Электронный каталог


 

База данных: Диссертации

Страница 1, Результатов: 4

Отмеченные записи: 0

544.18+544.3
А65

Ануарбекова, Лунара Амирбекқызы.
    Ауыспалы металдар -бидентатты лигандалармен комплекс түзу процестерінің термодинамикалық параметрлерін анықтау [Мәтін] : жаратылыс. тану.ғ. магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы -6М060600-Химия / ғылыми жетекші.х.ғ.докторы Сүгірбекова Г.Қ. - Тараз : [б. и.], 2011. - 75 б. - )

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫС ТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ХИМИЯ


   БЕЙОРГАНИКАЛЫҚ ЗАТТАР


Кл.слова (ненормированные):
нанотехнология -- микробөлшектер -- ферменттер -- ағза -- бейорганикалық заттар -- унитиолпотенциометриялық әдіс -- лигандты комплекс -- бидентатты лигандалар -- спектрофотометр
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Ануарбекова, Лунара Амирбекқызы. Ауыспалы металдар -бидентатты лигандалармен комплекс түзу процестерінің термодинамикалық параметрлерін анықтау [Мәтін] : жаратылыс. тану.ғ. магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы -6М060600-Химия / ғылыми жетекші.х.ғ.докторы Сүгірбекова Г.Қ., 2011. - 75 б.

1.

Ануарбекова, Лунара Амирбекқызы. Ауыспалы металдар -бидентатты лигандалармен комплекс түзу процестерінің термодинамикалық параметрлерін анықтау [Мәтін] : жаратылыс. тану.ғ. магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы -6М060600-Химия / ғылыми жетекші.х.ғ.докторы Сүгірбекова Г.Қ., 2011. - 75 б.


544.18+544.3
А65

Ануарбекова, Лунара Амирбекқызы.
    Ауыспалы металдар -бидентатты лигандалармен комплекс түзу процестерінің термодинамикалық параметрлерін анықтау [Мәтін] : жаратылыс. тану.ғ. магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы -6М060600-Химия / ғылыми жетекші.х.ғ.докторы Сүгірбекова Г.Қ. - Тараз : [б. и.], 2011. - 75 б. - )

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫС ТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ХИМИЯ


   БЕЙОРГАНИКАЛЫҚ ЗАТТАР


Кл.слова (ненормированные):
нанотехнология -- микробөлшектер -- ферменттер -- ағза -- бейорганикалық заттар -- унитиолпотенциометриялық әдіс -- лигандты комплекс -- бидентатты лигандалар -- спектрофотометр
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

637.1
Ә55

Әлібаева, Анар Қожантайқызы.
    Йогурт алуда сүт қышқылды бактерияның белсенділігін арттыру [Мәтін] : магистрлік автореф. биология мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.к., доц. Р.Т.Турекельдиева. - Тараз : [б. и.], 2011. - 17 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
стерилизация -- өсу факторы -- буферлілік -- штамм -- ашытқы -- сүт қышқылды бактериялар -- титрлеу -- микроорганизмдер -- субстрат -- шикі сүт -- ферменттер -- ферметтік автивтілік -- ашытқылар -- ашыту -- гомогенизация -- санитария -- дезинфекция -- асептикалық
Экземпляры всего: 2
Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)

Әлібаева, Анар Қожантайқызы. Йогурт алуда сүт қышқылды бактерияның белсенділігін арттыру [Мәтін] : магистрлік автореф. биология мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.к., доц. Р.Т.Турекельдиева, 2011. - 17 б.

2.

Әлібаева, Анар Қожантайқызы. Йогурт алуда сүт қышқылды бактерияның белсенділігін арттыру [Мәтін] : магистрлік автореф. биология мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.к., доц. Р.Т.Турекельдиева, 2011. - 17 б.


637.1
Ә55

Әлібаева, Анар Қожантайқызы.
    Йогурт алуда сүт қышқылды бактерияның белсенділігін арттыру [Мәтін] : магистрлік автореф. биология мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.к., доц. Р.Т.Турекельдиева. - Тараз : [б. и.], 2011. - 17 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
стерилизация -- өсу факторы -- буферлілік -- штамм -- ашытқы -- сүт қышқылды бактериялар -- титрлеу -- микроорганизмдер -- субстрат -- шикі сүт -- ферменттер -- ферметтік автивтілік -- ашытқылар -- ашыту -- гомогенизация -- санитария -- дезинфекция -- асептикалық
Экземпляры всего: 2
Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)


Берден, Асылқүл Шарапқызы.
    Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М072700 - "Азық-түлік тағамдары технологиясы" мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к. Ә.К.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2011. - 12 б. - )

Рубрики: ТЕХНИКА

Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- тағам -- жарма -- рецепттер -- құрамы -- ферменттер
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Берден, Асылқүл Шарапқызы. Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М072700 - "Азық-түлік тағамдары технологиясы" мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к. Ә.К.Садыбаев, 2011. - 12 б.

3.

Берден, Асылқүл Шарапқызы. Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М072700 - "Азық-түлік тағамдары технологиясы" мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к. Ә.К.Садыбаев, 2011. - 12 б.



Берден, Асылқүл Шарапқызы.
    Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М072700 - "Азық-түлік тағамдары технологиясы" мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к. Ә.К.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2011. - 12 б. - )

Рубрики: ТЕХНИКА

Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- тағам -- жарма -- рецепттер -- құрамы -- ферменттер
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

551.345:591.133.1
К18

Карабаева, асел Аскаровна.
    Жануар тектес негізгі азық түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М060700 -"Биология" мамандығы бойынша / Ғылыми жет. а/ш.ғ.к., доц. Қ.Т.Тастанбеков. - Тараз : [б. и.], 2011. - 24 б. - )

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
стерилизация -- өсу факторы -- буферлілік -- штамм -- антогонистік әсер -- ашытқы -- сүт қышқылды бактериялар -- титрлеу -- микроорганизмдер -- субстрат -- ферменттер -- ферменттік активтілік -- ашытқылар -- ашыту -- гомогенизация -- гигиена -- санитария -- дезинфекция -- асептикалық
Экземпляры всего: 2
Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)

Карабаева, асел Аскаровна. Жануар тектес негізгі азық түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М060700 -"Биология" мамандығы бойынша / Ғылыми жет. а/ш.ғ.к., доц. Қ.Т.Тастанбеков, 2011. - 24 б.

4.

Карабаева, асел Аскаровна. Жануар тектес негізгі азық түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М060700 -"Биология" мамандығы бойынша / Ғылыми жет. а/ш.ғ.к., доц. Қ.Т.Тастанбеков, 2011. - 24 б.


551.345:591.133.1
К18

Карабаева, асел Аскаровна.
    Жануар тектес негізгі азық түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М060700 -"Биология" мамандығы бойынша / Ғылыми жет. а/ш.ғ.к., доц. Қ.Т.Тастанбеков. - Тараз : [б. и.], 2011. - 24 б. - )

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
стерилизация -- өсу факторы -- буферлілік -- штамм -- антогонистік әсер -- ашытқы -- сүт қышқылды бактериялар -- титрлеу -- микроорганизмдер -- субстрат -- ферменттер -- ферменттік активтілік -- ашытқылар -- ашыту -- гомогенизация -- гигиена -- санитария -- дезинфекция -- асептикалық
Экземпляры всего: 2
Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)

Страница 1, Результатов: 4

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц