
QR-код документа
>637.143.2(043)
У73
Усеналиева, А. Р.
Орамына байланысты сүт өнімінің сапа көрсеткіштерін салыстырмалы бағалау [Мәтін] : 6М072700-Азық-түлік тағамдары технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к. Ә.Қ.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 65 б.
УДК | 637.143.2(043) |
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- сүт өнімі -- құрғақ сүтқышқылы -- концентрат -- микробиологиялық зерттеу -- орау материалдары -- магистрлік диссертация -- өнімді сақтау барысы -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ѓылыми-єдебиеттер оќу залы (1)
Свободны: Ѓылыми-єдебиеттер оќу залы (1)