Электронный каталог


 

База данных: Электронная библиотека

Страница 1, Результатов: 4

Отмеченные записи: 0


Лаушкина, Т. А.
    Тамақтану микробиологиясы, физиологиясы, санитария және гигиена негіздері [Электрондық ресурс] : оқулық / Т. А. Лаушкина. - Мәскеу : Академия, 2017. - 240 б. - Б. ц.

Рубрики: МЕДИЦИНА

   ТАМАҚТАНУ ГИГЕНАСЫ


Кл.слова (ненормированные):
микробиология негіздері -- микроағзалар физиологиясы -- тамақ өнімдерінің микробиологиясы -- тамақтану физиологиясы -- қоғамдық тамақтану -- гигиена -- санитария

Лаушкина, Т.А. Тамақтану микробиологиясы, физиологиясы, санитария және гигиена негіздері [Электрондық ресурс] : Оқулық / Т. А. Лаушкина, 2017. - 240 б.

36.99я7
С 21

Сафуани, Ж
    Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж Сафуани, К. А. Муканова, А. А. Бектурганова. - Алматы : Лантар Трейд , 2020. - 129 б. - Б. ц.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР --ТАМАҚ ӨНДІРІСІ --ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ

Кл.слова (ненормированные):
тамақтандыру кәсіпорны -- ет цехы -- өндірісті ұйымдастыру -- азық-түлікті сақтау -- азық-түлікті жеткізу -- шикізатты есептеу -- ет-балық цехы -- қойма жұмыстарын ұйымдастыру -- көкөніс цехы -- кулинарлық цех -- құс етін өңдеу -- кондитерліқ цех -- қоғамдық тамақтану

Доп.точки доступа:
Муканова, К.А.
Бектурганова, А.А.

Сафуани, Ж Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж Сафуани, К. А. Муканова, А. А. Бектурганова, 2020. - 129 б

2.

Сафуани, Ж Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж Сафуани, К. А. Муканова, А. А. Бектурганова, 2020. - 129 б


36.99я7
С 21

Сафуани, Ж
    Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж Сафуани, К. А. Муканова, А. А. Бектурганова. - Алматы : Лантар Трейд , 2020. - 129 б. - Б. ц.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР --ТАМАҚ ӨНДІРІСІ --ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ

Кл.слова (ненормированные):
тамақтандыру кәсіпорны -- ет цехы -- өндірісті ұйымдастыру -- азық-түлікті сақтау -- азық-түлікті жеткізу -- шикізатты есептеу -- ет-балық цехы -- қойма жұмыстарын ұйымдастыру -- көкөніс цехы -- кулинарлық цех -- құс етін өңдеу -- кондитерліқ цех -- қоғамдық тамақтану

Доп.точки доступа:
Муканова, К.А.
Бектурганова, А.А.

36.99я7
Р 95

Рысбаева, Ж.
    Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж. Рысбаева. - Алматы : Бастау, 2019. - 280 б. - Б. ц.

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
қоғамдық тамақтану -- кәсіпорын -- қызмет көрсету -- тамақтандыруды үйымдастыру -- кәсіпорындардағы бөлмелер -- технологиялық үрдістер -- мейрамхана -- сауда бөлмелері -- жабдықтар -- турист түрлері

Рысбаева, Ж. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж. Рысбаева, 2019. - 280 б.

65.9(5Қаз)42я7
Е 80

Есіркеп, Г. .
    Тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : учебное пособие. - Алматы : Лантар Трейд , 2020. - 175 с. - Б. ц.

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР --ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ЭКОНОМИКАСЫ

Кл.слова (ненормированные):
тамақтандыру кәсіпорны -- сауда залдарының интерьері -- ыстық тағамдар -- тәтті тағамдар -- қызмет көрсету -- оқу құралы -- мейрамхана бизнесіндегі жарнама -- швед столын ұйымдастыру -- қоғамдық тамақтану -- дәмхана -- асхана -- тұтынушыларға қызмет көрсету -- туристерге қызмет көрсету -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында баяндалған арнайы қызмет көрсету нысандары, қызмет көрсету тәсілдері мен банкеттер, жұмысты ұйымдастыру, барлар, буфеттер, әдістері қызмет көрсету шетелдік қонақтар мен туристер. Қазіргі заманғы қонақ үйлердің жұмысын ұйымдастыру және оның функциялары.

Доп.точки доступа:
Диханбаева, Ф.Т
Бектурганова, А.А

Есіркеп, Г. Тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : учебное пособие, 2020. - 175 с

4.

Есіркеп, Г. Тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : учебное пособие, 2020. - 175 с


65.9(5Қаз)42я7
Е 80

Есіркеп, Г. .
    Тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : учебное пособие. - Алматы : Лантар Трейд , 2020. - 175 с. - Б. ц.

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР --ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ЭКОНОМИКАСЫ

Кл.слова (ненормированные):
тамақтандыру кәсіпорны -- сауда залдарының интерьері -- ыстық тағамдар -- тәтті тағамдар -- қызмет көрсету -- оқу құралы -- мейрамхана бизнесіндегі жарнама -- швед столын ұйымдастыру -- қоғамдық тамақтану -- дәмхана -- асхана -- тұтынушыларға қызмет көрсету -- туристерге қызмет көрсету -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында баяндалған арнайы қызмет көрсету нысандары, қызмет көрсету тәсілдері мен банкеттер, жұмысты ұйымдастыру, барлар, буфеттер, әдістері қызмет көрсету шетелдік қонақтар мен туристер. Қазіргі заманғы қонақ үйлердің жұмысын ұйымдастыру және оның функциялары.

Доп.точки доступа:
Диханбаева, Ф.Т
Бектурганова, А.А

Страница 1, Результатов: 4

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц