База данных: Диссертации
Страница 1, Результатов: 2
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
66.047.761.047
И86
Искаков, Руслан Маратбекович.
Повышение эффективности процесса сушки с измельчением при переработке птичьего сырья в производстве комбикормов [Текст] : автореф. ... дис.техн.н.-05.18.12: Процессы и аппараты пищевых производств / Научн.рук.:д-р техн.н., проф. Жайлаубаев Д.Т. - Семей : РГКП Семипалатинский государственный университет им.Шакарима, 2008. - 22 с. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ХИМИЧЕСКАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
ДЕРЕВООБРАБАТЫВАЮЩАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
Кл.слова (ненормированные):
техника -- процессы -- аппараты пищевых производств -- сушки -- оборудование -- сельское хозяйство -- к.техн.н.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
И86
Искаков, Руслан Маратбекович.
Повышение эффективности процесса сушки с измельчением при переработке птичьего сырья в производстве комбикормов [Текст] : автореф. ... дис.техн.н.-05.18.12: Процессы и аппараты пищевых производств / Научн.рук.:д-р техн.н., проф. Жайлаубаев Д.Т. - Семей : РГКП Семипалатинский государственный университет им.Шакарима, 2008. - 22 с. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ХИМИЧЕСКАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
ДЕРЕВООБРАБАТЫВАЮЩАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
Кл.слова (ненормированные):
техника -- процессы -- аппараты пищевых производств -- сушки -- оборудование -- сельское хозяйство -- к.техн.н.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
2.
Подробнее
66.047.761.047.636.087.6
К25
Кәрденов, Серік Әскербекұлы.
Түйіспелі сорбциялық әдіспен картопты кептіру процесін жетілдіру [Мәтін] : техн.ғ.к.дис.автореф.-05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппаратары / Ғылыми жетекші: тех.ғ.д-ры, проф. Жайлаубаев Д.Т. - Алматы : ҚӨжТӨҒӨО, 2007. - 22 б. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ
АҒАШ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
картопты кептіру -- тамақ өндірісі -- көкөніс шикізаты -- ресурстарды үнемдеу -- аппараттары -- шығынды азайту -- түйіспелі сорбциялық әдіс -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
К25
Кәрденов, Серік Әскербекұлы.
Түйіспелі сорбциялық әдіспен картопты кептіру процесін жетілдіру [Мәтін] : техн.ғ.к.дис.автореф.-05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппаратары / Ғылыми жетекші: тех.ғ.д-ры, проф. Жайлаубаев Д.Т. - Алматы : ҚӨжТӨҒӨО, 2007. - 22 б. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ
АҒАШ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
картопты кептіру -- тамақ өндірісі -- көкөніс шикізаты -- ресурстарды үнемдеу -- аппараттары -- шығынды азайту -- түйіспелі сорбциялық әдіс -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Страница 1, Результатов: 2