Электронный каталог


 

База данных: Диссертации

Страница 1, Результатов: 3

Отмеченные записи: 0

677.016.253
Б73

Болысбекова, Р. Т.
    Заманауи өндірістік шарттарда тұзды иленбеген теріні өндірудің технологиясын жетілдіру [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Евтюшкина,М.И. - Тараз : [б. и.], 2014. - 15 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   МАТЕРИАЛТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
материал -- тері -- ірі қара мал -- коллаген -- термотөзімді юфть -- илік зат
Свободных экз. нет

Болысбекова, Р.Т. Заманауи өндірістік шарттарда тұзды иленбеген теріні өндірудің технологиясын жетілдіру [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Евтюшкина,М.И., 2014. - 15 б.

1.

Болысбекова, Р.Т. Заманауи өндірістік шарттарда тұзды иленбеген теріні өндірудің технологиясын жетілдіру [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Евтюшкина,М.И., 2014. - 15 б.


677.016.253
Б73

Болысбекова, Р. Т.
    Заманауи өндірістік шарттарда тұзды иленбеген теріні өндірудің технологиясын жетілдіру [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Евтюшкина,М.И. - Тараз : [б. и.], 2014. - 15 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   МАТЕРИАЛТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
материал -- тері -- ірі қара мал -- коллаген -- термотөзімді юфть -- илік зат
Свободных экз. нет

664.91
К30

Кененбай, Гульмира Серікбайқызы.
    Көкөністермен байытылған субөнімдер жасалынған тағамдар технологиясы [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис...автореф. / Ғылыми жетекші:техн. ғ. д-ры, проф. ҚР ҰҒА акад.У.Ч.Чоманов. - Алматы : Қазақ өнеркәсіпті қайта өңдеу және азықтық ғылыми зерттеу институты, 2010. - 22 б.:Библиогр.:б.16-. - )

УДК

Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ЕТ,СҮТ ЖӘНЕ БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
ауыл шаруашылығы -- ет -- сүт өнімдері -- өндіріс технологиясы -- тоңазыту өндірісі -- ірі қара мал -- биологиялық құндылық -- негізгі міндеттер -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет

Кененбай, Гульмира Серікбайқызы. Көкөністермен байытылған субөнімдер жасалынған тағамдар технологиясы [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис...автореф. / Ғылыми жетекші:техн. ғ. д-ры, проф. ҚР ҰҒА акад.У.Ч.Чоманов, 2010. - 22 б.:Библиогр.:б.16-

2.

Кененбай, Гульмира Серікбайқызы. Көкөністермен байытылған субөнімдер жасалынған тағамдар технологиясы [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис...автореф. / Ғылыми жетекші:техн. ғ. д-ры, проф. ҚР ҰҒА акад.У.Ч.Чоманов, 2010. - 22 б.:Библиогр.:б.16-


664.91
К30

Кененбай, Гульмира Серікбайқызы.
    Көкөністермен байытылған субөнімдер жасалынған тағамдар технологиясы [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис...автореф. / Ғылыми жетекші:техн. ғ. д-ры, проф. ҚР ҰҒА акад.У.Ч.Чоманов. - Алматы : Қазақ өнеркәсіпті қайта өңдеу және азықтық ғылыми зерттеу институты, 2010. - 22 б.:Библиогр.:б.16-. - )

УДК

Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ЕТ,СҮТ ЖӘНЕ БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
ауыл шаруашылығы -- ет -- сүт өнімдері -- өндіріс технологиясы -- тоңазыту өндірісі -- ірі қара мал -- биологиялық құндылық -- негізгі міндеттер -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет

636.2:591.132(043)
Н-65

Ниязалиев, К. К.
    Ірі қара малдағы ас қорытудың биологиялық ерекшеліктері және оның зат пен энергия алмасу үдерістерімен байланысы [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: а.-ш.ғ.к.,доцент Тастанбеков Қ.Т. - Тараз : [б. и.], 2016. - 76 б. - )

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
ірі қара мал -- ас қорытудың биологиялық ерекшеліктері -- зат пен энергия алмасу -- күйіс қайыратын жануарлар -- азотты заттардың қорытылуы -- азық қорыту аппараттары -- азық қорытудағы сілекейдің ролі -- өт және азық қорытудағы маңызы -- зат пен энергия алмасу -- биология
Свободных экз. нет

Ниязалиев, К.К. Ірі қара малдағы ас қорытудың биологиялық ерекшеліктері және оның зат пен энергия алмасу үдерістерімен байланысы [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: а.-ш.ғ.к.,доцент Тастанбеков Қ.Т., 2016. - 76 б.

3.

Ниязалиев, К.К. Ірі қара малдағы ас қорытудың биологиялық ерекшеліктері және оның зат пен энергия алмасу үдерістерімен байланысы [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: а.-ш.ғ.к.,доцент Тастанбеков Қ.Т., 2016. - 76 б.


636.2:591.132(043)
Н-65

Ниязалиев, К. К.
    Ірі қара малдағы ас қорытудың биологиялық ерекшеліктері және оның зат пен энергия алмасу үдерістерімен байланысы [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: а.-ш.ғ.к.,доцент Тастанбеков Қ.Т. - Тараз : [б. и.], 2016. - 76 б. - )

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
ірі қара мал -- ас қорытудың биологиялық ерекшеліктері -- зат пен энергия алмасу -- күйіс қайыратын жануарлар -- азотты заттардың қорытылуы -- азық қорыту аппараттары -- азық қорытудағы сілекейдің ролі -- өт және азық қорытудағы маңызы -- зат пен энергия алмасу -- биология
Свободных экз. нет

Страница 1, Результатов: 3

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц