Сертификаттау үшін тамақ өнімдерінің сапалық күйін талдау және қауіпсіздігін қамтамасыз ету [Мәтін] /Тәжібаева, С.

 

QR-код документа

Оценок: 0

664(043)
Т28

Тәжібаева, С.
    Сертификаттау үшін тамақ өнімдерінің сапалық күйін талдау және қауіпсіздігін қамтамасыз ету [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші:PhD., доцент қ.а. Демеуова Г.Б. - Тараз : [б. и.], 2018. - 85 б. - )

УДК
664(043)

Рубрики: СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ

Кл.слова (ненормированные):
"Бурное сүт компаниясы" -- зерттеу обьектілері -- өнімдерінің сапасы -- ірімшік өнімдерін зерттеу -- физико-химиялық әдіспен анықтау
Свободных экз. нет