Электронный каталог


 

База данных: Диссертации

Страница 1, Результатов: 27

Отмеченные записи: 0

637.146.21:633.1(043)
А14

Абдыраимов, Нуржан Абдиманатович.
    "Қатық" құрғақ сүтқышқылды өнімді наноқұрылымды дәнді дақылмен байыту [Текст] : техника және технология магистр академиялық дәрежесін алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Мынбаева А.Б. - Тараз : [б. и.], 2011. - 64 б. - )

УДК

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік тағамдары -- нанотехнология -- сүтқышқылдары -- сұлы дәні -- астық дақылдары -- көмірсулар -- майлар -- белоктар -- витаминдер -- тағамдық құндылықтар -- биологиялық құндылық -- тағамдар технологиясы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Абдыраимов, Нуржан Абдиманатович. "Қатық" құрғақ сүтқышқылды өнімді наноқұрылымды дәнді дақылмен байыту [Текст] : техника және технология магистр академиялық дәрежесін алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Мынбаева А.Б., 2011. - 64 б.

1.

Абдыраимов, Нуржан Абдиманатович. "Қатық" құрғақ сүтқышқылды өнімді наноқұрылымды дәнді дақылмен байыту [Текст] : техника және технология магистр академиялық дәрежесін алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Мынбаева А.Б., 2011. - 64 б.


637.146.21:633.1(043)
А14

Абдыраимов, Нуржан Абдиманатович.
    "Қатық" құрғақ сүтқышқылды өнімді наноқұрылымды дәнді дақылмен байыту [Текст] : техника және технология магистр академиялық дәрежесін алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Мынбаева А.Б. - Тараз : [б. и.], 2011. - 64 б. - )

УДК

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік тағамдары -- нанотехнология -- сүтқышқылдары -- сұлы дәні -- астық дақылдары -- көмірсулар -- майлар -- белоктар -- витаминдер -- тағамдық құндылықтар -- биологиялық құндылық -- тағамдар технологиясы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

908:902(574)
А52

Амангельдина, Эльмира Пернебекқызы.
    Оңтүстік Қазақстан қазақтарының қазіргі кездегі материалдық мәдениеті [Мәтін] : гуман. білім магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы 6М020300 -Тарих / ғылыми жетекші. т.ғ.д.,профессор Байсерке Л.Ә. - Тараз : [б. и.], 2011. - 94 б.

УДК

Рубрики: ГУМАНИТАРЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   МӘДЕНИЕТТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
материалдық мәдениет -- ұллтық киімдер -- этнография -- қоныстану -- ауылдар -- елді мекендер -- меншік -- тұрғын үй -- монша -- киім -- зергерлік бұйымдар -- сүт тағамдары
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Амангельдина, Эльмира Пернебекқызы. Оңтүстік Қазақстан қазақтарының қазіргі кездегі материалдық мәдениеті [Мәтін] : гуман. білім магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы 6М020300 -Тарих / ғылыми жетекші. т.ғ.д.,профессор Байсерке Л.Ә., 2011. - 94 б.

2.

Амангельдина, Эльмира Пернебекқызы. Оңтүстік Қазақстан қазақтарының қазіргі кездегі материалдық мәдениеті [Мәтін] : гуман. білім магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы 6М020300 -Тарих / ғылыми жетекші. т.ғ.д.,профессор Байсерке Л.Ә., 2011. - 94 б.


908:902(574)
А52

Амангельдина, Эльмира Пернебекқызы.
    Оңтүстік Қазақстан қазақтарының қазіргі кездегі материалдық мәдениеті [Мәтін] : гуман. білім магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы 6М020300 -Тарих / ғылыми жетекші. т.ғ.д.,профессор Байсерке Л.Ә. - Тараз : [б. и.], 2011. - 94 б.

