>65.9(5Қаз)42я7
Е 80
Есіркеп, Г. .
Тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Текст] : учебное пособие. - Алматы : Лантар Трейд , 2020. - 175 с. - ISBN 978-601-7607-26-5 : 3350т.00т. тг., 3350. 00 тг.
Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР --ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ЭКОНОМИКАСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақтандыру кәсіпорны -- сауда залдарының интерьері -- ыстық тағамдар -- тәтті тағамдар -- қызмет көрсету -- оқу құралы -- мейрамхана бизнесіндегі жарнама -- швед столын ұйымдастыру -- қоғамдық тамақтану -- дәмхана -- асхана -- тұтынушыларға қызмет көрсету -- туристерге қызмет көрсету -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында баяндалған арнайы қызмет көрсету нысандары, қызмет көрсету тәсілдері мен банкеттер, жұмысты ұйымдастыру, барлар, буфеттер, әдістері қызмет көрсету шетелдік қонақтар мен туристер. Қазіргі заманғы қонақ үйлердің жұмысын ұйымдастыру және оның функциялары.
Доп.точки доступа:
Диханбаева, Ф.Т
Бектурганова, А.А
Экземпляры всего: 11
2.1-№2 оқу залы (9), 1.2-№4 Ч/З (1), 2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (9), 1.2-№4 Ч/З (1), 2.1-№2 ч/з (1)