Электронный каталог


 

База данных: Книги ретро

Страница 1, Результатов: 25

Отмеченные записи: 0

81.63(2К)-4
А46

Алтаев, С.
    Тамақ өнеркәсібі терминдерінің орысша-қазақша сөздігі [Мәтін]. 2 ші-бөлім. К-Я / С. Алтаев, К. Күзембаев. - Алматы : Рауан, 1991. - 160 б. - ISBN 5625010587 : 2р.10к. тг., 174т.00т. тг.

УДК

Рубрики: ФИЛОЛОГИЯ

   ТІЛ БІЛІМІ


   ҚАЗАҚ ТІЛІ


   АНЫҚТАМАЛЫҚ БАСЫЛЫМДАР


   СӨЗДІКТЕР


Кл.слова (ненормированные):
қазақ тілі -- орыс тілі -- тамақ өнеркәсібі -- сөздік -- терминдер
Доп.точки доступа:
Күзембаев, К.

Экземпляры всего: 44
2.1-№2 оқу залы (42), 2.1-№2 ч/з (2)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (42), 2.1-№2 ч/з (2)

Алтаев, С. Тамақ өнеркәсібі терминдерінің орысша-қазақша сөздігі [Мәтін]. 2 ші-бөлім. К-Я / С. Алтаев, К. Күзембаев, 1991. - 160 б.

1.

Алтаев, С. Тамақ өнеркәсібі терминдерінің орысша-қазақша сөздігі [Мәтін]. 2 ші-бөлім. К-Я / С. Алтаев, К. Күзембаев, 1991. - 160 б.


81.63(2К)-4
А46

Алтаев, С.
    Тамақ өнеркәсібі терминдерінің орысша-қазақша сөздігі [Мәтін]. 2 ші-бөлім. К-Я / С. Алтаев, К. Күзембаев. - Алматы : Рауан, 1991. - 160 б. - ISBN 5625010587 : 2р.10к. тг., 174т.00т. тг.

УДК

Рубрики: ФИЛОЛОГИЯ

   ТІЛ БІЛІМІ


   ҚАЗАҚ ТІЛІ


   АНЫҚТАМАЛЫҚ БАСЫЛЫМДАР


   СӨЗДІКТЕР


Кл.слова (ненормированные):
қазақ тілі -- орыс тілі -- тамақ өнеркәсібі -- сөздік -- терминдер
Доп.точки доступа:
Күзембаев, К.

Экземпляры всего: 44
2.1-№2 оқу залы (42), 2.1-№2 ч/з (2)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (42), 2.1-№2 ч/з (2)

36.81-5я7
А88

Асқарова, Ә. А.
    Тиеу,тасымалдау және түсіру жұмыстарын механикаландыру машиналары мен қондырғылары [Мәтін] : оқу құралы / Ә. А. Асқарова. - Тараз : ТарМУ, 2003. - 305 б. - ISBN 9965498121 : 518.50 тг., 500т. 00т. тг., 400т. 00т. тг., 518т. 50т. тг., 518т. 00т. тг.

ББК 36.81-5я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІНІҢ НЕГІЗГІ ПРОЦЕССТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- машиналар -- тіреу -- бұру -- есептеу -- шынжырлы конвейер -- пневматика -- гидравлика -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 78
2.1-№2 оқу залы (71), 6.1-№8 оқу залы (4), 2 - 1 (1), 2-2 СИС (1), РБ (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (70), 6.1-№8 оқу залы (4), 2 - 1 (1), 2-2 СИС (1), РБ (1)

Асқарова, Ә.А. Тиеу,тасымалдау және түсіру жұмыстарын механикаландыру машиналары мен қондырғылары [Мәтін] : оқу құралы / Ә. А. Асқарова, 2003. - 305 б.

2.

Асқарова, Ә.А. Тиеу,тасымалдау және түсіру жұмыстарын механикаландыру машиналары мен қондырғылары [Мәтін] : оқу құралы / Ә. А. Асқарова, 2003. - 305 б.


36.81-5я7
А88

Асқарова, Ә. А.
    Тиеу,тасымалдау және түсіру жұмыстарын механикаландыру машиналары мен қондырғылары [Мәтін] : оқу құралы / Ә. А. Асқарова. - Тараз : ТарМУ, 2003. - 305 б. - ISBN 9965498121 : 518.50 тг., 500т. 00т. тг., 400т. 00т. тг., 518т. 50т. тг., 518т. 00т. тг.