УДК

Рубрики: ГУМАНИТАРЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   МӘДЕНИЕТТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
материалдық мәдениет -- ұллтық киімдер -- этнография -- қоныстану -- ауылдар -- елді мекендер -- меншік -- тұрғын үй -- монша -- киім -- зергерлік бұйымдар -- сүт тағамдары
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

664-035.66(043)
Б39

Бекбердиева, А. Ә.
    Өсімдік тектес шикізаттан алынатын тағам қоспасының технологиясын жасау [Мәтін] : 6М072800 - Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., доцент м.а.А.Қ.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 70 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
өсімдік тектес шикізат -- тағам қоспасы -- пряник пісіру -- пряниктерді пісірудің технологиясы -- хош иістендіргіштер -- ұнтақтау жұмыстары -- цитрустарға жүргізілетін зерттеулер -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Бекбердиева, А.Ә. Өсімдік тектес шикізаттан алынатын тағам қоспасының технологиясын жасау [Мәтін] : 6М072800 - Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., доцент м.а.А.Қ.Садыбаев, 2019. - 70 б.

3.

Бекбердиева, А.Ә. Өсімдік тектес шикізаттан алынатын тағам қоспасының технологиясын жасау [Мәтін] : 6М072800 - Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., доцент м.а.А.Қ.Садыбаев, 2019. - 70 б.


664-035.66(043)
Б39

Бекбердиева, А. Ә.
    Өсімдік тектес шикізаттан алынатын тағам қоспасының технологиясын жасау [Мәтін] : 6М072800 - Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., доцент м.а.А.Қ.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 70 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
өсімдік тектес шикізат -- тағам қоспасы -- пряник пісіру -- пряниктерді пісірудің технологиясы -- хош иістендіргіштер -- ұнтақтау жұмыстары -- цитрустарға жүргізілетін зерттеулер -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

637.146.4(043)
Б41

Белгібаева, А. Д.
    Сүт сарысуы негізінде дәнді сусын алу [Мәтін] : 6М072700 -Азық-түлік өнімдерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., А.Б.Мынбаева. - Тараз : [б. и.], 2019. - 68 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   СҮТ ЖӘНЕ СҮТ ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
сүт сарысуы -- дәнді сусын -- магистрлік диссертация -- тамақ өнімдері -- сүтқышқылды өнімдер -- микробиологиялық көрсеткіш -- дәрумендер -- минералды заттар -- тағамдық құндылық -- энергетикалық құндылық
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Белгібаева, А.Д. Сүт сарысуы негізінде дәнді сусын алу [Мәтін] : 6М072700 -Азық-түлік өнімдерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., А.Б.Мынбаева, 2019. - 68 б.

4.

Белгібаева, А.Д. Сүт сарысуы негізінде дәнді сусын алу [Мәтін] : 6М072700 -Азық-түлік өнімдерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., А.Б.Мынбаева, 2019. - 68 б.


637.146.4(043)
Б41

Белгібаева, А. Д.
    Сүт сарысуы негізінде дәнді сусын алу [Мәтін] : 6М072700 -Азық-түлік өнімдерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., А.Б.Мынбаева. - Тараз : [б. и.], 2019. - 68 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   СҮТ ЖӘНЕ СҮТ ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
сүт сарысуы -- дәнді сусын -- магистрлік диссертация -- тамақ өнімдері -- сүтқышқылды өнімдер -- микробиологиялық көрсеткіш -- дәрумендер -- минералды заттар -- тағамдық құндылық -- энергетикалық құндылық
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

641.553
Б48

Берден, Асылкүл Шарапқызы.
    Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : техника және технолдогиялар академиялық дәрежедегі магистр атағын алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Садыбаев Ә.Қ. - Тараз : [б. и.], 2011. - 70 б.

УДК

Рубрики: ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ

Кл.слова (ненормированные):
тамақ -- тамақтану -- азық -түлік -- жармалар -- күріш -- ботқа -- жемістер -- тары жармасы -- маргарин -- зат алмасу -- кепкен тағамдар
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Берден, Асылкүл Шарапқызы. Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : техника және технолдогиялар академиялық дәрежедегі магистр атағын алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Садыбаев Ә.Қ., 2011. - 70 б.

