
QR-код документа
>36.839я7
С31
Сейтпанов, П. К.
Макарон өндірісі технологиясы бойынша зертханалық тәжірибе [Мәтін] : оқу құралы / П. К. Сейтпанов. - Тараз : ТарМУ, 2000. - 53 б. - ISBN 9965498385 : 200т. 00т. тг., 85т. 00т. тг., 200.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
НАН ҺНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
макарон -- тамақ өндірісі -- оқу құралы -- зертханалық тәжірбие
Экземпляры всего: 22
2-2 ИБО (2), Респ.б. (2), 2.1-№2 оқу залы (12), 2.1-№2 Ч/З (6)
Свободны: 2-2 ИБО (2), Респ.б. (2), 2.1-№2 оқу залы (11), 2.1-№2 Ч/З (6)
Похожие издания по классификации