ББК 36.81-5я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІНІҢ НЕГІЗГІ ПРОЦЕССТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- машиналар -- тіреу -- бұру -- есептеу -- шынжырлы конвейер -- пневматика -- гидравлика -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 78
2.1-№2 оқу залы (71), 6.1-№8 оқу залы (4), 2 - 1 (1), 2-2 СИС (1), РБ (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (70), 6.1-№8 оқу залы (4), 2 - 1 (1), 2-2 СИС (1), РБ (1)

36.82-3я7
А89


    Астық өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ә.І.Ізтаев, С.Т.Тастанбеков, Ж.С.Әлімқұлов, Қ.Б.Байболов, Т.Ж.Баярстанов, Т.Е.Омаров. - Алматы : СаГа, 2006. - 256 б. - ISBN 9965443238 : 1000т. 00т. тг.

ББК 36.82-3я7

Рубрики: Техника. Техникалық ғылымдар

   Тамақ өнеркәсәбі


   Ұн тарту, жарма жасау өндірісі


Кл.слова (ненормированные):
астық өнімдері -- ұн -- жарма -- тамақ өнеркәсібі -- оқулық
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Астық өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : Оқулық / Ә.І.Ізтаев, С.Т.Тастанбеков, Ж.С.Әлімқұлов, Қ.Б.Байболов, Т.Ж.Баярстанов, Т.Е.Омаров, 2006. - 256 б.

3.

Астық өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : Оқулық / Ә.І.Ізтаев, С.Т.Тастанбеков, Ж.С.Әлімқұлов, Қ.Б.Байболов, Т.Ж.Баярстанов, Т.Е.Омаров, 2006. - 256 б.


36.82-3я7
А89


    Астық өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ә.І.Ізтаев, С.Т.Тастанбеков, Ж.С.Әлімқұлов, Қ.Б.Байболов, Т.Ж.Баярстанов, Т.Е.Омаров. - Алматы : СаГа, 2006. - 256 б. - ISBN 9965443238 : 1000т. 00т. тг.

ББК 36.82-3я7

Рубрики: Техника. Техникалық ғылымдар

   Тамақ өнеркәсәбі


   Ұн тарту, жарма жасау өндірісі


Кл.слова (ненормированные):
астық өнімдері -- ұн -- жарма -- тамақ өнеркәсібі -- оқулық
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

36.81
А93

Ахбердиев, Ә.
    Тамақ өндірісінің процестері және аппараттары [Мәтін] : оқулық / Ә. Ахбердиев. - Алматы : Республикалық баспа кабинеті, 1997. - 207 б. - ISBN 5838015829 : б/ц, [Б.ц.] тг., 192.00 тг.

ББК 36.81

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ПРОЦЕСТЕР ЖӘНЕ ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ АППАРАТТАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
конденсациялау -- градиент -- тепе-теңдік -- флотациялау -- энергетиканы тасымалдау -- тамақ өнеркәсібі
Экземпляры всего: 47
2.1-№2 оқу залы (1), 2.1-№2 ч/з (46)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (40)

Ахбердиев, Ә. Тамақ өндірісінің процестері және аппараттары [Мәтін] : Оқулық / Ә. Ахбердиев, 1997. - 207 б.

4.

Ахбердиев, Ә. Тамақ өндірісінің процестері және аппараттары [Мәтін] : Оқулық / Ә. Ахбердиев, 1997. - 207 б.


36.81
А93

Ахбердиев, Ә.
    Тамақ өндірісінің процестері және аппараттары [Мәтін] : оқулық / Ә. Ахбердиев. - Алматы : Республикалық баспа кабинеті, 1997. - 207 б. - ISBN 5838015829 : б/ц, [Б.ц.] тг., 192.00 тг.

ББК 36.81

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ПРОЦЕСТЕР ЖӘНЕ ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ АППАРАТТАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
конденсациялау -- градиент -- тепе-теңдік -- флотациялау -- энергетиканы тасымалдау -- тамақ өнеркәсібі
Экземпляры всего: 47
2.1-№2 оқу залы (1), 2.1-№2 ч/з (46)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (40)

36-1я7
Ә14

Әбдірақов, Б. Қ.
    Биохимия [Мәтін] : оқу құралы / Б. Қ. Әбдіраков. - Тараз : ТарМУ, 2003. - 95 б. - ISBN 996558074 : 123.00 тг., 123т. 00т. тг., 123.00 тг., 120т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- биология -- дән -- химиялық құрамы -- белок -- сапа -- ұн -- жарма -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 93
2.1-№2 оқу залы (83), 6.1-№8 оқу залы (6), 2.1-№2 Ч/З (2), 2-2 СИС (1), РБ (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (83), 6.1-№8 оқу залы (6), 2.1-№2 Ч/З (2), 2-2 СИС (1), РБ (1)

Әбдірақов, Б.Қ. Биохимия [Мәтін] : оқу құралы / Б. Қ. Әбдіраков, 2003. - 95 б.

5.

Әбдірақов, Б.Қ. Биохимия [Мәтін] : оқу құралы / Б. Қ. Әбдіраков, 2003. - 95 б.


36-1я7
Ә14

Әбдірақов, Б. Қ.
    Биохимия [Мәтін] : оқу құралы / Б. Қ. Әбдіраков. - Тараз : ТарМУ, 2003. - 95 б. - ISBN 996558074 : 123.00 тг., 123т. 00т. тг., 123.00 тг., 120т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- биология -- дән -- химиялық құрамы -- белок -- сапа -- ұн -- жарма -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 93
2.1-№2 оқу залы (83), 6.1-№8 оқу залы (6), 2.1-№2 Ч/З (2), 2-2 СИС (1), РБ (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (83), 6.1-№8 оқу залы (6), 2.1-№2 Ч/З (2), 2-2 СИС (1), РБ (1)

36.99я7
Б48

Бесімбаева, Г. Е.
    Аспаздық [Мәтін] : оқулық / Г. Е. Бесімбаева, Е. Б. Бесімбае. - Астана : Фолиант, 2007. - 392 бет. - ). - ISBN 9965-35-112-0 : 1728т. 00т. тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өнеркәсібі -- тамақ өндірісі -- оқулық -- аспаздық -- қазақтың ұлттық тағамдарын даярлау -- балықтарды өңдеу
Доп.точки доступа:
Бесімбае, Е.Б.

Экземпляры всего: 3
2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (2)

Бесімбаева, Г.Е. Аспаздық [Мәтін] : оқулық, 2007. - 392 бет.

6.

Бесімбаева, Г.Е. Аспаздық [Мәтін] : оқулық, 2007. - 392 бет.


36.99я7
Б48

Бесімбаева, Г. Е.
    Аспаздық [Мәтін] : оқулық / Г. Е. Бесімбаева, Е. Б. Бесімбае. - Астана : Фолиант, 2007. - 392 бет. - ). - ISBN 9965-35-112-0 : 1728т. 00т. тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өнеркәсібі -- тамақ өндірісі -- оқулық -- аспаздық -- қазақтың ұлттық тағамдарын даярлау -- балықтарды өңдеу
Доп.точки доступа:
Бесімбае, Е.Б.

Экземпляры всего: 3
2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (2)

36.83я7
Ж87

Жұмабекова, З.
    Макарон өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / З. Жұмабекова, Б. Отыншиев. - Алматы : РБК, 1997. - 123 б. - ISBN 5838016531 : 69.00 тг., 69т. 00т. тг., 69.00 тг.

ББК 36.83я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   НАН ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
макарон -- нан өнімі -- макарон өнімдері -- шикі зат -- тамақ өнеркәсібі -- оқулық
Доп.точки доступа:
Отыншиев, Б.

Экземпляры всего: 41
2.1-№2 оқу залы (9), 2.1-№2 Ч/З (32)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (9), 2.1-№2 Ч/З (32)

Жұмабекова, З. Макарон өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / З. Жұмабекова, Б. Отыншиев, 1997. - 123 б.

7.

Жұмабекова, З. Макарон өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / З. Жұмабекова, Б. Отыншиев, 1997. - 123 б.


36.83я7
Ж87

Жұмабекова, З.
    Макарон өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / З. Жұмабекова, Б. Отыншиев. - Алматы : РБК, 1997. - 123 б. - ISBN 5838016531 : 69.00 тг., 69т. 00т. тг., 69.00 тг.

ББК 36.83я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   НАН ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
макарон -- нан өнімі -- макарон өнімдері -- шикі зат -- тамақ өнеркәсібі -- оқулық
Доп.точки доступа:
Отыншиев, Б.

Экземпляры всего: 41
2.1-№2 оқу залы (9), 2.1-№2 Ч/З (32)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (9), 2.1-№2 Ч/З (32)

36.83я7+36.86я7
Ж92

Жылысбаева, Р.
    Наубайхана,макарон және кондитер өндірісі технологиясы мен жабдықтары (тест жинағы) [Мәтін] : оқу құралы / Р. Жылысбаева, Ж. Орынбаева. - Астана : Фолиант, 2010. - 208 бет. - ). - ISBN 978-601-292-037-6 : 670т. 00т. тг.

ББК 36.83я7+36.86я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өнеркәсібі -- наубайхана -- макарон -- кондитер өндірісі технологиясы -- тест жинағы -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Орынбаева, Ж.

Экземпляры всего: 4
2.1-№2 оқу залы (4)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (4)

Жылысбаева, Р. Наубайхана,макарон және кондитер өндірісі технологиясы мен жабдықтары (тест жинағы) [Мәтін] : оқу құралы, 2010. - 208 бет.

8.

Жылысбаева, Р. Наубайхана,макарон және кондитер өндірісі технологиясы мен жабдықтары (тест жинағы) [Мәтін] : оқу құралы, 2010. - 208 бет.


36.83я7+36.86я7
Ж92

Жылысбаева, Р.
    Наубайхана,макарон және кондитер өндірісі технологиясы мен жабдықтары (тест жинағы) [Мәтін] : оқу құралы / Р. Жылысбаева, Ж. Орынбаева. - Астана : Фолиант, 2010. - 208 бет. - ). - ISBN 978-601-292-037-6 : 670т. 00т. тг.

ББК 36.83я7+36.86я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өнеркәсібі -- наубайхана -- макарон -- кондитер өндірісі технологиясы -- тест жинағы -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Орынбаева, Ж.

Экземпляры всего: 4
2.1-№2 оқу залы (4)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (4)

36-9я7
К92

Күзембаев, Қ.
    Тамақ өнімдерін тану [Мәтін] : оқулық / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаев. - Астана : Фолиант, 2010. - 416 бет. - ). - ISBN 9965-35-866-4 : 1200т. 00т. тг.

ББК 36-9я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- техника -- оқулық -- сүт өнімдері -- тағамдық майлар -- ет және ет өнімдері -- крахмал -- дәмдік тауарлар -- жемістер мен көкөністер -- дәнді дақылдар -- кондитер өнімдері
Доп.точки доступа:
Күзембаев, Г.

Экземпляры всего: 3
2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (2)

Күзембаев, Қ. Тамақ өнімдерін тану [Мәтін] : оқулық, 2010. - 416 бет.

9.

Күзембаев, Қ. Тамақ өнімдерін тану [Мәтін] : оқулық, 2010. - 416 бет.


36-9я7
К92

Күзембаев, Қ.
    Тамақ өнімдерін тану [Мәтін] : оқулық / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаев. - Астана : Фолиант, 2010. - 416 бет. - ). - ISBN 9965-35-866-4 : 1200т. 00т. тг.

ББК 36-9я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- техника -- оқулық -- сүт өнімдері -- тағамдық майлар -- ет және ет өнімдері -- крахмал -- дәмдік тауарлар -- жемістер мен көкөністер -- дәнді дақылдар -- кондитер өнімдері
Доп.точки доступа:
Күзембаев, Г.

Экземпляры всего: 3
2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (2)

36я2
Қ17


    Қазақ тілі терминдерінің салалық ғылыми түсіндірме сөздігі [Мәтін] : 4000-ға жуық термин. Тамақ өнеркәсібі және тұрмыстық қызмет / Бас ред.М.А.Құл-Мұхаммед. - Алматы : Мектеп, 2002. - 256 б. - ISBN 9965161879 : 600.00 тг., 450.00 тг., 450т. 00т. тг., 600т. 00т. тг.

ББК 36я2

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   АНЫҚТАМАЛЫҚ БАСЫЛЫМДАР


   СӨЗДІКТЕР


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- провиант -- қазы-қарта -- қаймақ -- ацидофилин -- тұсіндірме сөздік
Экземпляры всего: 23
2.1-№2 Ч/З (4), 2.1-№2 оқу залы (15), 6-5 (1), 1-1 (1), 3-4 (1), 2-12 (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (4), 2.1-№2 оқу залы (15), 6-5 (1), 1-1 (1), 3-4 (1), 2-12 (1)

Қазақ тілі терминдерінің салалық ғылыми түсіндірме сөздігі [Мәтін] : 4000-ға жуық термин. Тамақ өнеркәсібі және тұрмыстық қызмет / Бас ред.М.А.Құл-Мұхаммед, 2002. - 256 б.

10.

Қазақ тілі терминдерінің салалық ғылыми түсіндірме сөздігі [Мәтін] : 4000-ға жуық термин. Тамақ өнеркәсібі және тұрмыстық қызмет / Бас ред.М.А.Құл-Мұхаммед, 2002. - 256 б.


36я2
Қ17


    Қазақ тілі терминдерінің салалық ғылыми түсіндірме сөздігі [Мәтін] : 4000-ға жуық термин. Тамақ өнеркәсібі және тұрмыстық қызмет / Бас ред.М.А.Құл-Мұхаммед. - Алматы : Мектеп, 2002. - 256 б. - ISBN 9965161879 : 600.00 тг., 450.00 тг., 450т. 00т. тг., 600т. 00т. тг.

ББК 36я2

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   АНЫҚТАМАЛЫҚ БАСЫЛЫМДАР


   СӨЗДІКТЕР


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- провиант -- қазы-қарта -- қаймақ -- ацидофилин -- тұсіндірме сөздік
Экземпляры всего: 23
2.1-№2 Ч/З (4), 2.1-№2 оқу залы (15), 6-5 (1), 1-1 (1), 3-4 (1), 2-12 (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (4), 2.1-№2 оқу залы (15), 6-5 (1), 1-1 (1), 3-4 (1), 2-12 (1)

Страница 1, Результатов: 25

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц