Ұлттық сусын өнімдерінің сапасын талдау [Мәтін] /Маликтаева, П.М.

 

QR-код документа

Оценок: 0

36.88я7
М17

Маликтаева, П. М.
    Ұлттық сусын өнімдерінің сапасын талдау [Мәтін] : оқу құралы / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 196 б. - ISBN 978-601-240-224-7 : 4400т. 00т. тг.

ББК 36.88я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   АЛКОГОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ

Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- сусындар -- ұлттық сусын өнімдері -- технология -- сапа -- бағалау -- микробиологиялық көрсеткіш -- өнім сапасы -- санитарлы-гигиеналық талап -- ашытқы өндірісі -- оқу құралы
Экземпляры всего: 15
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)