Мал азығы сапасын зерттеу және оны арттырудың биологиялық тәсілдерін жетілдіру (мысал ретінде азықтың протеиндік құндылығы) [Мәтін] /Аманбек, Ә.Ж.

 

QR-код документа

Оценок: 0

636.085:57(043)
А52

Аманбек, Ә. Ж.
    Мал азығы сапасын зерттеу және оны арттырудың биологиялық тәсілдерін жетілдіру (мысал ретінде азықтың протеиндік құндылығы) [Мәтін] : 6М060700 - "Биология" :Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі а.ш.ғ.д., профессор А.Қ.Қарынбаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 83 б.

УДК
636.085:57(043)

Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   МАЛДЫ АЗЫҚТАНДЫРУ ЖӘНЕ КҮТУ

Кл.слова (ненормированные):
мал азығы -- мал азығы сапасы -- биологиялық тәсіл -- жүгері сүрлемі -- мал азығының құрамы -- табиғи жайылым -- мал азығы сапасы -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)