Азық-түлік өндірісінің ғылыми негіздері [Мәтін] /Даутканова, Д.Р.

 

QR-код документа

Оценок: 0

36-1я7
Д19

Даутканова, Д. Р.
    Азық-түлік өндірісінің ғылыми негіздері [Мәтін] : оқу құралы / Д. Р. Даутканова, С. Ж. Мұсаева, Қ. М. Мұратбекова. - Алматы : "Альманах", 2016. - 116 б. - ISBN 978-601-7896-47-2 : 2400т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- азық-түлік өндірісі -- азық-түлік өнімдерін өндіру -- өнім сапасы -- биологиялық құндылығы -- органолептикалық қасиеттері -- биохимиялық үрдістері -- жемістер мен көкөністер -- дәнді дақылдар -- технологиялық өһңдеу -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Мұсаева, С.Ж.
Мұратбекова, Қ.М.

Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

Похожие издания по классификации