Тағам биотехнологиясы [Электрондық ресурс] /Заядан, Б.Қ.

 

QR-код документа

Оценок: 0

36я7
З-32

Заядан, Б. Қ.
    Тағам биотехнологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Б. Қ. Заядан. - Алматы : [б. и.], 2011. - 302 б. - Б. ц.

ББК 36я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   БИОТЕХНОЛОГИЯ

Кл.слова (ненормированные):
тағам биотехнологиясы -- микроорганизмдер -- спирт өндіру -- сүт өнімдері өндірісі -- биотехнология -- тағам өнімдерін сақтау -- тағам өнімдерінің қауіпсіздігі -- генетикалық модификацияланған өнімдер

Похожие издания по классификации