База данных: Репозиторий трудов ППС
Страница 1, Результатов: 10
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
691.33
А44
Ақылтаев, Н. Д.
Өндіріс қалдықтарынан алынған цементбетон жолдары [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.д.,профессор Сұранқұлов Ш.Ж. - Тараз : [б. и.], 2012. - 14 б. - ). - б/ж
Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚҰРЫЛЫС
Кл.слова (ненормированные):
полифункционалды модификаторлар -- гипс комбинаты -- органоминерал пластикалық қоспа -- домна шлагы -- суперпластификатор -- табиғи гипс -- қант дефекаты -- эксперименталдық зерттеулер -- технологиялық параметр -- бетон -- цемент -- деформациялық тербеліс -- адсорбент
А44
Ақылтаев, Н. Д.
Өндіріс қалдықтарынан алынған цементбетон жолдары [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.д.,профессор Сұранқұлов Ш.Ж. - Тараз : [б. и.], 2012. - 14 б. - ). - б/ж
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚҰРЫЛЫС
Кл.слова (ненормированные):
полифункционалды модификаторлар -- гипс комбинаты -- органоминерал пластикалық қоспа -- домна шлагы -- суперпластификатор -- табиғи гипс -- қант дефекаты -- эксперименталдық зерттеулер -- технологиялық параметр -- бетон -- цемент -- деформациялық тербеліс -- адсорбент
2.
Подробнее
36.87я7
Б17
Байгазиева, Г. И
Спирт және спирттік өнімдер технологиясы [Мәтін] : оқулық / Г.И Байгазиева. - Алматы : ЭВЕРО, 2017. - 164 б. - ISBN 978-601-310-647-2 : Б. ц.
ББК 36.87я7
Рубрики: БИОТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
спирт технологиясы -- шикизатты қайнатуға дайындау -- қанттандыру материалдары -- қайнатылған массаны қанттандыру -- ликер-арақ өнімдерінің шикізаты -- өндіріс қалдықтарын кәдеге жарату
Б17
Байгазиева, Г. И
Спирт және спирттік өнімдер технологиясы [Мәтін] : оқулық / Г.И Байгазиева. - Алматы : ЭВЕРО, 2017. - 164 б. - ISBN 978-601-310-647-2 : Б. ц.
УДК |
Рубрики: БИОТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
спирт технологиясы -- шикизатты қайнатуға дайындау -- қанттандыру материалдары -- қайнатылған массаны қанттандыру -- ликер-арақ өнімдерінің шикізаты -- өндіріс қалдықтарын кәдеге жарату
3.
Подробнее
339.8(574)
Б18
Байқадамұлы, А.
Қазақстандағы қызылша-қант кешенін модернизациялаудың экономикалық тиімділігі [Мәтін] = Экономика ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты : ғылыми жетекші:э.ғ.к., доцент м.а. Ерсеитова,А.Ұ. / А. Байқадамұлы. - Тараз : [б. и.], 2014. - 22 б. - ). - б/ж
Рубрики: ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАРЖЫ
Кл.слова (ненормированные):
қызылша -- қант -- модернизация -- экономикалық тиімділік -- шикізат -- нарықтық экономика -- қант кешені -- қант зауыты
Б18
Байқадамұлы, А.
Қазақстандағы қызылша-қант кешенін модернизациялаудың экономикалық тиімділігі [Мәтін] = Экономика ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты : ғылыми жетекші:э.ғ.к., доцент м.а. Ерсеитова,А.Ұ. / А. Байқадамұлы. - Тараз : [б. и.], 2014. - 22 б. - ). - б/ж
УДК |
Рубрики: ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАРЖЫ
Кл.слова (ненормированные):
қызылша -- қант -- модернизация -- экономикалық тиімділік -- шикізат -- нарықтық экономика -- қант кешені -- қант зауыты
4.
Подробнее
631.6
Б19
Бакиева, Ю. А.
Жамбыл облысы жағдайында қант қызылшасын тамшылатып суғарудың технологиясын негіздеу [Мәтін] : ауылшаруашылық ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Нұрабаев Д.М. - Тараз : [б. и.], 2013. - 19 б. - ). - б/ж
Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
АУЫЛШАРУАШЫЛЫҚ ҒЫЛЫМДАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
су шаруашылығы -- азық-түлік -- суғармалы егіншілік -- табиғи-климаттық жағдай -- су қоры -- қант қызылшасы -- полиэтилен -- суғару технологиясы
Б19
Бакиева, Ю. А.
Жамбыл облысы жағдайында қант қызылшасын тамшылатып суғарудың технологиясын негіздеу [Мәтін] : ауылшаруашылық ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Нұрабаев Д.М. - Тараз : [б. и.], 2013. - 19 б. - ). - б/ж
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
АУЫЛШАРУАШЫЛЫҚ ҒЫЛЫМДАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
су шаруашылығы -- азық-түлік -- суғармалы егіншілік -- табиғи-климаттық жағдай -- су қоры -- қант қызылшасы -- полиэтилен -- суғару технологиясы
5.
Подробнее
628.3:621.928.37
Д42
Джумабекова, Б. А.
"Қант" акционерлік қоғамының ақаба суларын тазалайтын техникалық құралдарды жетілдіру [Мәтін] : "Қоршаған ортаны қорғау және өмір тіршілігінің қауіпсіздігі" мамандығы бойынша академиялық дәрежесін алу авторефераты / Ғылыми жетекшісі:т.ғ.к., профессор Е.М.Жангужинов. - Тараз : [б. и.], 2011. - 16 б. - ). - б/ж
Рубрики: ТЕХНИКА
ГИДРОТЕХНИКА
ЭКОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
ақаба сулар -- техникалық құралдар -- қоршаған орта -- экология -- ақаба суларды тазарту -- экономика -- механикалық қоспалар -- май өнімдері -- қалдықтар -- тұнбалар -- экологиялық мониторинг
Д42
Джумабекова, Б. А.
"Қант" акционерлік қоғамының ақаба суларын тазалайтын техникалық құралдарды жетілдіру [Мәтін] : "Қоршаған ортаны қорғау және өмір тіршілігінің қауіпсіздігі" мамандығы бойынша академиялық дәрежесін алу авторефераты / Ғылыми жетекшісі:т.ғ.к., профессор Е.М.Жангужинов. - Тараз : [б. и.], 2011. - 16 б. - ). - б/ж
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ГИДРОТЕХНИКА
ЭКОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
ақаба сулар -- техникалық құралдар -- қоршаған орта -- экология -- ақаба суларды тазарту -- экономика -- механикалық қоспалар -- май өнімдері -- қалдықтар -- тұнбалар -- экологиялық мониторинг
6.
Подробнее
36.86я7
Ж24
Жалкенова, С. Т.
Кондитер өндірісінің технологиясы курсы бойынша курстық және дипломдық жобалау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / С. Т. Жалкенова. - Тараз : Тараз мемлекеттік университеті, 2000. - 66 б. - Б. ц.
ББК 36.86я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
КОНДИТЕР ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
кондитер өнімдері -- шикізат -- дипломдық жоба -- ПОҚ еңбектері -- қантты өнім
Ж24
Жалкенова, С. Т.
Кондитер өндірісінің технологиясы курсы бойынша курстық және дипломдық жобалау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / С. Т. Жалкенова. - Тараз : Тараз мемлекеттік университеті, 2000. - 66 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
КОНДИТЕР ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
кондитер өнімдері -- шикізат -- дипломдық жоба -- ПОҚ еңбектері -- қантты өнім
7.
Подробнее
633.63:664.1(574)
К88
Кубеева, С. Б.
"Қазақстанның қызылша қант өнеркәсібіндегі импортты алмастырудың дамуы" (Жамбыл облысының мысалында) [Мәтін] : экономикалық ғылымдар магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші: э.ғ.к.,доцент Ерсеитова А.Ұ. - Тараз : [б. и.], 2012. - 20 б. - ). - б/ж
Рубрики: ЭКОНОМИКА
ӨНЕРКӘСІП
ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тауар -- ғылыми-техникалық потенциал -- технология -- импорт -- кәсіпорын -- статистикалық база -- қант өндірісі -- кластерлік үлгі -- дигестация -- тариф -- азық түлік рыногы -- табыс -- салық
К88
Кубеева, С. Б.
"Қазақстанның қызылша қант өнеркәсібіндегі импортты алмастырудың дамуы" (Жамбыл облысының мысалында) [Мәтін] : экономикалық ғылымдар магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші: э.ғ.к.,доцент Ерсеитова А.Ұ. - Тараз : [б. и.], 2012. - 20 б. - ). - б/ж
УДК |
Рубрики: ЭКОНОМИКА
ӨНЕРКӘСІП
ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тауар -- ғылыми-техникалық потенциал -- технология -- импорт -- кәсіпорын -- статистикалық база -- қант өндірісі -- кластерлік үлгі -- дигестация -- тариф -- азық түлік рыногы -- табыс -- салық
8.
Подробнее
581.522.4;581.19:58.02.036
Қ13
Қабаева, Г. Б.
Қытай Халық Республикасының қант қызылшасының Xintian 18 сортын Жамбыл облысында аудандастыру [Мәтін] : жаратылыс ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:б.ғ.к., Турекелдиев Р.Т. - Тараз : [б. и.], 2012. - 27 б. - ). - б/ж
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
БИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
гектар -- центнер -- қант қызылшасы -- өсімдіктер физиологиясы -- климаттық жағдай -- топырақ -- гүл щоғыры -- физиологиялық процесс -- xintian 18 сорты -- статистикалық өңдеу -- экотип -- агротехникалық шара -- зерттеу материалдары -- фенология
Қ13
Қабаева, Г. Б.
Қытай Халық Республикасының қант қызылшасының Xintian 18 сортын Жамбыл облысында аудандастыру [Мәтін] : жаратылыс ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:б.ғ.к., Турекелдиев Р.Т. - Тараз : [б. и.], 2012. - 27 б. - ). - б/ж
УДК |
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
БИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
гектар -- центнер -- қант қызылшасы -- өсімдіктер физиологиясы -- климаттық жағдай -- топырақ -- гүл щоғыры -- физиологиялық процесс -- xintian 18 сорты -- статистикалық өңдеу -- экотип -- агротехникалық шара -- зерттеу материалдары -- фенология
9.
Подробнее
664.144:633.1
М22
Мамырова, Н. Қ.
Дәнді дақылды қолданып конфет өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD солтыбаева Б.Е. - Тараз : [б. и.], 2013. - 18 б. - ). - б/ж
Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
дәнді дақыл -- биологиялық құндылық -- конфет массасы -- шикізат -- тары жармасы -- қант опасы -- технологиялық процесс -- ақуыз
М22
Мамырова, Н. Қ.
Дәнді дақылды қолданып конфет өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD солтыбаева Б.Е. - Тараз : [б. и.], 2013. - 18 б. - ). - б/ж
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
дәнді дақыл -- биологиялық құндылық -- конфет массасы -- шикізат -- тары жармасы -- қант опасы -- технологиялық процесс -- ақуыз
10.
Подробнее
36.87я7-087147895
Өмірзақова, С. Х.
Кондитер өндірісінің технологиясы зертханалық практикумы [Мәтін] : электрондық ресурс / С. Х. Өмірзақова, С. Т. Жалкенва. - Тараз : ТарМУ, 2000. - 130 б. - 400т. 00т. тг.
ББК 36.87я736.84
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Қант өндірісі. Крахмал-сірне өндірісі. Кондитер өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
кондитер бұйымдары -- кондитер өнімдері -- желейлі мармелад -- торттар -- пирожный -- карамель -- шәрбат -- қантты печенье -- созылмалы печенье
Доп.точки доступа:
Жалкенва, С.Т.
Өмірзақова, С. Х.
Кондитер өндірісінің технологиясы зертханалық практикумы [Мәтін] : электрондық ресурс / С. Х. Өмірзақова, С. Т. Жалкенва. - Тараз : ТарМУ, 2000. - 130 б. - 400т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Қант өндірісі. Крахмал-сірне өндірісі. Кондитер өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
кондитер бұйымдары -- кондитер өнімдері -- желейлі мармелад -- торттар -- пирожный -- карамель -- шәрбат -- қантты печенье -- созылмалы печенье
Доп.точки доступа:
Жалкенва, С.Т.
Страница 1, Результатов: 10