Тағам өнімдерін сертификаттау және талдау әдістері/Жельдыбаева, А. А.

 

QR-код документа

Оценок: 0

30ця7+36я7
Ж43

Жельдыбаева, А. А.
    Тағам өнімдерін сертификаттау және талдау әдістері : оқу құралы / А. А. Жельдыбаева. - Алматы : TechSmith , 2025. - 208 б : рис. - ISBN 978-601-263-538-6 : 12167. 68 тг.

ББК 30ця7+36я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   СЕРТИФИКАТТАУ

Кл.слова (ненормированные):
тағам өнімдерін сертификаттау -- өнімдерді сертификаттау -- ақуыз -- майлардың бұзылуы -- ақуыздардың жіктелуі -- тауардың шығу тегін сертификаттау -- тағам өнімдерін таңбалау -- химиялық талдау -- көмірсулар -- нутриенттерді анықтау химиясы -- жануартекті өнімдерді сертификаттау -- минералды заттар -- нитраттар -- нитрозаминдер -- май еритін витаминдер -- суда еритін витаминдер -- микотоксиндерді анықтау әдістері -- оқу құралы -- ксенобиотиктерді анықтау -- гистамин -- нитрозамин -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында тағам өнімдерінің химиялық компоненттерін (ақуыз, майлар, көмірсулар, витаминдер, минералды заттар), сонымен қатар зиянды заттарды (радионуклидтер, улы металдар, құрамында азотты қосылыстар, полициклді хош иісті қосылыстар, ветеринарлық препараттар, пестицидтер, микотоксиндер) анықтау әдістері, сондай-ақ тағам өнімдерін сертификаттау ережелері мен қағидалары қарастырылған. Оқу құралы "Стандарттау, сертификаттау және метрология" білім алушыларға "Азық-түлік және ауылшаруашылық өнімдерін сертификаттау", "Өнімді талдау әдістері" пәндері бойынша теориялық және практикалық жұмыстардың жинағы түрінде ұсынылады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)