Электронный каталог


 

База данных: Диссертации

Страница 1, Результатов: 32

Отмеченные записи: 0

664.785.8
А31

Айдарова, Жамила Айдаровна.
    Тарыдан сөк жармасын өндірудегі ылғалдап жылумен өңдеу процестері мен аппаратын жетілдіру [Мәтін] : техника ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.12: Тамақ өндірістерінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: техн. ғ. д-ры, проф., Ізтаев Ә.I. - Алматы : Кызылорда МУ, 2006. - 22 бет. - )

УДК

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   ҰН ЖӘНЕ ЖАРМА ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ түрлері -- ұн -- жарма
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Айдарова, Жамила Айдаровна. Тарыдан сөк жармасын өндірудегі ылғалдап жылумен өңдеу процестері мен аппаратын жетілдіру [Мәтін] : Техника ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.12: Тамақ өндірістерінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: техн. ғ. д-ры, проф., Ізтаев Ә.I., 2006. - 22 бет.

1.

Айдарова, Жамила Айдаровна. Тарыдан сөк жармасын өндірудегі ылғалдап жылумен өңдеу процестері мен аппаратын жетілдіру [Мәтін] : Техника ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.12: Тамақ өндірістерінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: техн. ғ. д-ры, проф., Ізтаев Ә.I., 2006. - 22 бет.


664.785.8
А31

Айдарова, Жамила Айдаровна.
    Тарыдан сөк жармасын өндірудегі ылғалдап жылумен өңдеу процестері мен аппаратын жетілдіру [Мәтін] : техника ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.12: Тамақ өндірістерінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: техн. ғ. д-ры, проф., Ізтаев Ә.I. - Алматы : Кызылорда МУ, 2006. - 22 бет. - )

УДК

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   ҰН ЖӘНЕ ЖАРМА ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ түрлері -- ұн -- жарма
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

546.76:675(043)
А37

Ақназар, У.
    Былғары өндірісіндегі хромды илеуден кейінгі өңделген ерітінділердің құрамын анықтау және осы ерітінділерді қайта өңдеуді зерттеу [Мәтін] : 6М060600 - Химия: Магистрлік жоба / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к., доцент Сейтбекова Г.А. - Тараз : [б. и.], 2019

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ХИМИЯ


   БЕЙОРГАНИКАЛЫҚ ХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
хромды пигменттер -- хром қалдықтары -- ұнтақты бояулар -- пигменттер -- иленген қалдықтар -- былғары қалдықтары -- коллагенді жабындылар -- магистрлік жоба
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Ақназар, У. Былғары өндірісіндегі хромды илеуден кейінгі өңделген ерітінділердің құрамын анықтау және осы ерітінділерді қайта өңдеуді зерттеу [Мәтін] : 6М060600 - Химия: Магистрлік жоба / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к., доцент Сейтбекова Г.А., 2019

2.

Ақназар, У. Былғары өндірісіндегі хромды илеуден кейінгі өңделген ерітінділердің құрамын анықтау және осы ерітінділерді қайта өңдеуді зерттеу [Мәтін] : 6М060600 - Химия: Магистрлік жоба / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к., доцент Сейтбекова Г.А., 2019


546.76:675(043)
А37

Ақназар, У.
    Былғары өндірісіндегі хромды илеуден кейінгі өңделген ерітінділердің құрамын анықтау және осы ерітінділерді қайта өңдеуді зерттеу [Мәтін] : 6М060600 - Химия: Магистрлік жоба / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к., доцент Сейтбекова Г.А. - Тараз : [б. и.], 2019

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ХИМИЯ


   БЕЙОРГАНИКАЛЫҚ ХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
хромды пигменттер -- хром қалдықтары -- ұнтақты бояулар -- пигменттер -- иленген қалдықтар -- былғары қалдықтары -- коллагенді жабындылар -- магистрлік жоба
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

664.663
Б20

Байысбаева, М. П.
    Ноқат ұнын қосып бидай нанын дайындау технологиясын жасау [Мәтін] : техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев. - Алматы : АТУ, 2005. - 21 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   БИДАЙ НАНЫН ДАЙЫНДАУ


Кл.слова (ненормированные):
дәнді -- бұршақ -- жарма -- жеміс -- көкөніс -- жүзім -- техн. ғ. к.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Байысбаева, М.П. Ноқат ұнын қосып бидай нанын дайындау технологиясын жасау [Мәтін] : Техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев, 2005. - 21 б.

3.

Байысбаева, М.П. Ноқат ұнын қосып бидай нанын дайындау технологиясын жасау [Мәтін] : Техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев, 2005. - 21 б.


664.663
Б20

Байысбаева, М. П.
    Ноқат ұнын қосып бидай нанын дайындау технологиясын жасау [Мәтін] : техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев. - Алматы : АТУ, 2005. - 21 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   БИДАЙ НАНЫН ДАЙЫНДАУ


Кл.слова (ненормированные):
дәнді -- бұршақ -- жарма -- жеміс -- көкөніс -- жүзім -- техн. ғ. к.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

664-035.66(043)
Б39

Бекбердиева, А. Ә.
    Өсімдік тектес шикізаттан алынатын тағам қоспасының технологиясын жасау [Мәтін] : 6М072800 - Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., доцент м.а.А.Қ.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 70 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
өсімдік тектес шикізат -- тағам қоспасы -- пряник пісіру -- пряниктерді пісірудің технологиясы -- хош иістендіргіштер -- ұнтақтау жұмыстары -- цитрустарға жүргізілетін зерттеулер -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Бекбердиева, А.Ә. Өсімдік тектес шикізаттан алынатын тағам қоспасының технологиясын жасау [Мәтін] : 6М072800 - Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., доцент м.а.А.Қ.Садыбаев, 2019. - 70 б.

4.

Бекбердиева, А.Ә. Өсімдік тектес шикізаттан алынатын тағам қоспасының технологиясын жасау [Мәтін] : 6М072800 - Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., доцент м.а.А.Қ.Садыбаев, 2019. - 70 б.


664-035.66(043)
Б39

Бекбердиева, А. Ә.
    Өсімдік тектес шикізаттан алынатын тағам қоспасының технологиясын жасау [Мәтін] : 6М072800 - Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., доцент м.а.А.Қ.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 70 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
өсімдік тектес шикізат -- тағам қоспасы -- пряник пісіру -- пряниктерді пісірудің технологиясы -- хош иістендіргіштер -- ұнтақтау жұмыстары -- цитрустарға жүргізілетін зерттеулер -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

614.841.34(043)
Б66

Бохатаев, О. Т
    "Жаңа жол газ өңдеу" зауытында өрт қауіптілігін төмендету мақсатында ұнтақты қоспаларды пайдалану [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к., доцент Ділдәбек Д.С. - Тараз : [б. и.], 2016. - 83 б. - )

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚОРШАҒАН ОРТАНЫ ҚОРҒАУ ЖӘНЕ ӨМІР ТІРШІЛІГІНІҢ ҚАУІПСІЗДІГІ


Кл.слова (ненормированные):
қоршаған ортаны қорғау -- өмір тіршілігінің қауіпсіздігі -- мұнай мен газ өңдеу -- өрт сөндіргіш ұнтақтар -- өрт қауіпсіздігін қамтамасыз ету -- мұнай өнімдерін өндіру -- бассейннің атмосфералық жағдайы
Экземпляры всего: 1
6.1-№8 Ч/З (1)
Свободны: 6.1-№8 Ч/З (1)

Бохатаев, О.Т "Жаңа жол газ өңдеу" зауытында өрт қауіптілігін төмендету мақсатында ұнтақты қоспаларды пайдалану [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к., доцент Ділдәбек Д.С., 2016. - 83 б.

5.

Бохатаев, О.Т "Жаңа жол газ өңдеу" зауытында өрт қауіптілігін төмендету мақсатында ұнтақты қоспаларды пайдалану [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к., доцент Ділдәбек Д.С., 2016. - 83 б.


614.841.34(043)
Б66

Бохатаев, О. Т
    "Жаңа жол газ өңдеу" зауытында өрт қауіптілігін төмендету мақсатында ұнтақты қоспаларды пайдалану [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к., доцент Ділдәбек Д.С. - Тараз : [б. и.], 2016. - 83 б. - )

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚОРШАҒАН ОРТАНЫ ҚОРҒАУ ЖӘНЕ ӨМІР ТІРШІЛІГІНІҢ ҚАУІПСІЗДІГІ


Кл.слова (ненормированные):
қоршаған ортаны қорғау -- өмір тіршілігінің қауіпсіздігі -- мұнай мен газ өңдеу -- өрт сөндіргіш ұнтақтар -- өрт қауіпсіздігін қамтамасыз ету -- мұнай өнімдерін өндіру -- бассейннің атмосфералық жағдайы
Экземпляры всего: 1
6.1-№8 Ч/З (1)
Свободны: 6.1-№8 Ч/З (1)

664.6/7
Д40

Джамалбекова, А. Д.
    Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А. - Тараз : [б. и.], 2014. - 85 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- биотехнология -- нан өндірісі -- композитті қоспа -- қамыр -- бидай ұны
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Джамалбекова, А.Д. Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А., 2014. - 85 б.

6.

Джамалбекова, А.Д. Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А., 2014. - 85 б.


664.6/7
Д40

Джамалбекова, А. Д.
    Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А. - Тараз : [б. и.], 2014. - 85 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- биотехнология -- нан өндірісі -- композитті қоспа -- қамыр -- бидай ұны
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

664.6/7
Д40

Джамалбекова, А. Д.
    Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А. - Тараз : [б. и.], 2014. - 27 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
бидай ұны -- қамыр -- тамақ өндірісі -- кебек
Свободных экз. нет

Джамалбекова, А.Д. Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А., 2014. - 27 б.

7.

Джамалбекова, А.Д. Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А., 2014. - 27 б.


664.6/7
Д40

Джамалбекова, А. Д.
    Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А. - Тараз : [б. и.], 2014. - 27 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
бидай ұны -- қамыр -- тамақ өндірісі -- кебек
Свободных экз. нет

546:661.632
Д42

Джолдасов, Ы. К.
    Пайдалы компоненттерді бөлу мақсатында фосфогипсті өңдеудің технологиясын жасау [Мәтін] : бейорганикалық заттардың химиялық технологиясы мамандығы бойынша магистрлік академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.ғ.к.,профессор Шолақтегі Ә.Ә. - Тараз : [б. и.], 2012. - 19 б. - )

УДК

Рубрики: ХИМИЯ

   БЕЙОРГАНИКАЛЫҚ ХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
минералды ресурс -- электроэнергия -- шикізат -- фосфор ұнтағы -- материалдық қалдық -- минералды тыңайтқыш -- коттрельдік шаң -- фосфогипс кристалы -- химиялық анализ -- температура -- микроқұрылыстық зерттеу -- кальций сульфаты -- эксперимент -- рентгеноспектроспиялық анализ -- технологиялық желі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Джолдасов, Ы.К. Пайдалы компоненттерді бөлу мақсатында фосфогипсті өңдеудің технологиясын жасау [Мәтін] : Бейорганикалық заттардың химиялық технологиясы мамандығы бойынша магистрлік академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.ғ.к.,профессор Шолақтегі Ә.Ә, 2012. - 19 б.

8.

Джолдасов, Ы.К. Пайдалы компоненттерді бөлу мақсатында фосфогипсті өңдеудің технологиясын жасау [Мәтін] : Бейорганикалық заттардың химиялық технологиясы мамандығы бойынша магистрлік академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.ғ.к.,профессор Шолақтегі Ә.Ә, 2012. - 19 б.


546:661.632
Д42

Джолдасов, Ы. К.
    Пайдалы компоненттерді бөлу мақсатында фосфогипсті өңдеудің технологиясын жасау [Мәтін] : бейорганикалық заттардың химиялық технологиясы мамандығы бойынша магистрлік академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.ғ.к.,профессор Шолақтегі Ә.Ә. - Тараз : [б. и.], 2012. - 19 б. - )

УДК

Рубрики: ХИМИЯ

   БЕЙОРГАНИКАЛЫҚ ХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
минералды ресурс -- электроэнергия -- шикізат -- фосфор ұнтағы -- материалдық қалдық -- минералды тыңайтқыш -- коттрельдік шаң -- фосфогипс кристалы -- химиялық анализ -- температура -- микроқұрылыстық зерттеу -- кальций сульфаты -- эксперимент -- рентгеноспектроспиялық анализ -- технологиялық желі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

664.6.014/019:664.66(043)
Д42

Дильдабаева, А. С.
    Ұнның газ түзу қабілетін ескере отырып қамыр дайындаудың технологиялық параметрлерін оптимизациялау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: к.т.н., профессор Горбатовская Н.А. - Тараз : [б. и.], 2018. - 91 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
ұн -- нан өндірісі -- наубайхана -- шикізатты зерттеу -- нан пісіру технологиясы -- ашытқылар белсенділігі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Дильдабаева, А.С. Ұнның газ түзу қабілетін ескере отырып қамыр дайындаудың технологиялық параметрлерін оптимизациялау [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: к.т.н., профессор Горбатовская Н.А., 2018. - 91 б.

9.

Дильдабаева, А.С. Ұнның газ түзу қабілетін ескере отырып қамыр дайындаудың технологиялық параметрлерін оптимизациялау [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: к.т.н., профессор Горбатовская Н.А., 2018. - 91 б.


664.6.014/019:664.66(043)
Д42

Дильдабаева, А. С.
    Ұнның газ түзу қабілетін ескере отырып қамыр дайындаудың технологиялық параметрлерін оптимизациялау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: к.т.н., профессор Горбатовская Н.А. - Тараз : [б. и.], 2018. - 91 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
ұн -- нан өндірісі -- наубайхана -- шикізатты зерттеу -- нан пісіру технологиясы -- ашытқылар белсенділігі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

666.21
Д87

Дүйсетов, Жандос Сабырбекұлы.
    Отын үнемдеуші қоспаларды қабырға керамикасында пайдаланудың технологиясы [Мәтін] : 6М073000 - "Құрылыс материалдары, бұйымдары мен конструкцияларын өндіру" мамандығы / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.д., профессор Сүлейменов Ж.Т. - Тараз : [б. и.], 2020. - 74 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚҰРЫЛЫС МАТЕРИАЛДАРЫ ЖӘНЕ БҰЙЫМДАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
керамикалық кірпіш -- керамикалық қабырға -- отын үнемдеуші қоспа -- шикізат материалдары -- саз материалдар -- күйдірілген қыш -- дисперсті жүйе -- саз балшық -- керамикалық пресс ұнтақтар -- құмайт -- пелит -- лессті саздақ -- пелит фракциясы
Экземпляры всего: 1
6.1-№8 Ч/З (1)
Свободны: 6.1-№8 Ч/З (1)

Дүйсетов, Жандос Сабырбекұлы. Отын үнемдеуші қоспаларды қабырға керамикасында пайдаланудың технологиясы [Мәтін] : 6М073000 - "Құрылыс материалдары, бұйымдары мен конструкцияларын өндіру" мамандығы / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.д., профессор Сүлейменов Ж.Т., 2020. - 74 б.

10.

Дүйсетов, Жандос Сабырбекұлы. Отын үнемдеуші қоспаларды қабырға керамикасында пайдаланудың технологиясы [Мәтін] : 6М073000 - "Құрылыс материалдары, бұйымдары мен конструкцияларын өндіру" мамандығы / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.д., профессор Сүлейменов Ж.Т., 2020. - 74 б.


666.21
Д87

Дүйсетов, Жандос Сабырбекұлы.
    Отын үнемдеуші қоспаларды қабырға керамикасында пайдаланудың технологиясы [Мәтін] : 6М073000 - "Құрылыс материалдары, бұйымдары мен конструкцияларын өндіру" мамандығы / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.д., профессор Сүлейменов Ж.Т. - Тараз : [б. и.], 2020. - 74 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚҰРЫЛЫС МАТЕРИАЛДАРЫ ЖӘНЕ БҰЙЫМДАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
керамикалық кірпіш -- керамикалық қабырға -- отын үнемдеуші қоспа -- шикізат материалдары -- саз материалдар -- күйдірілген қыш -- дисперсті жүйе -- саз балшық -- керамикалық пресс ұнтақтар -- құмайт -- пелит -- лессті саздақ -- пелит фракциясы
Экземпляры всего: 1
6.1-№8 Ч/З (1)
Свободны: 6.1-№8 Ч/З (1)

Страница 1, Результатов: 32

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц