Электронный каталог


 

База данных: Репозиторий трудов ППС

Страница 1, Результатов: 10

Отмеченные записи: 0

691.33
А44

Ақылтаев, Н. Д.
    Өндіріс қалдықтарынан алынған цементбетон жолдары [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.д.,профессор Сұранқұлов Ш.Ж. - Тараз : [б. и.], 2012. - 14 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚҰРЫЛЫС


Кл.слова (ненормированные):
полифункционалды модификаторлар -- гипс комбинаты -- органоминерал пластикалық қоспа -- домна шлагы -- суперпластификатор -- табиғи гипс -- қант дефекаты -- эксперименталдық зерттеулер -- технологиялық параметр -- бетон -- цемент -- деформациялық тербеліс -- адсорбент

Ақылтаев, Н.Д. Өндіріс қалдықтарынан алынған цементбетон жолдары [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.д.,профессор Сұранқұлов Ш.Ж, 2012. - 14 б.

1.

Ақылтаев, Н.Д. Өндіріс қалдықтарынан алынған цементбетон жолдары [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.д.,профессор Сұранқұлов Ш.Ж, 2012. - 14 б.


691.33
А44

Ақылтаев, Н. Д.
    Өндіріс қалдықтарынан алынған цементбетон жолдары [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.д.,профессор Сұранқұлов Ш.Ж. - Тараз : [б. и.], 2012. - 14 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚҰРЫЛЫС


Кл.слова (ненормированные):
полифункционалды модификаторлар -- гипс комбинаты -- органоминерал пластикалық қоспа -- домна шлагы -- суперпластификатор -- табиғи гипс -- қант дефекаты -- эксперименталдық зерттеулер -- технологиялық параметр -- бетон -- цемент -- деформациялық тербеліс -- адсорбент

36.87я7
Б17

Байгазиева, Г. И
    Спирт және спирттік өнімдер технологиясы [Мәтін] : оқулық / Г.И Байгазиева. - Алматы : ЭВЕРО, 2017. - 164 б. - ISBN 978-601-310-647-2 : Б. ц.

УДК
ББК 36.87я7

Рубрики: БИОТЕХНОЛОГИЯ

Кл.слова (ненормированные):
спирт технологиясы -- шикизатты қайнатуға дайындау -- қанттандыру материалдары -- қайнатылған массаны қанттандыру -- ликер-арақ өнімдерінің шикізаты -- өндіріс қалдықтарын кәдеге жарату

Байгазиева, Г.И Спирт және спирттік өнімдер технологиясы [Мәтін] : Оқулық, 2017. - 164 б.

2.

Байгазиева, Г.И Спирт және спирттік өнімдер технологиясы [Мәтін] : Оқулық, 2017. - 164 б.


36.87я7
Б17

Байгазиева, Г. И
    Спирт және спирттік өнімдер технологиясы [Мәтін] : оқулық / Г.И Байгазиева. - Алматы : ЭВЕРО, 2017. - 164 б. - ISBN 978-601-310-647-2 : Б. ц.

УДК
ББК 36.87я7

Рубрики: БИОТЕХНОЛОГИЯ

Кл.слова (ненормированные):
спирт технологиясы -- шикизатты қайнатуға дайындау -- қанттандыру материалдары -- қайнатылған массаны қанттандыру -- ликер-арақ өнімдерінің шикізаты -- өндіріс қалдықтарын кәдеге жарату

339.8(574)
Б18

Байқадамұлы, А.
    Қазақстандағы қызылша-қант кешенін модернизациялаудың экономикалық тиімділігі [Мәтін] = Экономика ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты : ғылыми жетекші:э.ғ.к., доцент м.а. Ерсеитова,А.Ұ. / А. Байқадамұлы. - Тараз : [б. и.], 2014. - 22 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚАРЖЫ


Кл.слова (ненормированные):
қызылша -- қант -- модернизация -- экономикалық тиімділік -- шикізат -- нарықтық экономика -- қант кешені -- қант зауыты

Байқадамұлы, А. Қазақстандағы қызылша-қант кешенін модернизациялаудың экономикалық тиімділігі [Мәтін] : Ғылыми жетекші:э.ғ.к., доцент м.а. Ерсеитова,А.Ұ., 2014. - 22 б.

3.

Байқадамұлы, А. Қазақстандағы қызылша-қант кешенін модернизациялаудың экономикалық тиімділігі [Мәтін] : Ғылыми жетекші:э.ғ.к., доцент м.а. Ерсеитова,А.Ұ., 2014. - 22 б.


339.8(574)
Б18

Байқадамұлы, А.
    Қазақстандағы қызылша-қант кешенін модернизациялаудың экономикалық тиімділігі [Мәтін] = Экономика ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты : ғылыми жетекші:э.ғ.к., доцент м.а. Ерсеитова,А.Ұ. / А. Байқадамұлы. - Тараз : [б. и.], 2014. - 22 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚАРЖЫ


Кл.слова (ненормированные):
қызылша -- қант -- модернизация -- экономикалық тиімділік -- шикізат -- нарықтық экономика -- қант кешені -- қант зауыты

631.6
Б19

Бакиева, Ю. А.
    Жамбыл облысы жағдайында қант қызылшасын тамшылатып суғарудың технологиясын негіздеу [Мәтін] : ауылшаруашылық ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Нұрабаев Д.М. - Тараз : [б. и.], 2013. - 19 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   АУЫЛШАРУАШЫЛЫҚ ҒЫЛЫМДАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
су шаруашылығы -- азық-түлік -- суғармалы егіншілік -- табиғи-климаттық жағдай -- су қоры -- қант қызылшасы -- полиэтилен -- суғару технологиясы

Бакиева, Ю.А. Жамбыл облысы жағдайында қант қызылшасын тамшылатып суғарудың технологиясын негіздеу [Мәтін] : Ауылшаруашылық ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Нұрабаев Д.М, 2013. - 19 б.

4.

Бакиева, Ю.А. Жамбыл облысы жағдайында қант қызылшасын тамшылатып суғарудың технологиясын негіздеу [Мәтін] : Ауылшаруашылық ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Нұрабаев Д.М, 2013. - 19 б.


631.6
Б19

Бакиева, Ю. А.
    Жамбыл облысы жағдайында қант қызылшасын тамшылатып суғарудың технологиясын негіздеу [Мәтін] : ауылшаруашылық ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Нұрабаев Д.М. - Тараз : [б. и.], 2013. - 19 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   АУЫЛШАРУАШЫЛЫҚ ҒЫЛЫМДАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
су шаруашылығы -- азық-түлік -- суғармалы егіншілік -- табиғи-климаттық жағдай -- су қоры -- қант қызылшасы -- полиэтилен -- суғару технологиясы

628.3:621.928.37
Д42

Джумабекова, Б. А.
    "Қант" акционерлік қоғамының ақаба суларын тазалайтын техникалық құралдарды жетілдіру [Мәтін] : "Қоршаған ортаны қорғау және өмір тіршілігінің қауіпсіздігі" мамандығы бойынша академиялық дәрежесін алу авторефераты / Ғылыми жетекшісі:т.ғ.к., профессор Е.М.Жангужинов. - Тараз : [б. и.], 2011. - 16 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ГИДРОТЕХНИКА


   ЭКОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
ақаба сулар -- техникалық құралдар -- қоршаған орта -- экология -- ақаба суларды тазарту -- экономика -- механикалық қоспалар -- май өнімдері -- қалдықтар -- тұнбалар -- экологиялық мониторинг

Джумабекова, Б.А. "Қант" акционерлік қоғамының ақаба суларын тазалайтын техникалық құралдарды жетілдіру [Мәтін] : "Қоршаған ортаны қорғау және өмір тіршілігінің қауіпсіздігі" мамандығы бойынша академиялық дәрежесін алу авторефераты / Ғылыми жетекшісі:т.ғ.к., профессор Е.М.Жангужинов, 2011. - 16 б.

5.

Джумабекова, Б.А. "Қант" акционерлік қоғамының ақаба суларын тазалайтын техникалық құралдарды жетілдіру [Мәтін] : "Қоршаған ортаны қорғау және өмір тіршілігінің қауіпсіздігі" мамандығы бойынша академиялық дәрежесін алу авторефераты / Ғылыми жетекшісі:т.ғ.к., профессор Е.М.Жангужинов, 2011. - 16 б.


628.3:621.928.37
Д42

Джумабекова, Б. А.
    "Қант" акционерлік қоғамының ақаба суларын тазалайтын техникалық құралдарды жетілдіру [Мәтін] : "Қоршаған ортаны қорғау және өмір тіршілігінің қауіпсіздігі" мамандығы бойынша академиялық дәрежесін алу авторефераты / Ғылыми жетекшісі:т.ғ.к., профессор Е.М.Жангужинов. - Тараз : [б. и.], 2011. - 16 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ГИДРОТЕХНИКА


   ЭКОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
ақаба сулар -- техникалық құралдар -- қоршаған орта -- экология -- ақаба суларды тазарту -- экономика -- механикалық қоспалар -- май өнімдері -- қалдықтар -- тұнбалар -- экологиялық мониторинг

36.86я7
Ж24

Жалкенова, С. Т.
    Кондитер өндірісінің технологиясы курсы бойынша курстық және дипломдық жобалау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / С. Т. Жалкенова. - Тараз : Тараз мемлекеттік университеті, 2000. - 66 б. - Б. ц.

ББК 36.86я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   КОНДИТЕР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
кондитер өнімдері -- шикізат -- дипломдық жоба -- ПОҚ еңбектері -- қантты өнім

Жалкенова, С.Т. Кондитер өндірісінің технологиясы курсы бойынша курстық және дипломдық жобалау [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2000. - 66 б.

6.

Жалкенова, С.Т. Кондитер өндірісінің технологиясы курсы бойынша курстық және дипломдық жобалау [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2000. - 66 б.


36.86я7
Ж24

Жалкенова, С. Т.
    Кондитер өндірісінің технологиясы курсы бойынша курстық және дипломдық жобалау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / С. Т. Жалкенова. - Тараз : Тараз мемлекеттік университеті, 2000. - 66 б. - Б. ц.

ББК 36.86я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   КОНДИТЕР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
кондитер өнімдері -- шикізат -- дипломдық жоба -- ПОҚ еңбектері -- қантты өнім

633.63:664.1(574)
К88

Кубеева, С. Б.
    "Қазақстанның қызылша қант өнеркәсібіндегі импортты алмастырудың дамуы" (Жамбыл облысының мысалында) [Мәтін] : экономикалық ғылымдар магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші: э.ғ.к.,доцент Ерсеитова А.Ұ. - Тараз : [б. и.], 2012. - 20 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ЭКОНОМИКА

   ӨНЕРКӘСІП


   ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫ


Кл.слова (ненормированные):
тауар -- ғылыми-техникалық потенциал -- технология -- импорт -- кәсіпорын -- статистикалық база -- қант өндірісі -- кластерлік үлгі -- дигестация -- тариф -- азық түлік рыногы -- табыс -- салық

Кубеева, С.Б. "Қазақстанның қызылша қант өнеркәсібіндегі импортты алмастырудың дамуы" (Жамбыл облысының мысалында) [Мәтін] : Экономикалық ғылымдар магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші: э.ғ.к.,доцент Ерсеитова А.Ұ, 2012. - 20 б.

7.

Кубеева, С.Б. "Қазақстанның қызылша қант өнеркәсібіндегі импортты алмастырудың дамуы" (Жамбыл облысының мысалында) [Мәтін] : Экономикалық ғылымдар магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші: э.ғ.к.,доцент Ерсеитова А.Ұ, 2012. - 20 б.


633.63:664.1(574)
К88

Кубеева, С. Б.
    "Қазақстанның қызылша қант өнеркәсібіндегі импортты алмастырудың дамуы" (Жамбыл облысының мысалында) [Мәтін] : экономикалық ғылымдар магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші: э.ғ.к.,доцент Ерсеитова А.Ұ. - Тараз : [б. и.], 2012. - 20 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ЭКОНОМИКА

   ӨНЕРКӘСІП


   ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫ


Кл.слова (ненормированные):
тауар -- ғылыми-техникалық потенциал -- технология -- импорт -- кәсіпорын -- статистикалық база -- қант өндірісі -- кластерлік үлгі -- дигестация -- тариф -- азық түлік рыногы -- табыс -- салық

581.522.4;581.19:58.02.036
Қ13

Қабаева, Г. Б.
    Қытай Халық Республикасының қант қызылшасының Xintian 18 сортын Жамбыл облысында аудандастыру [Мәтін] : жаратылыс ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:б.ғ.к., Турекелдиев Р.Т. - Тараз : [б. и.], 2012. - 27 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
гектар -- центнер -- қант қызылшасы -- өсімдіктер физиологиясы -- климаттық жағдай -- топырақ -- гүл щоғыры -- физиологиялық процесс -- xintian 18 сорты -- статистикалық өңдеу -- экотип -- агротехникалық шара -- зерттеу материалдары -- фенология

Қабаева, Г.Б. Қытай Халық Республикасының қант қызылшасының Xintian 18 сортын Жамбыл облысында аудандастыру [Мәтін] : Жаратылыс ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:б.ғ.к., Турекелдиев Р.Т, 2012. - 27 б.

8.

Қабаева, Г.Б. Қытай Халық Республикасының қант қызылшасының Xintian 18 сортын Жамбыл облысында аудандастыру [Мәтін] : Жаратылыс ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:б.ғ.к., Турекелдиев Р.Т, 2012. - 27 б.


581.522.4;581.19:58.02.036
Қ13

Қабаева, Г. Б.
    Қытай Халық Республикасының қант қызылшасының Xintian 18 сортын Жамбыл облысында аудандастыру [Мәтін] : жаратылыс ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:б.ғ.к., Турекелдиев Р.Т. - Тараз : [б. и.], 2012. - 27 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
гектар -- центнер -- қант қызылшасы -- өсімдіктер физиологиясы -- климаттық жағдай -- топырақ -- гүл щоғыры -- физиологиялық процесс -- xintian 18 сорты -- статистикалық өңдеу -- экотип -- агротехникалық шара -- зерттеу материалдары -- фенология

664.144:633.1
М22

Мамырова, Н. Қ.
    Дәнді дақылды қолданып конфет өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD солтыбаева Б.Е. - Тараз : [б. и.], 2013. - 18 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
дәнді дақыл -- биологиялық құндылық -- конфет массасы -- шикізат -- тары жармасы -- қант опасы -- технологиялық процесс -- ақуыз

Мамырова, Н.Қ. Дәнді дақылды қолданып конфет өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD солтыбаева Б.Е, 2013. - 18 б.

9.

Мамырова, Н.Қ. Дәнді дақылды қолданып конфет өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD солтыбаева Б.Е, 2013. - 18 б.


664.144:633.1
М22

Мамырова, Н. Қ.
    Дәнді дақылды қолданып конфет өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD солтыбаева Б.Е. - Тараз : [б. и.], 2013. - 18 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
дәнді дақыл -- биологиялық құндылық -- конфет массасы -- шикізат -- тары жармасы -- қант опасы -- технологиялық процесс -- ақуыз

36.87я7-087147895
Өмірзақова, С. Х.
    Кондитер өндірісінің технологиясы зертханалық практикумы [Мәтін] : электрондық ресурс / С. Х. Өмірзақова, С. Т. Жалкенва. - Тараз : ТарМУ, 2000. - 130 б. - 400т. 00т. тг.

ББК 36.87я736.84

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   Қант өндірісі. Крахмал-сірне өндірісі. Кондитер өндірісі


Кл.слова (ненормированные):
кондитер бұйымдары -- кондитер өнімдері -- желейлі мармелад -- торттар -- пирожный -- карамель -- шәрбат -- қантты печенье -- созылмалы печенье

Доп.точки доступа:
Жалкенва, С.Т.

Өмірзақова, С.Х. Кондитер өндірісінің технологиясы зертханалық практикумы [Мәтін] : Электрондық ресурс, 2000. - 130 б.

10.

Өмірзақова, С.Х. Кондитер өндірісінің технологиясы зертханалық практикумы [Мәтін] : Электрондық ресурс, 2000. - 130 б.


36.87я7-087147895
Өмірзақова, С. Х.
    Кондитер өндірісінің технологиясы зертханалық практикумы [Мәтін] : электрондық ресурс / С. Х. Өмірзақова, С. Т. Жалкенва. - Тараз : ТарМУ, 2000. - 130 б. - 400т. 00т. тг.

ББК 36.87я736.84

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   Қант өндірісі. Крахмал-сірне өндірісі. Кондитер өндірісі


Кл.слова (ненормированные):
кондитер бұйымдары -- кондитер өнімдері -- желейлі мармелад -- торттар -- пирожный -- карамель -- шәрбат -- қантты печенье -- созылмалы печенье

Доп.точки доступа:
Жалкенва, С.Т.

Страница 1, Результатов: 10

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц