Ірімшік массасы негізінде жасалған десерт өнімін өндіру технологиясын жасау [Мәтін] /Ешова, Ж.Т.

 

QR-код документа

Оценок: 0

637.146(043)
С-28

Ешова, Ж. Т.
    Ірімшік массасы негізінде жасалған десерт өнімін өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: доктор Phd Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2016. - 78 б. - )

УДК
637.146(043)

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ

   ӨҢДЕУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ

Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдері -- сүзбе өнімдерінің классификациясы -- өнім сапасын зерттеу -- шикізаттар -- ірімшік массасын өндіру -- сүтті ұйыту -- сүтті органикалық қышқылдармен ұйыту -- десерт өнімдері -- ірімшік массасы -- тағамдық құндылықтар -- тамақ өнеркәсібі
Свободных экз. нет