каталог


 

База данных: Электронная библиотека

Страница 1, Результатов: 14

Отмеченные записи: 0

51.23 я7
А14

Абжанова, Ш. А.
    Тамақтану физиологиясы және санитария-гигиена [Электрондық ресурс] : оқулық / Ш. А. Абжанова. - Алматы : Бастау, 2017. - 320 б. - Б. ц.

ББК 51.23 я7

Рубрики: МЕДИЦИНА

   МЕДИЦИНА ТАРИХЫ ЖӘНЕ ДЕНСАУЛЫҚ САҚТАУ


   ТАМАҚТАНУ ГИГЕНАСЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақтану физиологиясы -- санитария -- гигиена -- ас қорыту -- нейрогуморальдық жүйе -- адам физиологиясы -- дәрумендер

Абжанова, Ш.А. Тамақтану физиологиясы және санитария-гигиена [Электрондық ресурс] : Оқулық / Ш. А. Абжанова, 2017. - 320 б.

74
Ә19

Әбшенова, Л. Ү.
    Адам экологиясы, деңсаулығы және өмірлік дағдылары [Электрондық ресурс] : әдістемелік құрал / Л. Ү. Әбшенова, Б. Зайрова. - Алматы : ИП Волкова Н.А., 2010. - 221 б. - Б. ц.

ББК 74

Рубрики: ПЕДАГОГИКА

Кл.слова (ненормированные):
дұрыс тамақтану -- фитотерапия -- аромотерапия

Доп.точки доступа:
Зайрова, Б.

Әбшенова, Л.Ү. Адам экологиясы, деңсаулығы және өмірлік дағдылары [Электрондық ресурс] : әдістемелік құрал / Л. Ү. Әбшенова, Б. Зайрова, 2010. - 221 б.

2.

Әбшенова, Л.Ү. Адам экологиясы, деңсаулығы және өмірлік дағдылары [Электрондық ресурс] : әдістемелік құрал / Л. Ү. Әбшенова, Б. Зайрова, 2010. - 221 б.


74
Ә19

Әбшенова, Л. Ү.
    Адам экологиясы, деңсаулығы және өмірлік дағдылары [Электрондық ресурс] : әдістемелік құрал / Л. Ү. Әбшенова, Б. Зайрова. - Алматы : ИП Волкова Н.А., 2010. - 221 б. - Б. ц.

ББК 74

Рубрики: ПЕДАГОГИКА

Кл.слова (ненормированные):
дұрыс тамақтану -- фитотерапия -- аромотерапия

Доп.точки доступа:
Зайрова, Б.

87.8.01
Е58

Ерманова, С. А.
    Тамақтану, су, топырақ, ауа гигиенасы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / С. А. Ерманова. - Қарағанды : Ақ Нұр баспасы, 2012. - 134 б. - Б. ц.

ББК 87.8.01

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   ГИГИЕНА


Кл.слова (ненормированные):
дұрыс тамақтану -- рационалды тамақтану -- дәрумендер -- су -- судың гигиеналық маңызы -- су ресурстары -- гигиена -- тамақ өнеркәсібі

Ерманова, С.А. Тамақтану, су, топырақ, ауа гигиенасы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / С. А. Ерманова, 2012. - 134 б.

3.

Ерманова, С.А. Тамақтану, су, топырақ, ауа гигиенасы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / С. А. Ерманова, 2012. - 134 б.


87.8.01
Е58

Ерманова, С. А.
    Тамақтану, су, топырақ, ауа гигиенасы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / С. А. Ерманова. - Қарағанды : Ақ Нұр баспасы, 2012. - 134 б. - Б. ц.

ББК 87.8.01

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   ГИГИЕНА


Кл.слова (ненормированные):
дұрыс тамақтану -- рационалды тамақтану -- дәрумендер -- су -- судың гигиеналық маңызы -- су ресурстары -- гигиена -- тамақ өнеркәсібі

51.230
Ж31

Жарқынбай, У.
    Ас - адамның арқауы [Электронный ресурс] : научное издание / У. Жарқынбай. - Алматы : Елорда жастары, 2011. - 176 б. - Б. ц.

ББК 51.230

Рубрики: Тиімді тамақтану (Диетика)

Кл.слова (ненормированные):
тамақтану -- ас -- табиғи таза су -- тамақпен емдеу -- жұғатын жұқпалы -- микробтар -- дұрыс тамақтану

Жарқынбай, У. Ас - адамның арқауы [Электронный ресурс] : научное издание / У. Жарқынбай, 2011. - 176 б.

4.

Жарқынбай, У. Ас - адамның арқауы [Электронный ресурс] : научное издание / У. Жарқынбай, 2011. - 176 б.


51.230
Ж31

Жарқынбай, У.
    Ас - адамның арқауы [Электронный ресурс] : научное издание / У. Жарқынбай. - Алматы : Елорда жастары, 2011. - 176 б. - Б. ц.

ББК 51.230

Рубрики: Тиімді тамақтану (Диетика)

Кл.слова (ненормированные):
тамақтану -- ас -- табиғи таза су -- тамақпен емдеу -- жұғатын жұқпалы -- микробтар -- дұрыс тамақтану

36.99
К92

Күзембаева, Г.
    Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиялары [Электрондық ресурс] / Г. Күзембаева. - Алматы : [б. и.], 2007. - 252 б. - Б. ц.

ББК 36.99

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- тамақтану негізі -- құрам -- кулинарлық өңдеу -- тағамдық құндылығы -- өңдеу технологиясы -- жартылай фабрикат -- макарон өнімдері -- балық уылдырығы -- ет құндылығы -- химиялық құрам

Күзембаева, Г. Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиялары [Электрондық ресурс] / Г. Күзембаева, 2007. - 252 б.

373.1(06)
М41


    Мектеп және колледж оқушыларына арналған "Шәкәрім Оқулары" III қалалық ғылыми конференция ғылыми материалдары [Электрондық ресурс]. - Семей : Шәкәрім атындағы мемлекеттік университеті, 2018. - 139 б. - Б. ц.

УДК

Рубрики: ЭКОЛОГИЯ

Кл.слова (ненормированные):
ағынды суларды тазалау әдістері -- йод және тамақтану -- сүлік - сиқырлы емші -- қиярдың өсуіне макроэлементтердің әсері -- ұлуды өсірудің пайдасы -- экология -- Семейдің экологиялық ахуалы

Мектеп және колледж оқушыларына арналған "Шәкәрім Оқулары" III қалалық ғылыми конференция ғылыми материалдары [Электрондық ресурс], 2018. - 139 б.

6.

Мектеп және колледж оқушыларына арналған "Шәкәрім Оқулары" III қалалық ғылыми конференция ғылыми материалдары [Электрондық ресурс], 2018. - 139 б.


373.1(06)
М41


    Мектеп және колледж оқушыларына арналған "Шәкәрім Оқулары" III қалалық ғылыми конференция ғылыми материалдары [Электрондық ресурс]. - Семей : Шәкәрім атындағы мемлекеттік университеті, 2018. - 139 б. - Б. ц.

УДК

Рубрики: ЭКОЛОГИЯ

Кл.слова (ненормированные):
ағынды суларды тазалау әдістері -- йод және тамақтану -- сүлік - сиқырлы емші -- қиярдың өсуіне макроэлементтердің әсері -- ұлуды өсірудің пайдасы -- экология -- Семейдің экологиялық ахуалы

613-929730317
Кенесариев, Ү. И.
    Жалпы гигиена [Электрондық ресурс] : оқулық / Ү. И. Кенесариев. - Алматы : [б. и.], 2012. - 671 б. - Б. ц.

УДК

Рубрики: МЕДИЦИНА

   ГИГИЕНА


Кл.слова (ненормированные):
жалпы гигиена -- гигиена -- гигиенаның даму тарихы -- санитарлық-эпидемиологиялық қызмет -- ауа ортасының гигиенасы -- топырақ гигиенасы -- тамақтану гигиенасы -- еңбек гигиенасы -- радиациялық гигиена

Кенесариев, Ү.И. Жалпы гигиена [Электрондық ресурс] : Оқулық / Ү. И. Кенесариев, 2012. - 671 б.


Лаушкина, Т. А.
    Тамақтану микробиологиясы, физиологиясы, санитария және гигиена негіздері [Электрондық ресурс] : оқулық / Т. А. Лаушкина. - Мәскеу : Академия, 2017. - 240 б. - Б. ц.

Рубрики: МЕДИЦИНА

   ТАМАҚТАНУ ГИГЕНАСЫ


Кл.слова (ненормированные):
микробиология негіздері -- микроағзалар физиологиясы -- тамақ өнімдерінің микробиологиясы -- тамақтану физиологиясы -- қоғамдық тамақтану -- гигиена -- санитария

Лаушкина, Т.А. Тамақтану микробиологиясы, физиологиясы, санитария және гигиена негіздері [Электрондық ресурс] : Оқулық / Т. А. Лаушкина, 2017. - 240 б.

36.99я7
С 21

Сафуани, Ж
    Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж Сафуани, К. А. Муканова, А. А. Бектурганова. - Алматы : Лантар Трейд , 2020. - 129 б. - Б. ц.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР --ТАМАҚ ӨНДІРІСІ --ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ

Кл.слова (ненормированные):
тамақтандыру кәсіпорны -- ет цехы -- өндірісті ұйымдастыру -- азық-түлікті сақтау -- азық-түлікті жеткізу -- шикізатты есептеу -- ет-балық цехы -- қойма жұмыстарын ұйымдастыру -- көкөніс цехы -- кулинарлық цех -- құс етін өңдеу -- кондитерліқ цех -- қоғамдық тамақтану

Доп.точки доступа:
Муканова, К.А.
Бектурганова, А.А.

Сафуани, Ж Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж Сафуани, К. А. Муканова, А. А. Бектурганова, 2020. - 129 б

9.

Сафуани, Ж Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж Сафуани, К. А. Муканова, А. А. Бектурганова, 2020. - 129 б


36.99я7
С 21

Сафуани, Ж
    Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж Сафуани, К. А. Муканова, А. А. Бектурганова. - Алматы : Лантар Трейд , 2020. - 129 б. - Б. ц.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР --ТАМАҚ ӨНДІРІСІ --ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ

Кл.слова (ненормированные):
тамақтандыру кәсіпорны -- ет цехы -- өндірісті ұйымдастыру -- азық-түлікті сақтау -- азық-түлікті жеткізу -- шикізатты есептеу -- ет-балық цехы -- қойма жұмыстарын ұйымдастыру -- көкөніс цехы -- кулинарлық цех -- құс етін өңдеу -- кондитерліқ цех -- қоғамдық тамақтану

Доп.точки доступа:
Муканова, К.А.
Бектурганова, А.А.

36.99я7
Р 95

Рысбаева, Ж.
    Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж. Рысбаева. - Алматы : Бастау, 2019. - 280 б. - Б. ц.

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
қоғамдық тамақтану -- кәсіпорын -- қызмет көрсету -- тамақтандыруды үйымдастыру -- кәсіпорындардағы бөлмелер -- технологиялық үрдістер -- мейрамхана -- сауда бөлмелері -- жабдықтар -- турист түрлері

Рысбаева, Ж. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж. Рысбаева, 2019. - 280 б.

Страница 1, Результатов: 14

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц