База данных: Книги ретро
Страница 1, Результатов: 3
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
30.604.5я7
А88
Асқарова, Ә. А.
Өсімдік өнімдерін алғашқы өңдеу, сақтау процесстері [Мәтін] = Процессы первичной обработки, хранения продуктов растениеводства : учебник / Ә. А. Асқарова. - Тараз : Тараз университеті, 2012. - 159 б. - ISBN 9965-37-114-8 : 350т. 00т. тг.
ББК 30.604.5я7
Рубрики: Техника және тұтас алғандағы техникалық ғылымдар
Өнеркәсіп мекемелері
Кл.слова (ненормированные):
өсімдік өнімдерін өңдеу және сақтау -- дәнді сақтау тәсілдері -- дәнтектес өнімдерді кептіру -- псевдоқопсыту негіздері -- первичная обработка -- сушка зернистых продуктов -- лабораторно-практическая работа -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 87
6.1-№8 оқу залы (64), 2.1-№2 оқу залы (23)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (64), 2.1-№2 оқу залы (23)
А88
Асқарова, Ә. А.
Өсімдік өнімдерін алғашқы өңдеу, сақтау процесстері [Мәтін] = Процессы первичной обработки, хранения продуктов растениеводства : учебник / Ә. А. Асқарова. - Тараз : Тараз университеті, 2012. - 159 б. - ISBN 9965-37-114-8 : 350т. 00т. тг.
Рубрики: Техника және тұтас алғандағы техникалық ғылымдар
Өнеркәсіп мекемелері
Кл.слова (ненормированные):
өсімдік өнімдерін өңдеу және сақтау -- дәнді сақтау тәсілдері -- дәнтектес өнімдерді кептіру -- псевдоқопсыту негіздері -- первичная обработка -- сушка зернистых продуктов -- лабораторно-практическая работа -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 87
6.1-№8 оқу залы (64), 2.1-№2 оқу залы (23)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (64), 2.1-№2 оқу залы (23)
2.
Подробнее
30.604.5
А88
Асқарова, Ә. А.
Өсімдік өнімдерін өңдеу және сақтау процесстері: зертханалық -тәжрибелік әдістеме [Электрондық ресурс] = Процессы первичной обработки, хранения продуктов растениеводства : оқу құралы / Ә. А. Асқарова, А. А. Асқарова. - Тараз : Тараз университеті, 2012. - 700 мв. - [Б.ц.] тг.
ББК 30.604.5
Рубрики: Техника. Техникалық ғылымдар
Өнеркәсіп мекемелері
Кл.слова (ненормированные):
өсімдік өнімдерін өңдеу -- өсімдік өнімдерін өңдеу және сақтау -- дәнді сақтау тәсілдері -- дәнтектес өнімдерді кептіру -- первичная обработка -- сушка зернистых продуктов -- лабораторно-практическая работа -- ПОҚ еңбектері
Доп.точки доступа:
Асқарова, А.А.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
А88
Асқарова, Ә. А.
Өсімдік өнімдерін өңдеу және сақтау процесстері: зертханалық -тәжрибелік әдістеме [Электрондық ресурс] = Процессы первичной обработки, хранения продуктов растениеводства : оқу құралы / Ә. А. Асқарова, А. А. Асқарова. - Тараз : Тараз университеті, 2012. - 700 мв. - [Б.ц.] тг.
Рубрики: Техника. Техникалық ғылымдар
Өнеркәсіп мекемелері
Кл.слова (ненормированные):
өсімдік өнімдерін өңдеу -- өсімдік өнімдерін өңдеу және сақтау -- дәнді сақтау тәсілдері -- дәнтектес өнімдерді кептіру -- первичная обработка -- сушка зернистых продуктов -- лабораторно-практическая работа -- ПОҚ еңбектері
Доп.точки доступа:
Асқарова, А.А.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
3.
Подробнее
36.82я7
Ө73
Өсімдік шаруашылығының өнімдерін өңдеу және сақтау [Мәтін] : оқулық / Ә.І. Ізтаев, О.Н. Нәлеев, М.Ж. Кизатова, С.Т. Жиенбаева, А.Ж. Рустемова, Б.Ә. Ізтаев. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2011. - 416 бет. - ). - ISBN 978-601-217-278-2 : 2078т. 00т. тг.
ББК 36.82я7
Рубрики: Тамақ өндірісі
Үн тарту, жарма жасау өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
өсімдік өнімдерін өңдеу және сақтау -- өсімдік -- өсімдік өнімдерін өңдеу -- өсімдік өнімдерін сақтау -- астықты өңдеу технологиясы мен техникалық жабдықталуы -- астықты сақтау технологиясы -- астық микроорганизмдері -- астықты сақтауда өтетін физиологиялық үдерістер -- астық -- өнім -- өндірістік элеваторлар -- астық массасының қуыстылығы -- қант қызылшасы -- қант қызылшасының өңдеу және сақтау технологиясы -- астық қорының зиянкестері және олармен күресу жолдары -- астықты сақтаудың әдістері мен тәртіптері -- шикізаттарды тазалау -- сыраны сақтау және тасымалдау -- спиртті сақтау -- жүзімдерді өңдеу және сақтау технологиясы -- құрама жемді сақтау әдістері -- Қазақстан Республикасы Жоғарғы оқу орындарның қауымдастығы -- ҚР Жоғарғы оқу орындарының қауымдастығы
Экземпляры всего: 40
2.1-№2 оқу залы (40)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (40)
Ө73
Өсімдік шаруашылығының өнімдерін өңдеу және сақтау [Мәтін] : оқулық / Ә.І. Ізтаев, О.Н. Нәлеев, М.Ж. Кизатова, С.Т. Жиенбаева, А.Ж. Рустемова, Б.Ә. Ізтаев. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2011. - 416 бет. - ). - ISBN 978-601-217-278-2 : 2078т. 00т. тг.
Рубрики: Тамақ өндірісі
Үн тарту, жарма жасау өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
өсімдік өнімдерін өңдеу және сақтау -- өсімдік -- өсімдік өнімдерін өңдеу -- өсімдік өнімдерін сақтау -- астықты өңдеу технологиясы мен техникалық жабдықталуы -- астықты сақтау технологиясы -- астық микроорганизмдері -- астықты сақтауда өтетін физиологиялық үдерістер -- астық -- өнім -- өндірістік элеваторлар -- астық массасының қуыстылығы -- қант қызылшасы -- қант қызылшасының өңдеу және сақтау технологиясы -- астық қорының зиянкестері және олармен күресу жолдары -- астықты сақтаудың әдістері мен тәртіптері -- шикізаттарды тазалау -- сыраны сақтау және тасымалдау -- спиртті сақтау -- жүзімдерді өңдеу және сақтау технологиясы -- құрама жемді сақтау әдістері -- Қазақстан Республикасы Жоғарғы оқу орындарның қауымдастығы -- ҚР Жоғарғы оқу орындарының қауымдастығы
Экземпляры всего: 40
2.1-№2 оқу залы (40)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (40)
Страница 1, Результатов: 3