База данных: Книги
Страница 14, Результатов: 133
Отмеченные записи: 0
131.
Подробнее
48.1я7+36.92я7
К81
Крыгин, Е. А.
Ет және ет өнімдеріне ветеринариялық-санитариялық сараптама : оқу құралы / Е. А. Крыгин. - Алматы : EDP HUB , 2024. - 120 б. : рис., табл. - ISBN 978-5-4497-2582-0 : 8533. 95 тг.
ББК 48.1я7+36.92я7
Рубрики: МЕДИЦИНА. МЕДИЦИНА ҒЫЛЫМДАРЫ
ЗООГИГИЕНА ЖӘНЕ ВЕТЕРИНАРЛЫҚ-САНИТАРИЯ
Кл.слова (ненормированные):
-- ветеринарлық-санитарлық сараптама -- ет түрін анықтау -- ет органолептикалық көрсеткіштер -- талдау жүргізу -- балғындықты зерттеу -- колориметриялық әдіс -- етті балғындыққа микроскопиялық зерттеу -- ветеринарлық тексеру -- шұжық өнімдерін зерттеу -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында ет пен ет өнімдерін ветеринарлық-санитарлық сараптау әдістері сипатталған және осы тақырып бойынша практикалық материалды жақсы игеруге ықпал ететін қысқаша теориялық ақпарат берілген. Оқу құралы "Ветеринария" білім беру саласындағы жоғары білім беру студенттеріне арналған. Оқу құралында ұсынылған материалдарды тындауішылар біліктілікті арттыру үшін және ветеринарлық-санитарлық дәрігерлер мен сарапшылар қолдана алады.
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 Ч/З (2)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2)
К81
Крыгин, Е. А.
Ет және ет өнімдеріне ветеринариялық-санитариялық сараптама : оқу құралы / Е. А. Крыгин. - Алматы : EDP HUB , 2024. - 120 б. : рис., табл. - ISBN 978-5-4497-2582-0 : 8533. 95 тг.
Рубрики: МЕДИЦИНА. МЕДИЦИНА ҒЫЛЫМДАРЫ
ЗООГИГИЕНА ЖӘНЕ ВЕТЕРИНАРЛЫҚ-САНИТАРИЯ
Кл.слова (ненормированные):
-- ветеринарлық-санитарлық сараптама -- ет түрін анықтау -- ет органолептикалық көрсеткіштер -- талдау жүргізу -- балғындықты зерттеу -- колориметриялық әдіс -- етті балғындыққа микроскопиялық зерттеу -- ветеринарлық тексеру -- шұжық өнімдерін зерттеу -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында ет пен ет өнімдерін ветеринарлық-санитарлық сараптау әдістері сипатталған және осы тақырып бойынша практикалық материалды жақсы игеруге ықпал ететін қысқаша теориялық ақпарат берілген. Оқу құралы "Ветеринария" білім беру саласындағы жоғары білім беру студенттеріне арналған. Оқу құралында ұсынылған материалдарды тындауішылар біліктілікті арттыру үшін және ветеринарлық-санитарлық дәрігерлер мен сарапшылар қолдана алады.
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 Ч/З (2)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2)
132.
Подробнее
543.544-414(043)
К81
Кудайбергенова, Р.М.
Ағынды суларды тазартуға арналған жоғары селективті және қайта өңделетін сорбенттер ретінде тотықсызданған графен оксиді негізінде супергидрофобты магниттік наноматериалдардың синтезі, модификациясы және сипаттамасы : философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Р.М. Кудайбергенова.; Отандық ғылыми кеңесші: х.ғ.д., профессор Г. К. Сугурбекова . - Тараз : [б. и.], 2024. - 103 с.
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
ХИМИЯ
Кл.слова (ненормированные):
сорбенттер -- магниттік наноматериалдар -- тотықсызданған графен -- химия -- наноматериалдың синтезі -- оксид -- ағынды суларды тазарту -- гидрофобтылық көрсеткіштер -- диссертация -- 8D05311-Химия
Экземпляры всего: 1
Ѓылыми-єдебиеттер оќу залы (1)
Свободны: Ѓылыми-єдебиеттер оќу залы (1)
К81
Кудайбергенова, Р.М.
Ағынды суларды тазартуға арналған жоғары селективті және қайта өңделетін сорбенттер ретінде тотықсызданған графен оксиді негізінде супергидрофобты магниттік наноматериалдардың синтезі, модификациясы және сипаттамасы : философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Р.М. Кудайбергенова.; Отандық ғылыми кеңесші: х.ғ.д., профессор Г. К. Сугурбекова . - Тараз : [б. и.], 2024. - 103 с.
УДК |
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
ХИМИЯ
Кл.слова (ненормированные):
сорбенттер -- магниттік наноматериалдар -- тотықсызданған графен -- химия -- наноматериалдың синтезі -- оксид -- ағынды суларды тазарту -- гидрофобтылық көрсеткіштер -- диссертация -- 8D05311-Химия
Экземпляры всего: 1
Ѓылыми-єдебиеттер оќу залы (1)
Свободны: Ѓылыми-єдебиеттер оќу залы (1)
133.
Подробнее
26.92я7+36.95я7/Т77-092455775
Туганова, Б. С.
Ет және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Б. С. Туганова. - Павлодар : Toraighyrov University, 2023. - 196 б. : рис. - ISBN 978-601-345-382-8 : 4510. 24 тг.
ББК 36.92я7+36.95я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдерінің технологиясы -- сүт өнімдерінің технологиясы -- етті тамырлау -- пісірілген шұжықтарды өндіру технологиясы -- ливерлік шұжықтарды өндіру технологиясы -- шошқа етінен ысталған өнімдерді өндіру -- қой ысталған етін тұздау -- сиыр ысталған етін тұздау -- ет жартылай фабрикаттарды өндіру -- балмұздақ өндіру технологиясы -- қаймақ өндіру технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбешелер технологиясы -- сүтқышқылды өнімдер технологиясы -- тұтассүтті өнімдер технологиясы -- сары май өндірісі -- сары май технологиясы -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасының ғылым және жоғары білім министрлігі
Аннотация: Бұл оқу құралда ет және сүт өнімдерінің теориялық негіздеуі мен сапалық көрсеткіштерді анықтау әдістері, және де ет пен сүтке негізгі шикізат ретінде қойылатын санитарлы-гигиеналық талаптар, сонымен қатар ет және сүт өнімдерді өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттерді теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған.
Доп.точки доступа:
Кажибаева , Г. Т.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Туганова, Б. С.
Ет және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Б. С. Туганова. - Павлодар : Toraighyrov University, 2023. - 196 б. : рис. - ISBN 978-601-345-382-8 : 4510. 24 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдерінің технологиясы -- сүт өнімдерінің технологиясы -- етті тамырлау -- пісірілген шұжықтарды өндіру технологиясы -- ливерлік шұжықтарды өндіру технологиясы -- шошқа етінен ысталған өнімдерді өндіру -- қой ысталған етін тұздау -- сиыр ысталған етін тұздау -- ет жартылай фабрикаттарды өндіру -- балмұздақ өндіру технологиясы -- қаймақ өндіру технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбешелер технологиясы -- сүтқышқылды өнімдер технологиясы -- тұтассүтті өнімдер технологиясы -- сары май өндірісі -- сары май технологиясы -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасының ғылым және жоғары білім министрлігі
Аннотация: Бұл оқу құралда ет және сүт өнімдерінің теориялық негіздеуі мен сапалық көрсеткіштерді анықтау әдістері, және де ет пен сүтке негізгі шикізат ретінде қойылатын санитарлы-гигиеналық талаптар, сонымен қатар ет және сүт өнімдерді өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттерді теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған.
Доп.точки доступа:
Кажибаева , Г. Т.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Страница 14, Результатов: 133