Өсімдік тектес шикізаттан алынатын тағам қоспасының технологиясын жасау [Мәтін] /Бекбердиева, А.Ә.

 

QR-код документа

Оценок: 0

664-035.66(043)
Б39

Бекбердиева, А. Ә.
    Өсімдік тектес шикізаттан алынатын тағам қоспасының технологиясын жасау [Мәтін] : 6М072800 - Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., доцент м.а.А.Қ.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 70 б.

УДК
664-035.66(043)

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

Кл.слова (ненормированные):
өсімдік тектес шикізат -- тағам қоспасы -- пряник пісіру -- пряниктерді пісірудің технологиясы -- хош иістендіргіштер -- ұнтақтау жұмыстары -- цитрустарға жүргізілетін зерттеулер -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)