5.

Берден, Асылкүл Шарапқызы. Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : техника және технолдогиялар академиялық дәрежедегі магистр атағын алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Садыбаев Ә.Қ., 2011. - 70 б.


641.553
Б48

Берден, Асылкүл Шарапқызы.
    Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : техника және технолдогиялар академиялық дәрежедегі магистр атағын алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Садыбаев Ә.Қ. - Тараз : [б. и.], 2011. - 70 б.

УДК

Рубрики: ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ

Кл.слова (ненормированные):
тамақ -- тамақтану -- азық -түлік -- жармалар -- күріш -- ботқа -- жемістер -- тары жармасы -- маргарин -- зат алмасу -- кепкен тағамдар
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)


Берден, Асылқүл Шарапқызы.
    Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М072700 - "Азық-түлік тағамдары технологиясы" мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к. Ә.К.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2011. - 12 б. - )

Рубрики: ТЕХНИКА

Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- тағам -- жарма -- рецепттер -- құрамы -- ферменттер
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Берден, Асылқүл Шарапқызы. Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М072700 - "Азық-түлік тағамдары технологиясы" мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к. Ә.К.Садыбаев, 2011. - 12 б.

6.

Берден, Асылқүл Шарапқызы. Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М072700 - "Азық-түлік тағамдары технологиясы" мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к. Ә.К.Садыбаев, 2011. - 12 б.



Берден, Асылқүл Шарапқызы.
    Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М072700 - "Азық-түлік тағамдары технологиясы" мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к. Ә.К.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2011. - 12 б. - )

Рубрики: ТЕХНИКА

Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- тағам -- жарма -- рецепттер -- құрамы -- ферменттер
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

637.5"6(043)
Д19

Даулетқұлова, Қ. Т.
    Жылқы етінен дайындалатын шикізат өнімдердің технологиялық ерекшеліктері [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: а.ш.ғ.к.,доцент Аубакиров Х.А. - Тараз : [б. и.], 2016. - 79 б. - )

УДК

Рубрики: АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ

   ШИКІЗАТ. МАТЕРИАЛДАР. МАТЕРИАЛТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
жылқы етінен дайындалатын шикізат -- жылқы етінің тағамдық құндылығы -- сатылуға арналған жылқы еті -- жыллқыда кездесетін қауіпті аурулар -- шикізат -- тамақ өнеркәсібі -- жылқы етінің сапалық ерекшелігі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Даулетқұлова, Қ.Т. Жылқы етінен дайындалатын шикізат өнімдердің технологиялық ерекшеліктері [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: а.ш.ғ.к.,доцент Аубакиров Х.А., 2016. - 79 б.

7.

Даулетқұлова, Қ.Т. Жылқы етінен дайындалатын шикізат өнімдердің технологиялық ерекшеліктері [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: а.ш.ғ.к.,доцент Аубакиров Х.А., 2016. - 79 б.


637.5"6(043)
Д19

Даулетқұлова, Қ. Т.
    Жылқы етінен дайындалатын шикізат өнімдердің технологиялық ерекшеліктері [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: а.ш.ғ.к.,доцент Аубакиров Х.А. - Тараз : [б. и.], 2016. - 79 б. - )

УДК

Рубрики: АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ

   ШИКІЗАТ. МАТЕРИАЛДАР. МАТЕРИАЛТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
жылқы етінен дайындалатын шикізат -- жылқы етінің тағамдық құндылығы -- сатылуға арналған жылқы еті -- жыллқыда кездесетін қауіпті аурулар -- шикізат -- тамақ өнеркәсібі -- жылқы етінің сапалық ерекшелігі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

66386.054.1(574)(043)
И36

Изтурганова, Т. Б.
    Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: т.ғ.д., профессор Спандияров Е. - Тараз : [б. и.], 2018. - 61 б. - )

УДК

Рубрики: Тамақ өнеркәсібі

Кл.слова (ненормированные):
тары -- жарма -- престеу -- таблеттелген тамақ -- күнжіт тұқымдары
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Изтурганова, Т.Б. Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: т.ғ.д., профессор Спандияров Е., 2018. - 61 б.

8.

Изтурганова, Т.Б. Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: т.ғ.д., профессор Спандияров Е., 2018. - 61 б.


66386.054.1(574)(043)
И36

Изтурганова, Т. Б.
    Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: т.ғ.д., профессор Спандияров Е. - Тараз : [б. и.], 2018. - 61 б. - )

УДК

Рубрики: Тамақ өнеркәсібі

Кл.слова (ненормированные):
тары -- жарма -- престеу -- таблеттелген тамақ -- күнжіт тұқымдары
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

664.91
К30

Кененбай, Гульмира Серікбайқызы.
    Көкөністермен байытылған субөнімдер жасалынған тағамдар технологиясы [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис...автореф. / Ғылыми жетекші:техн. ғ. д-ры, проф. ҚР ҰҒА акад.У.Ч.Чоманов. - Алматы : Қазақ өнеркәсіпті қайта өңдеу және азықтық ғылыми зерттеу институты, 2010. - 22 б.:Библиогр.:б.16-. - )

УДК

Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ЕТ,СҮТ ЖӘНЕ БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
ауыл шаруашылығы -- ет -- сүт өнімдері -- өндіріс технологиясы -- тоңазыту өндірісі -- ірі қара мал -- биологиялық құндылық -- негізгі міндеттер -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет

Кененбай, Гульмира Серікбайқызы. Көкөністермен байытылған субөнімдер жасалынған тағамдар технологиясы [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис...автореф. / Ғылыми жетекші:техн. ғ. д-ры, проф. ҚР ҰҒА акад.У.Ч.Чоманов, 2010. - 22 б.:Библиогр.:б.16-

9.

Кененбай, Гульмира Серікбайқызы. Көкөністермен байытылған субөнімдер жасалынған тағамдар технологиясы [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис...автореф. / Ғылыми жетекші:техн. ғ. д-ры, проф. ҚР ҰҒА акад.У.Ч.Чоманов, 2010. - 22 б.:Библиогр.:б.16-


664.91
К30

Кененбай, Гульмира Серікбайқызы.
    Көкөністермен байытылған субөнімдер жасалынған тағамдар технологиясы [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис...автореф. / Ғылыми жетекші:техн. ғ. д-ры, проф. ҚР ҰҒА акад.У.Ч.Чоманов. - Алматы : Қазақ өнеркәсіпті қайта өңдеу және азықтық ғылыми зерттеу институты, 2010. - 22 б.:Библиогр.:б.16-. - )

УДК

Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ЕТ,СҮТ ЖӘНЕ БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
ауыл шаруашылығы -- ет -- сүт өнімдері -- өндіріс технологиясы -- тоңазыту өндірісі -- ірі қара мал -- биологиялық құндылық -- негізгі міндеттер -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет

664.762:641/642
К59

Койшыбаева, А. Т.
    Ұлттық тағамға жылдам даярланатын жармалардың технологиясын жасау [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Мыңбаева,А.Б. - Тараз : [б. и.], 2014. - 21 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
ұлттық тағам -- жарма -- технология -- шикізат -- фабрикат -- жарма
Свободных экз. нет

Койшыбаева, А.Т. Ұлттық тағамға жылдам даярланатын жармалардың технологиясын жасау [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Мыңбаева,А.Б., 2014. - 21 б.

10.

Койшыбаева, А.Т. Ұлттық тағамға жылдам даярланатын жармалардың технологиясын жасау [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Мыңбаева,А.Б., 2014. - 21 б.


664.762:641/642
К59

Койшыбаева, А. Т.
    Ұлттық тағамға жылдам даярланатын жармалардың технологиясын жасау [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Мыңбаева,А.Б. - Тараз : [б. и.], 2014. - 21 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
ұлттық тағам -- жарма -- технология -- шикізат -- фабрикат -- жарма
Свободных экз. нет

Страница 1, Результатов: 27

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц