База данных: Книги
Страница 1, Результатов: 2
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36-1я7
Е86
Есіркеп, Г.
Тағам өндірісінің технологиясы [Мәтін] : оқу құралы. 2-бөлім / Г. Есіркеп. - Алматы : Бастау, 2018. - 216 б. - ISBN 978-601-281-269-5 : 4800т. 00т. тг.
ББК 36-1я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- өсімдік майы -- жануар майлары -- уыт -- ферментті препараттар -- сүт өнімдер технологиясы -- ет өнімдері -- крахмал -- шикі крахмалды алу -- жұмыртқа өнімдері -- қант өндіру технологиясы -- алкогольді өнімдер -- алкогольсыз өнімдер -- тамақ концентраттары -- шырынды өсімдік шикізаттары -- консервілеу -- дәмқосарлар -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
Е86
Есіркеп, Г.
Тағам өндірісінің технологиясы [Мәтін] : оқу құралы. 2-бөлім / Г. Есіркеп. - Алматы : Бастау, 2018. - 216 б. - ISBN 978-601-281-269-5 : 4800т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- өсімдік майы -- жануар майлары -- уыт -- ферментті препараттар -- сүт өнімдер технологиясы -- ет өнімдері -- крахмал -- шикі крахмалды алу -- жұмыртқа өнімдері -- қант өндіру технологиясы -- алкогольді өнімдер -- алкогольсыз өнімдер -- тамақ концентраттары -- шырынды өсімдік шикізаттары -- консервілеу -- дәмқосарлар -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
2.
Подробнее
36-9я7
К92
Күзембаев, Қ,
Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 2-том / Қ, Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 224 б. - ISBN 978-601-310-881-0 : 5200т. 00т. тг.
ББК 36-9я7
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- химиялық құрамы -- өнім сапасы -- азық-түлік тауарлары -- сүт өнімдері -- тағамдық майлар -- ет өнімдері -- жұмыртқа тағамдары -- тамақ концентраттары -- балық өнімдері -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (8)
К92
Күзембаев, Қ,
Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 2-том / Қ, Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 224 б. - ISBN 978-601-310-881-0 : 5200т. 00т. тг.
УДК |
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- химиялық құрамы -- өнім сапасы -- азық-түлік тауарлары -- сүт өнімдері -- тағамдық майлар -- ет өнімдері -- жұмыртқа тағамдары -- тамақ концентраттары -- балық өнімдері -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (8)
Страница 1, Результатов: 2