Ұлттық тағамға жылдам даярланатын жармалардың технологиясын жасау [Мәтін] /Койшыбаева, А.Т.

 

QR-код документа

Оценок: 0

664.762:641/642
К59

Койшыбаева, А. Т.
    Ұлттық тағамға жылдам даярланатын жармалардың технологиясын жасау [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Мыңбаева,А.Б. - Тараз : [б. и.], 2014. - 70 б. - )

УДК
664.762:641/642

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТЕХНОЛОГИЯ

Кл.слова (ненормированные):
шикізат -- фабрикат -- эксперимент -- жарма -- ұлттық сусын -- энергетикалық құндылық -- дәрумен
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)