Электронный каталог


 

База данных: Книги ретро

Страница 1, Результатов: 4

Отмеченные записи: 0

30.16я7
А91

Аубакиров, Х. Ә.
    Биотехнология [Мәтін] : оқулық / Х. Ә. Аубакиров. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2011. - 368 б. - ). - ISBN 978-601-217-213-3 : 838т. 00т. тг.

ББК 30.16я7

Рубрики: Техника және тұтас алғандағы техникалық ғылымдар

   Техникалық биология


Кл.слова (ненормированные):
гендік инженерия негіздері -- ақуыздар құрылымы -- ақуыз фолдингі -- өнеркәсіптік биотехнология негіздері -- микроорганизмдер ақуыз өндірудің практикалық маңызы -- этанол және лимон қышқылдарын алу -- спирттік ашу үдерісінің негізі -- сүт өнімдерінің түрлері -- биотехнология -- гендегі мутацияларды анықтау -- экологиялық биотехнология -- мал шаруашылығында қолданылатын биотехнологиялық әдістер -- антигендер мен антиденелер -- ПОҚ еңбектері -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы
Экземпляры всего: 50
2 - 1 (2), гидро 6-6. (2), 6.1-№8 оқу залы (22), 6 -3 (1), 2.1-№2 оқу залы (23)
Свободны: 2 - 1 (2), гидро 6-6. (2), 6.1-№8 оқу залы (22), 6 -3 (1), 2.1-№2 оқу залы (23)

Аубакиров, Х.Ә. Биотехнология [Мәтін] : Оқулық / Х. Ә. Аубакиров, 2011. - 368 б.

1.

Аубакиров, Х.Ә. Биотехнология [Мәтін] : Оқулық / Х. Ә. Аубакиров, 2011. - 368 б.


30.16я7
А91

Аубакиров, Х. Ә.
    Биотехнология [Мәтін] : оқулық / Х. Ә. Аубакиров. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2011. - 368 б. - ). - ISBN 978-601-217-213-3 : 838т. 00т. тг.

ББК 30.16я7

Рубрики: Техника және тұтас алғандағы техникалық ғылымдар

   Техникалық биология


Кл.слова (ненормированные):
гендік инженерия негіздері -- ақуыздар құрылымы -- ақуыз фолдингі -- өнеркәсіптік биотехнология негіздері -- микроорганизмдер ақуыз өндірудің практикалық маңызы -- этанол және лимон қышқылдарын алу -- спирттік ашу үдерісінің негізі -- сүт өнімдерінің түрлері -- биотехнология -- гендегі мутацияларды анықтау -- экологиялық биотехнология -- мал шаруашылығында қолданылатын биотехнологиялық әдістер -- антигендер мен антиденелер -- ПОҚ еңбектері -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы
Экземпляры всего: 50
2 - 1 (2), гидро 6-6. (2), 6.1-№8 оқу залы (22), 6 -3 (1), 2.1-№2 оқу залы (23)
Свободны: 2 - 1 (2), гидро 6-6. (2), 6.1-№8 оқу залы (22), 6 -3 (1), 2.1-№2 оқу залы (23)

36я7
Ө52


    Өңдеу өндірістерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ә.Ізтаев, С.Т.Жиенбаева, М.П.Байысбаева. - Алматы : Дәуір, 2013. - 632 б. - ISBN 978-601-217-371-0 : 2346т. 00т. тг.

ББК 36я7

Рубрики: Тамақ өндірісі

Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- өңдеу өндірістерінің технологиясы -- ұн, жарама -- ұн өндіру технологиясы -- нан өндірісінің технологиясы -- макарон өндірісі -- кондитер өндірісінің технологиясы -- жарма өндіру технологиясы -- қант және крахмал-сірне өндірісі -- сыра технологиясы -- этанол технологиясы -- арақ-ликер өнімдері -- алкогольсіз сусын өндіру -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы
Экземпляры всего: 40
2.1-№2 оқу залы (40)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (38)

Өңдеу өндірістерінің технологиясы [Мәтін] : Оқулық / Ә.Ізтаев, С.Т.Жиенбаева, М.П.Байысбаева, 2013. - 632 б.

2.

Өңдеу өндірістерінің технологиясы [Мәтін] : Оқулық / Ә.Ізтаев, С.Т.Жиенбаева, М.П.Байысбаева, 2013. - 632 б.


36я7
Ө52


    Өңдеу өндірістерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ә.Ізтаев, С.Т.Жиенбаева, М.П.Байысбаева. - Алматы : Дәуір, 2013. - 632 б. - ISBN 978-601-217-371-0 : 2346т. 00т. тг.

ББК 36я7

Рубрики: Тамақ өндірісі

Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- өңдеу өндірістерінің технологиясы -- ұн, жарама -- ұн өндіру технологиясы -- нан өндірісінің технологиясы -- макарон өндірісі -- кондитер өндірісінің технологиясы -- жарма өндіру технологиясы -- қант және крахмал-сірне өндірісі -- сыра технологиясы -- этанол технологиясы -- арақ-ликер өнімдері -- алкогольсіз сусын өндіру -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы
Экземпляры всего: 40
2.1-№2 оқу залы (40)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (38)

24я2я72
Х46


    Химия [Текст] : спрв. материалы:Кн. для учащихся / 2-е изд., пере раб. - М. : Просвещение, 1988. - 223 с. - ISBN ИБ N 12164 : 96т. 51т. тг.

ББК 24я2я72

Рубрики: ЕСТЕСТВЕННЫЕ НАУКИ

   ОБЩАЯ ХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
химия -- элементы -- катализ -- законы -- топлива -- удобрения -- этанол -- кислота
Аннотация: СГ
Экземпляры всего: 1
7-5 (1)
Свободны: 7-5 (1)

Химия [Текст] : Спрв. материалы:Кн. для учащихся / 2-е изд., пере раб., 1988. - 223 с.

3.

Химия [Текст] : Спрв. материалы:Кн. для учащихся / 2-е изд., пере раб., 1988. - 223 с.


24я2я72
Х46


    Химия [Текст] : спрв. материалы:Кн. для учащихся / 2-е изд., пере раб. - М. : Просвещение, 1988. - 223 с. - ISBN ИБ N 12164 : 96т. 51т. тг.

ББК 24я2я72

Рубрики: ЕСТЕСТВЕННЫЕ НАУКИ

   ОБЩАЯ ХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
химия -- элементы -- катализ -- законы -- топлива -- удобрения -- этанол -- кислота
Аннотация: СГ
Экземпляры всего: 1
7-5 (1)
Свободны: 7-5 (1)

36я7
Т38


    Технологии пищевых производств : учебник / А. П. Нечаев, И. С. Шуб, О. М. Аношкина и др.; Под ред. А.П. Нечаева . - М. : КолосС, 2005. - 768 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших и учебных заведений). - ISBN 5-10-003813-6 : 4070.00 тг.

ББК 36я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИЧЕСКИЕ НАУКИ

   ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ


Кл.слова (ненормированные):
питание -- здоровье человека -- белки -- липиды -- углеводы -- витамины -- минеральные вещества -- тепловые процессы -- сушка -- экстракция -- химические процессы -- дисперсионные системы -- качество продуктов питания -- сырье для производства пищевых продуктов -- биологические активные добавки -- пищевые активные добавки -- виды круп -- крупы -- технология хлеба -- технология хлебобулочных изделий -- технология макаронных изделий -- технология сахара -- технология кондитерских изделий -- технология этанола -- технология пива -- технология кваса -- технология солода -- технология хлебопеарных дрожжей -- технология виноградных вин -- технология чая -- технология безалкогольных напитков -- технология консервирования плодов -- технология консервирования овощей -- учебник
Экземпляры всего: 14
2.1-№2 Ч/З (14)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (14)

Технологии пищевых производств [Текст] : учебник / А. П. Нечаев, И. С. Шуб, О. М. Аношкина и др.; Под ред. А.П. Нечаева , 2005. - 768 с.

4.

Технологии пищевых производств [Текст] : учебник / А. П. Нечаев, И. С. Шуб, О. М. Аношкина и др.; Под ред. А.П. Нечаева , 2005. - 768 с.


36я7
Т38


    Технологии пищевых производств : учебник / А. П. Нечаев, И. С. Шуб, О. М. Аношкина и др.; Под ред. А.П. Нечаева . - М. : КолосС, 2005. - 768 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших и учебных заведений). - ISBN 5-10-003813-6 : 4070.00 тг.

ББК 36я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИЧЕСКИЕ НАУКИ

   ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ


Кл.слова (ненормированные):
питание -- здоровье человека -- белки -- липиды -- углеводы -- витамины -- минеральные вещества -- тепловые процессы -- сушка -- экстракция -- химические процессы -- дисперсионные системы -- качество продуктов питания -- сырье для производства пищевых продуктов -- биологические активные добавки -- пищевые активные добавки -- виды круп -- крупы -- технология хлеба -- технология хлебобулочных изделий -- технология макаронных изделий -- технология сахара -- технология кондитерских изделий -- технология этанола -- технология пива -- технология кваса -- технология солода -- технология хлебопеарных дрожжей -- технология виноградных вин -- технология чая -- технология безалкогольных напитков -- технология консервирования плодов -- технология консервирования овощей -- учебник
Экземпляры всего: 14
2.1-№2 Ч/З (14)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (14)

Страница 1, Результатов: 4

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц