База данных: Книги ретро
Страница 1, Результатов: 2
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36.95
А31
Айналайын, айран-сүт! [Мәтін] : научное издание. - Шымкент : Алтын алқа, 2011. - 48 б. - ISBN 9965-903-95-6 : 400т. 00т. тг.
ББК 36.95
Рубрики: Тамақ өндірісі
Сүт пен сүт тағамдары өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
ешкі сүті -- қой сүті -- сиыр сүті -- айран -- сүт тағамдары -- кой мен ешкінің қасиеті
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
А31
Айналайын, айран-сүт! [Мәтін] : научное издание. - Шымкент : Алтын алқа, 2011. - 48 б. - ISBN 9965-903-95-6 : 400т. 00т. тг.
Рубрики: Тамақ өндірісі
Сүт пен сүт тағамдары өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
ешкі сүті -- қой сүті -- сиыр сүті -- айран -- сүт тағамдары -- кой мен ешкінің қасиеті
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
2.
Подробнее
46.6я7
Қ59
Қой шаруашылығы [Мәтін] : оқулық / Қ.С. Сәбденов, Т. К. Бексейітов, М. Абдуллаев, Е.И. Исламов, Б.Т. Құлатаев. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2011. - 472 бет. - ). - ISBN 978-601-217-207-2 : 1332т. 00т. тг.
ББК 46.6я7
Рубрики: Арнаулы (жеке) мал шаруашылығы
Қой шаруашылығы. Ешкі шаруашылығы
Кл.слова (ненормированные):
қойдың шыққан тегі -- қойдың биологиялық ерекшеліктері -- қой өнімдері -- қой терісінің түрі -- қой сүті -- қой сүтінің химиялық құрамы -- қойды қырқуды ұйымдастыру -- қой тұқымдары -- қой өсіру әдістері -- асыл тұқым есебін жүргізу -- таза тұқымды қой өсіру -- қой шаруашылығының технологиясы -- қой басын көбейту -- будандастыру -- қойды жұптау -- қой сүтін өңдеу
Экземпляры всего: 50
6 -3 (3), гидро 6-6. (2), 6.1-№8 оқу залы (44), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6 -3 (3), гидро 6-6. (2), 6.1-№8 оқу залы (44), 2.1-№2 оқу залы (1)
Қ59
Қой шаруашылығы [Мәтін] : оқулық / Қ.С. Сәбденов, Т. К. Бексейітов, М. Абдуллаев, Е.И. Исламов, Б.Т. Құлатаев. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2011. - 472 бет. - ). - ISBN 978-601-217-207-2 : 1332т. 00т. тг.
УДК |
Рубрики: Арнаулы (жеке) мал шаруашылығы
Қой шаруашылығы. Ешкі шаруашылығы
Кл.слова (ненормированные):
қойдың шыққан тегі -- қойдың биологиялық ерекшеліктері -- қой өнімдері -- қой терісінің түрі -- қой сүті -- қой сүтінің химиялық құрамы -- қойды қырқуды ұйымдастыру -- қой тұқымдары -- қой өсіру әдістері -- асыл тұқым есебін жүргізу -- таза тұқымды қой өсіру -- қой шаруашылығының технологиясы -- қой басын көбейту -- будандастыру -- қойды жұптау -- қой сүтін өңдеу
Экземпляры всего: 50
6 -3 (3), гидро 6-6. (2), 6.1-№8 оқу залы (44), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6 -3 (3), гидро 6-6. (2), 6.1-№8 оқу залы (44), 2.1-№2 оқу залы (1)
Страница 1, Результатов: 2