База данных: Книги
Страница 1, Результатов: 3
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36.1
Д 94
Дәнді дақылдар қоспаларын айналмалы тербелісте вибросұрыптау [Мәтін] = Вибросепарирование зерновых смесей при вращательных колебаниях : монография / А.М.Васильев, А.Б.Оспанов, С.А.Мачихин, А.Н.Стрелюхина, П.К.Сейтпанов, С.М.Ергалиев . - Алматы : Алманахъ, 2020. - 149 с. - ISBN 978-601-7636-80-7 : 1300.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
дәнді дақылдар -- вибросұрыптау -- жарма -- монография -- дән қоспасы -- сұрыптау процесі -- ПОҚ еңбектері -- жарма дақылдары -- профессор Владимир Гортинский -- қарақұмық -- монография -- Владимир Владимирович Гортинский -- сұлы -- ММТӨУ 90 жыл
Аннотация: Монографияда дәнді дақылдардың вертикаль өстің бойында айналмалы тербелетін доңғалақ жұмыс органында вибрациялық сұрыптаудың теориясы қарастырылған. Теориялық және тәжірибелі тұрғыда жоғарғы және төменгі қабаттардағы дәнді дақыл қоспаларының радиалды қарама-қарсы бағыттарда тасымалданатыны дәлелденді.
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (2)
Д 94
Дәнді дақылдар қоспаларын айналмалы тербелісте вибросұрыптау [Мәтін] = Вибросепарирование зерновых смесей при вращательных колебаниях : монография / А.М.Васильев, А.Б.Оспанов, С.А.Мачихин, А.Н.Стрелюхина, П.К.Сейтпанов, С.М.Ергалиев . - Алматы : Алманахъ, 2020. - 149 с. - ISBN 978-601-7636-80-7 : 1300.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
дәнді дақылдар -- вибросұрыптау -- жарма -- монография -- дән қоспасы -- сұрыптау процесі -- ПОҚ еңбектері -- жарма дақылдары -- профессор Владимир Гортинский -- қарақұмық -- монография -- Владимир Владимирович Гортинский -- сұлы -- ММТӨУ 90 жыл
Аннотация: Монографияда дәнді дақылдардың вертикаль өстің бойында айналмалы тербелетін доңғалақ жұмыс органында вибрациялық сұрыптаудың теориясы қарастырылған. Теориялық және тәжірибелі тұрғыда жоғарғы және төменгі қабаттардағы дәнді дақыл қоспаларының радиалды қарама-қарсы бағыттарда тасымалданатыны дәлелденді.
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (2)
2.
Подробнее
36.821я7
С22
Саржанова , К.Ш.
Элеваторлар мен астық қабылдау кәсіпорындарын жобалау : оқу-әдістемелік құрал / К.Ш. Саржанова . - Тараз : Dulaty university, 2024. - 121 б. - ISBN 978-9965-37-469-2 : 955.00 тг.
ББК 36.821я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
АСТЫҚТЫ САҚТАУ ЖӘНЕ БАСТАПҚЫ ӨҢДЕУ
Кл.слова (ненормированные):
элеваторлар -- астық қабылдау -- оқу-әдістемелік құралы -- астықты тазалау -- астықты кептіру -- астықты автокөлікке тиеу -- элеватор қалдықтары -- силос корпусы -- дренаж жүйелері -- ПОҚ еңбектері -- шағын элеваторларды жобалау -- астықты кәсіпорынға жіберу -- астықтың ішкі айналымы -- элеватор жұмысын басқару
Аннотация: Оқу-әдістемелік құралында астық қоймаларын жобалаудың негізгі жағдайлары, астықты қабылдау, өңдеу, сақтау технологиялық процестерінің схемалары, қойма түрлерін таңдау және олардың сыйымдылықтарын есептеу негіздері келтірілген. Оқу -әдістемелік құралы 6В07214-"Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы және инженерингі" білім беру бағдарламасының қазақ бөлімінде оқитын студенттеріне, сонымен қатар оқытушыларға көмекші құрал ретінде ұсынылып отыр.
Доп.точки доступа:
Боранкулова , А. С.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
С22
Саржанова , К.Ш.
Элеваторлар мен астық қабылдау кәсіпорындарын жобалау : оқу-әдістемелік құрал / К.Ш. Саржанова . - Тараз : Dulaty university, 2024. - 121 б. - ISBN 978-9965-37-469-2 : 955.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
АСТЫҚТЫ САҚТАУ ЖӘНЕ БАСТАПҚЫ ӨҢДЕУ
Кл.слова (ненормированные):
элеваторлар -- астық қабылдау -- оқу-әдістемелік құралы -- астықты тазалау -- астықты кептіру -- астықты автокөлікке тиеу -- элеватор қалдықтары -- силос корпусы -- дренаж жүйелері -- ПОҚ еңбектері -- шағын элеваторларды жобалау -- астықты кәсіпорынға жіберу -- астықтың ішкі айналымы -- элеватор жұмысын басқару
Аннотация: Оқу-әдістемелік құралында астық қоймаларын жобалаудың негізгі жағдайлары, астықты қабылдау, өңдеу, сақтау технологиялық процестерінің схемалары, қойма түрлерін таңдау және олардың сыйымдылықтарын есептеу негіздері келтірілген. Оқу -әдістемелік құралы 6В07214-"Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы және инженерингі" білім беру бағдарламасының қазақ бөлімінде оқитын студенттеріне, сонымен қатар оқытушыларға көмекші құрал ретінде ұсынылып отыр.
Доп.точки доступа:
Боранкулова , А. С.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
3.
Подробнее
36.99я7
А14
Абишев , М.Ж.
Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / М.Ж. Абишев . - Алматы : Лантар Books, 2024. - 94 б. . - ISBN 978-601-361-253-9 : 3685.00 тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімдерінің жіктелуі -- функционалды ингредиенттер -- ет өнімдері -- пробиотиктер -- пребиотиктер -- ет өнімдерінің технологиясы -- минералды заттардың сипаттамасы -- диеталық талшықтардың сипаттамасы -- функционалды ет өнімдері -- байытылған ет өнімдерінің технологиясы -- 7М07243-"Қоғамдық тамақтандыру өөнімдерінің технологиясы" -- оқу құралы -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасы Ғылым және Білім министрлігі
Аннотация: Оқу құралында қоғамдық тамақтану өнімдері өндірістеріндегі инновациялық функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің заманауи өңдеу технологиялары туралы мәліметтер берілген. "Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы" пәні бойынша теориялық білімді, қажетті практикалық дағдыларды бекітуге арналған және 7М07243-"Қоғамдық тамақтандыру өнімдерініңң технологиясы" мамандығының магистранттарына арналған.
Доп.точки доступа:
Коштаева , Г. Е.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
А14
Абишев , М.Ж.
Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / М.Ж. Абишев . - Алматы : Лантар Books, 2024. - 94 б. . - ISBN 978-601-361-253-9 : 3685.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімдерінің жіктелуі -- функционалды ингредиенттер -- ет өнімдері -- пробиотиктер -- пребиотиктер -- ет өнімдерінің технологиясы -- минералды заттардың сипаттамасы -- диеталық талшықтардың сипаттамасы -- функционалды ет өнімдері -- байытылған ет өнімдерінің технологиясы -- 7М07243-"Қоғамдық тамақтандыру өөнімдерінің технологиясы" -- оқу құралы -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасы Ғылым және Білім министрлігі
Аннотация: Оқу құралында қоғамдық тамақтану өнімдері өндірістеріндегі инновациялық функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің заманауи өңдеу технологиялары туралы мәліметтер берілген. "Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы" пәні бойынша теориялық білімді, қажетті практикалық дағдыларды бекітуге арналған және 7М07243-"Қоғамдық тамақтандыру өнімдерініңң технологиясы" мамандығының магистранттарына арналған.
Доп.точки доступа:
Коштаева , Г. Е.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
Страница 1, Результатов: 3