Азық-түлік шикізаты және тағам өнімдерінің қауіпсіздігі [Мәтін]

 

Scan me!
QR-код документа

Оценок: 0

51.23я7
А30


    Азық-түлік шикізаты және тағам өнімдерінің қауіпсіздігі [Мәтін] : оқулық / М:Ж. Еркебаев, Қ.С. Құлажанов, Д.Б. Тәттібаева, А.Ы. Мәуленов, М.Қ. Қадырбаев. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2013. - 280 б. - ISBN 978-601-217-397-0 : 1768т. 00т. тг.

ББК 51.23я7

Рубрики: Денсаулық сақтау. Медицина ғылымдары

   Тамақ гигиенасы

Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік шикізаты -- азық-түлік өнімдерінің технологиясы -- тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі -- тағамның генетикалық модификацияланған көздері -- тағам өнімдерінің радиациялық қауіпсіздігі -- биологиялық белсенді қоспалар -- микробиологиялық бақылау -- тағам өнімдерінің сапасы -- оқулық -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы
Экземпляры всего: 30
2.1-№2 оқу залы (30)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (30)

Похожие издания по классификации