Электронный каталог


 

База данных: Книги

Страница 165, Результатов: 1650

Сортировка недоступна
Кол-во результатов более 1000

Отмеченные записи: 0

37.25я7
Д38

Джумабекова , Г. Б.
    Былғары бұйымдары өндірісінің химиялық технологиясы : оқу құралы / Г. Б. Джумабекова . - Тараз : Тараз университеті , 2018. - 67 б. : рис., табл. - ISBN 978-9965-37-166-0 : 500. 00 тг.

ББК 37.25я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП


   БЫЛҒАРЫ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
былғары бұйымдары -- желімдеу -- аяқ киім бөлшектерін желімдеу -- желім ерітінділері -- оқу құралы -- аяқ киім желімдеу -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- аяқ киім дайындау технологиясы -- аяқ киімді химиялық әрлеу
Аннотация: Оқу құралында былғары бұйымдарының химиялық технологиясының теориялық және тәжірибелік негіздері келтірілген. Аяқ киімнің өндірісінде қолданылатын химиялық әдістер мен технологиялар сипатталған. Зертханалық жұмыстарда желімнің негізгі түрлері; желім байланыстарының физика-механикалық қасиеттерін анықтау; желімдеу әдістері; әрлеу әдістеріне сипаттама берілген. Қолданылатын құрал-жабдықтар сипатталған.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)

Джумабекова , Г. Б. Былғары бұйымдары өндірісінің химиялық технологиясы [Текст] : оқу құралы / Г. Б. Джумабекова , 2018. - 67 б.

1641.

Джумабекова , Г. Б. Былғары бұйымдары өндірісінің химиялық технологиясы [Текст] : оқу құралы / Г. Б. Джумабекова , 2018. - 67 б.


37.25я7
Д38

Джумабекова , Г. Б.
    Былғары бұйымдары өндірісінің химиялық технологиясы : оқу құралы / Г. Б. Джумабекова . - Тараз : Тараз университеті , 2018. - 67 б. : рис., табл. - ISBN 978-9965-37-166-0 : 500. 00 тг.

ББК 37.25я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП


   БЫЛҒАРЫ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
былғары бұйымдары -- желімдеу -- аяқ киім бөлшектерін желімдеу -- желім ерітінділері -- оқу құралы -- аяқ киім желімдеу -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- аяқ киім дайындау технологиясы -- аяқ киімді химиялық әрлеу
Аннотация: Оқу құралында былғары бұйымдарының химиялық технологиясының теориялық және тәжірибелік негіздері келтірілген. Аяқ киімнің өндірісінде қолданылатын химиялық әдістер мен технологиялар сипатталған. Зертханалық жұмыстарда желімнің негізгі түрлері; желім байланыстарының физика-механикалық қасиеттерін анықтау; желімдеу әдістері; әрлеу әдістеріне сипаттама берілген. Қолданылатын құрал-жабдықтар сипатталған.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)

36.99я7
А14

Абишев , М.Ж.
    Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / М.Ж. Абишев . - Алматы : Лантар Books, 2024. - 94 б. . - ISBN 978-601-361-253-9 : 3685.00 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімдерінің жіктелуі -- функционалды ингредиенттер -- ет өнімдері -- пробиотиктер -- пребиотиктер -- ет өнімдерінің технологиясы -- минералды заттардың сипаттамасы -- диеталық талшықтардың сипаттамасы -- функционалды ет өнімдері -- байытылған ет өнімдерінің технологиясы -- 7М07243-"Қоғамдық тамақтандыру өөнімдерінің технологиясы" -- оқу құралы -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасы Ғылым және Білім министрлігі
Аннотация: Оқу құралында қоғамдық тамақтану өнімдері өндірістеріндегі инновациялық функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің заманауи өңдеу технологиялары туралы мәліметтер берілген. "Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы" пәні бойынша теориялық білімді, қажетті практикалық дағдыларды бекітуге арналған және 7М07243-"Қоғамдық тамақтандыру өнімдерініңң технологиясы" мамандығының магистранттарына арналған.
Доп.точки доступа:
Коштаева , Г. Е.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)

Абишев , М.Ж. Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы [Текст] : оқу құралы / М.Ж. Абишев , 2024. - 94 б.

1642.

Абишев , М.Ж. Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы [Текст] : оқу құралы / М.Ж. Абишев , 2024. - 94 б.


36.99я7
А14

Абишев , М.Ж.
    Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / М.Ж. Абишев . - Алматы : Лантар Books, 2024. - 94 б. . - ISBN 978-601-361-253-9 : 3685.00 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімдерінің жіктелуі -- функционалды ингредиенттер -- ет өнімдері -- пробиотиктер -- пребиотиктер -- ет өнімдерінің технологиясы -- минералды заттардың сипаттамасы -- диеталық талшықтардың сипаттамасы -- функционалды ет өнімдері -- байытылған ет өнімдерінің технологиясы -- 7М07243-"Қоғамдық тамақтандыру өөнімдерінің технологиясы" -- оқу құралы -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасы Ғылым және Білім министрлігі
Аннотация: Оқу құралында қоғамдық тамақтану өнімдері өндірістеріндегі инновациялық функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің заманауи өңдеу технологиялары туралы мәліметтер берілген. "Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы" пәні бойынша теориялық білімді, қажетті практикалық дағдыларды бекітуге арналған және 7М07243-"Қоғамдық тамақтандыру өнімдерініңң технологиясы" мамандығының магистранттарына арналған.
Доп.точки доступа:
Коштаева , Г. Е.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)

37.24я7
Т92


    Тігін кәсіпорындарын жобалау [Текст] : оқу құралы / Н. С. Мокеева, Р. О. Жилисбаева, Ж. Л. Жаниязова, З. Д. Молдагажиева . - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 320 б. . - ISBN 978-601-263-562-1 : 3500.00 тг.

ББК 37.24я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП


   ТІГІН ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тігін кәсіпорындарын жобалау -- тігін цехының есебі -- дайындау цехының жобалануы -- пішу цехының жобалануы -- эксперименттік цехтың жобалануы -- пішу цехының жұмысы -- дайын өнім қоймасын есептеу -- басқару құрылымдары -- матаны қабылдау -- матаны орау -- шағын тігін өнеркәсібі -- CAD -- CAM -- CAE -- оқу құралы
Аннотация: Кітапта жаңа тігін өндірістерін жобалау және қолданыстағы тігін өндірістерін қайта құру кезінде кәсіпорынның өндірістік бағдарламаларын құрастырудың заманауи әдістері қарастырылған. "Тігін кәсіпорындарын жобалау" курсын оқу кезінде "Жеңіл өнеркәсіп бұйымдарының технологиясы" дайындау бағыты бойынша оқитын жоғары оқу орындарының студенттеріне, сондай-ақ жеңіл өнеркәсіптің басшылары мен инженерлік-техникалық қызметкерлеріне арналған.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)

Тігін кәсіпорындарын жобалау [Текст] : оқу құралы / Н. С. Мокеева, Р. О. Жилисбаева, Ж. Л. Жаниязова, З. Д. Молдагажиева , 2021. - 320 б.

1643.

Тігін кәсіпорындарын жобалау [Текст] : оқу құралы / Н. С. Мокеева, Р. О. Жилисбаева, Ж. Л. Жаниязова, З. Д. Молдагажиева , 2021. - 320 б.


37.24я7
Т92


    Тігін кәсіпорындарын жобалау [Текст] : оқу құралы / Н. С. Мокеева, Р. О. Жилисбаева, Ж. Л. Жаниязова, З. Д. Молдагажиева . - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 320 б. . - ISBN 978-601-263-562-1 : 3500.00 тг.

ББК 37.24я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП


   ТІГІН ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тігін кәсіпорындарын жобалау -- тігін цехының есебі -- дайындау цехының жобалануы -- пішу цехының жобалануы -- эксперименттік цехтың жобалануы -- пішу цехының жұмысы -- дайын өнім қоймасын есептеу -- басқару құрылымдары -- матаны қабылдау -- матаны орау -- шағын тігін өнеркәсібі -- CAD -- CAM -- CAE -- оқу құралы
Аннотация: Кітапта жаңа тігін өндірістерін жобалау және қолданыстағы тігін өндірістерін қайта құру кезінде кәсіпорынның өндірістік бағдарламаларын құрастырудың заманауи әдістері қарастырылған. "Тігін кәсіпорындарын жобалау" курсын оқу кезінде "Жеңіл өнеркәсіп бұйымдарының технологиясы" дайындау бағыты бойынша оқитын жоғары оқу орындарының студенттеріне, сондай-ақ жеңіл өнеркәсіптің басшылары мен инженерлік-техникалық қызметкерлеріне арналған.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)

37.24я7
Б34

Бегешова , У.Н.
    Қазақтың ұлттық киімдерін түрлендіру : оқу құралы / У.Н. Бегешова . - Алматы : Дарын, 2023. - 126 б. . - ISBN 978-601-224-439-7 : 5300.00 тг.

ББК 37.24я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП


   ТІГІН ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
қазақтың ұлттық киімдері -- қазақтың этникалық киімдері -- ішік -- пұшпақ ішік -- шолақ тон -- бешпент -- түлкі ішік -- елтірі ішік -- қаракөл ішік -- қыздар ұлттық камзолы -- ерлердің этнографиялық киімдері -- оқу құралы -- ұлттық нақыштағы әйелдер киімі
Аннотация: Оқулықта халықтың ұлттық мұрасына негізделген ерлер мен әйелдер киімдерінің түрлері тұтас көркемдік мағынаға бағынған. композицияны көрсететіндігі қарастырылады. Киім дизайны өнерінің жаңа тәсілдерін ойластырып, олардан жаңадан киім үлгілерін жасап шығару кезеңдері баяндалады. Ұсынылып отырған киім жинағының эскизін жасау барысында ұлттық киімдердің мерекелік-сәнділік қызметімен қатар, қолдану қызметі де ескерілген.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)

Бегешова , У.Н. Қазақтың ұлттық киімдерін түрлендіру [Текст] : оқу құралы / У.Н. Бегешова , 2023. - 126 б.

1644.

Бегешова , У.Н. Қазақтың ұлттық киімдерін түрлендіру [Текст] : оқу құралы / У.Н. Бегешова , 2023. - 126 б.


37.24я7
Б34

Бегешова , У.Н.
    Қазақтың ұлттық киімдерін түрлендіру : оқу құралы / У.Н. Бегешова . - Алматы : Дарын, 2023. - 126 б. . - ISBN 978-601-224-439-7 : 5300.00 тг.

ББК 37.24я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП


   ТІГІН ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
қазақтың ұлттық киімдері -- қазақтың этникалық киімдері -- ішік -- пұшпақ ішік -- шолақ тон -- бешпент -- түлкі ішік -- елтірі ішік -- қаракөл ішік -- қыздар ұлттық камзолы -- ерлердің этнографиялық киімдері -- оқу құралы -- ұлттық нақыштағы әйелдер киімі
Аннотация: Оқулықта халықтың ұлттық мұрасына негізделген ерлер мен әйелдер киімдерінің түрлері тұтас көркемдік мағынаға бағынған. композицияны көрсететіндігі қарастырылады. Киім дизайны өнерінің жаңа тәсілдерін ойластырып, олардан жаңадан киім үлгілерін жасап шығару кезеңдері баяндалады. Ұсынылып отырған киім жинағының эскизін жасау барысында ұлттық киімдердің мерекелік-сәнділік қызметімен қатар, қолдану қызметі де ескерілген.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)

37.24-2я7
Ұ87


    Ұлттық киімдерді жобалау және тігу технологиясы : оқулық / С. Ж. Асанова, А. Е. Асанова, Н. Р. Фазылбаева, Ж. Т. Мустафина . - Алматы : Лантар Books, 2024. - 133 б. . - ISBN 978-601-361-590-5 : 5214.00 тг.

ББК 37.24-2я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП


   ТІГІН БҰЙЫМДАРЫН МОДЕЛЬДЕУ ЖӘНЕ ҚҰРАСТЫРУ


Кл.слова (ненормированные):
ұлттық киімдерді жобалау -- тігу технологиясы -- оқулық -- ерлер ұлттық киімін жобалау -- ұлттық киімдердің ассортименттері -- шапандардың көркемдік сипаттамасы -- әйелдердің ұлттық киімін тігу -- куртка коллекциясын жасау -- бешпент коллекциясын жасау -- әйелдер камзолын жасау
Аннотация: Оқулықта халықтың ұлттық мұрасына негізделген ерлер мен әйелдер киімдерінің түрлері, қазақ халқының ұлттық киімдеріндегі көркемдік элементтер қарастырылып, оларды тігу технологиясы баяндалады. Оқулық болашақ тігін саласы мамандарына арналған.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)

Ұлттық киімдерді жобалау және тігу технологиясы [Текст] : оқулық / С. Ж. Асанова, А. Е. Асанова, Н. Р. Фазылбаева, Ж. Т. Мустафина , 2024. - 133 б.

1645.

Ұлттық киімдерді жобалау және тігу технологиясы [Текст] : оқулық / С. Ж. Асанова, А. Е. Асанова, Н. Р. Фазылбаева, Ж. Т. Мустафина , 2024. - 133 б.


37.24-2я7
Ұ87


    Ұлттық киімдерді жобалау және тігу технологиясы : оқулық / С. Ж. Асанова, А. Е. Асанова, Н. Р. Фазылбаева, Ж. Т. Мустафина . - Алматы : Лантар Books, 2024. - 133 б. . - ISBN 978-601-361-590-5 : 5214.00 тг.

ББК 37.24-2я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП


   ТІГІН БҰЙЫМДАРЫН МОДЕЛЬДЕУ ЖӘНЕ ҚҰРАСТЫРУ


Кл.слова (ненормированные):
ұлттық киімдерді жобалау -- тігу технологиясы -- оқулық -- ерлер ұлттық киімін жобалау -- ұлттық киімдердің ассортименттері -- шапандардың көркемдік сипаттамасы -- әйелдердің ұлттық киімін тігу -- куртка коллекциясын жасау -- бешпент коллекциясын жасау -- әйелдер камзолын жасау
Аннотация: Оқулықта халықтың ұлттық мұрасына негізделген ерлер мен әйелдер киімдерінің түрлері, қазақ халқының ұлттық киімдеріндегі көркемдік элементтер қарастырылып, оларды тігу технологиясы баяндалады. Оқулық болашақ тігін саласы мамандарына арналған.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)

87я7
Т14

Тайжанов , А.Т.
    Философия : оқулық / А.Т. Тайжанов . - Алматы : Лантар Books, 2022. - 153 б. - ISBN 978-601-361-111-2 : 5998.00 тг.

ББК 87я7

Рубрики: ФИЛОСОФИЯ. ФИЛОСОФИЯ ТАРИХЫ

   ФИЛОСОФИЯ


Кл.слова (ненормированные):
философия -- сана -- адам -- дін философиясы -- тарих философиясы -- болмыс -- онтология -- өмір -- өмірдің мәні -- метафизика -- таным -- шығармашылық -- өнер философиясы -- мәңгілік ел -- этика -- құндылықтар философиясы -- оқулық -- Қазақстан Республикасы білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Бұл оқулық Қазақстан Республикасының Жоғары оқу орындарының студенттеріне ҚР БҒМ бекіткен "Философия" пәнінен жалпы білім беруге арналған соңғы Типтік оқу бағдарламасына сай дайындалған. Оқулық студенттерді дәстүрлі түрде де, онлайн форматында да оқытуға бейімделіп жазылған. .
Доп.точки доступа:
Симұқанова , Г. С.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)

Тайжанов , А.Т. Философия [Текст] : оқулық / А.Т. Тайжанов , 2022. - 153 б.

1646.

Тайжанов , А.Т. Философия [Текст] : оқулық / А.Т. Тайжанов , 2022. - 153 б.


87я7
Т14

Тайжанов , А.Т.
    Философия : оқулық / А.Т. Тайжанов . - Алматы : Лантар Books, 2022. - 153 б. - ISBN 978-601-361-111-2 : 5998.00 тг.

ББК 87я7

Рубрики: ФИЛОСОФИЯ. ФИЛОСОФИЯ ТАРИХЫ

   ФИЛОСОФИЯ


Кл.слова (ненормированные):
философия -- сана -- адам -- дін философиясы -- тарих философиясы -- болмыс -- онтология -- өмір -- өмірдің мәні -- метафизика -- таным -- шығармашылық -- өнер философиясы -- мәңгілік ел -- этика -- құндылықтар философиясы -- оқулық -- Қазақстан Республикасы білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Бұл оқулық Қазақстан Республикасының Жоғары оқу орындарының студенттеріне ҚР БҒМ бекіткен "Философия" пәнінен жалпы білім беруге арналған соңғы Типтік оқу бағдарламасына сай дайындалған. Оқулық студенттерді дәстүрлі түрде де, онлайн форматында да оқытуға бейімделіп жазылған. .
Доп.точки доступа:
Симұқанова , Г. С.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)

85.31(5Қаз)
Ж43

Желдібаев , Ә.
    Сырлы саздың сыңғыры : кітап / Ә. Желдібаев . - Алматы : DiPaint, 2022. - 358 б. . - ISBN 978-601-354-053-5 : 5000.00 тг.

ББК 85.31(5Қаз)

Рубрики: ӨНЕР

   ҚАЗҚСТАННЫҢ МУЗЫКА ӨНЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
сырлы саз -- Әбдімомын Желдібаев -- Желдібаев Әбдімомын -- күйші -- әндер -- партитуталар -- сырлы саздың сыңғыры -- күй құдіреті
Аннотация: Бұл кітапқа қазақтың атақты күйші-композиторы, "Достық", "Парасат", "Құрмет" ордендерінің иегері, ҚР еңбек сіңірген қайраткері Әбдімомын Желдібаевтың әндері мен күйлері енгізілді. Осы кітапты еліміздің елеулі тұлғасы, ұстазым Әбдімомын Желдібаевтың 85 жылдық мерейлі жасына орай жинақтап құрастырдым. Жинақ жоғары және арнаулы орта білім беретін музыкалық оқу орындарының білімгерлері мен жалпы өнерсүйер жұртшылыққа арналған.
Экземпляры всего: 1
5.2-№6 Ч/З (1)
Свободны: 5.2-№6 Ч/З (1)

Желдібаев , Ә. Сырлы саздың сыңғыры [Текст] : кітап / Ә. Желдібаев , 2022. - 358 б.

1647.

Желдібаев , Ә. Сырлы саздың сыңғыры [Текст] : кітап / Ә. Желдібаев , 2022. - 358 б.


85.31(5Қаз)
Ж43

Желдібаев , Ә.
    Сырлы саздың сыңғыры : кітап / Ә. Желдібаев . - Алматы : DiPaint, 2022. - 358 б. . - ISBN 978-601-354-053-5 : 5000.00 тг.

ББК 85.31(5Қаз)

Рубрики: ӨНЕР

   ҚАЗҚСТАННЫҢ МУЗЫКА ӨНЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
сырлы саз -- Әбдімомын Желдібаев -- Желдібаев Әбдімомын -- күйші -- әндер -- партитуталар -- сырлы саздың сыңғыры -- күй құдіреті
Аннотация: Бұл кітапқа қазақтың атақты күйші-композиторы, "Достық", "Парасат", "Құрмет" ордендерінің иегері, ҚР еңбек сіңірген қайраткері Әбдімомын Желдібаевтың әндері мен күйлері енгізілді. Осы кітапты еліміздің елеулі тұлғасы, ұстазым Әбдімомын Желдібаевтың 85 жылдық мерейлі жасына орай жинақтап құрастырдым. Жинақ жоғары және арнаулы орта білім беретін музыкалық оқу орындарының білімгерлері мен жалпы өнерсүйер жұртшылыққа арналған.
Экземпляры всего: 1
5.2-№6 Ч/З (1)
Свободны: 5.2-№6 Ч/З (1)

83.7(5Қаз)я7
Қ56

Қожахметова, Б. Р.
    Шешендік сөз өнері технологиясы : оқулық / Б. Р. Қожахметова. - Павлодар : Toraighyrov University, 2020. - 130 б. - ISBN 978-601-345-112-1 : 3853. 92 тг.

ББК 83.7(5Қаз)я7

Рубрики: ФИЛОЛОГИЯ. ФИЛОЛОГИЯ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚАЗАҚСТАННЫҢ ШЕШЕНДІК ӨНЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
шешендік өнер -- сөз сөйлеу шеберлігі -- поэтика -- сөздік қорды байыту -- шешендік өнердегі юмор -- шешендік өнердегі әзіл -- шешендік сөздердің көркемдік шеберлігі -- этос -- пафос -- логос -- оқулық -- магистрант -- магистранттарға арналған оқулық -- докторант -- докторанттарға арналған оқулық -- Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқулық филологиялық-гуманитарлық бағыттағы және журналистика мамандығы бойынша оқитын студенттер, магистранттар және докторанттарға арналған. Шешендік дау, шешендік толғау, арнау сөздерінің әдіс-тәсілдерін, ерекшеліктерін зерделеу, шешендік сөздерді мазмұнына қарай жіктеп, оның көркемдік ерекшеліктерін анықтау, шешендік өнерді сипатына қарай ажыратып, заманауи қолданыстағы айқындау-амал-тәсілдері ұсынылады.
Доп.точки доступа:
Зейнулина , А. Ф.

Экземпляры всего: 5
4.1-№5 Ч/З (1), 2.6-№1 Ч/З (1), 2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 4.1-№5 Ч/З (1), 2.6-№1 Ч/З (1), 2.1-№2 Ч/З (3)

Қожахметова, Б. Р. Шешендік сөз өнері технологиясы [Текст] : оқулық / Б. Р. Қожахметова, 2020. - 130 б.

1648.

Қожахметова, Б. Р. Шешендік сөз өнері технологиясы [Текст] : оқулық / Б. Р. Қожахметова, 2020. - 130 б.


83.7(5Қаз)я7
Қ56

Қожахметова, Б. Р.
    Шешендік сөз өнері технологиясы : оқулық / Б. Р. Қожахметова. - Павлодар : Toraighyrov University, 2020. - 130 б. - ISBN 978-601-345-112-1 : 3853. 92 тг.

ББК 83.7(5Қаз)я7

Рубрики: ФИЛОЛОГИЯ. ФИЛОЛОГИЯ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚАЗАҚСТАННЫҢ ШЕШЕНДІК ӨНЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
шешендік өнер -- сөз сөйлеу шеберлігі -- поэтика -- сөздік қорды байыту -- шешендік өнердегі юмор -- шешендік өнердегі әзіл -- шешендік сөздердің көркемдік шеберлігі -- этос -- пафос -- логос -- оқулық -- магистрант -- магистранттарға арналған оқулық -- докторант -- докторанттарға арналған оқулық -- Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқулық филологиялық-гуманитарлық бағыттағы және журналистика мамандығы бойынша оқитын студенттер, магистранттар және докторанттарға арналған. Шешендік дау, шешендік толғау, арнау сөздерінің әдіс-тәсілдерін, ерекшеліктерін зерделеу, шешендік сөздерді мазмұнына қарай жіктеп, оның көркемдік ерекшеліктерін анықтау, шешендік өнерді сипатына қарай ажыратып, заманауи қолданыстағы айқындау-амал-тәсілдері ұсынылады.
Доп.точки доступа:
Зейнулина , А. Ф.

Экземпляры всего: 5
4.1-№5 Ч/З (1), 2.6-№1 Ч/З (1), 2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 4.1-№5 Ч/З (1), 2.6-№1 Ч/З (1), 2.1-№2 Ч/З (3)

85.314я7
Н36

Негманова , У.К.
    Дауыс қою : оқу-әдістемелік құралы / У.К. Негманова . - Павлодар : Toraighyrov University, 2020. - 79 б. . - ISBN 978-601-345-128-2 : 2371.04 тг.

ББК 85.314я7

Рубрики: ӨНЕР

   ВОКАЛДЫ МУЗЫКА


Кл.слова (ненормированные):
дауыс қою -- дауыс -- есту -- өнер -- дауыс аппаратының құрылымы -- резонаторлар -- көмейдің дыбысы -- дауыстың регистрлік құрылымы -- әншілік тыныс -- дыбыс шабуылы -- балалар дауысы -- жоғары дауыс -- бастапқы вокалдық жаттығулар -- вокалдық жаттығулар -- оқу-әдістемелік құралы -- вокалдық есінеу -- әншілік тыныс -- дикция -- артикуляция -- дауыстың регистрлік құрылымы -- Қазақстан Республикасы білім және ғылым министрлігі
Аннотация: "Дауыс қою" оқу-әдістемелік құрал ЖОО-да дауысты қоюдың практикалық сабақтарында қажетті қосымша болып табылады. Ол болашақ музыка мұғалімдерінің әдістемелік дайындығын күшейтеді. "Дауыс қою" оқу-әдістемелік құралы "Музыкалық білім" мамандығының студенттеріне, БММ мұғалімдеріне, музыкалық колледж педагогтарына, жоғары оқу орындарының оқытушыларына арналған.
Доп.точки доступа:
Тілегенов , Е. Н:
Кашканова , Р. С.

Экземпляры всего: 5
5.2-№6 Ч/З (3), 2.1-№2 Ч/З (2)
Свободны: 5.2-№6 Ч/З (3), 2.1-№2 Ч/З (2)

Негманова , У.К. Дауыс қою [Текст] : оқу-әдістемелік құралы / У.К. Негманова , 2020. - 79 б.

1649.

Негманова , У.К. Дауыс қою [Текст] : оқу-әдістемелік құралы / У.К. Негманова , 2020. - 79 б.


85.314я7
Н36

Негманова , У.К.
    Дауыс қою : оқу-әдістемелік құралы / У.К. Негманова . - Павлодар : Toraighyrov University, 2020. - 79 б. . - ISBN 978-601-345-128-2 : 2371.04 тг.

ББК 85.314я7

Рубрики: ӨНЕР

   ВОКАЛДЫ МУЗЫКА


Кл.слова (ненормированные):
дауыс қою -- дауыс -- есту -- өнер -- дауыс аппаратының құрылымы -- резонаторлар -- көмейдің дыбысы -- дауыстың регистрлік құрылымы -- әншілік тыныс -- дыбыс шабуылы -- балалар дауысы -- жоғары дауыс -- бастапқы вокалдық жаттығулар -- вокалдық жаттығулар -- оқу-әдістемелік құралы -- вокалдық есінеу -- әншілік тыныс -- дикция -- артикуляция -- дауыстың регистрлік құрылымы -- Қазақстан Республикасы білім және ғылым министрлігі
Аннотация: "Дауыс қою" оқу-әдістемелік құрал ЖОО-да дауысты қоюдың практикалық сабақтарында қажетті қосымша болып табылады. Ол болашақ музыка мұғалімдерінің әдістемелік дайындығын күшейтеді. "Дауыс қою" оқу-әдістемелік құралы "Музыкалық білім" мамандығының студенттеріне, БММ мұғалімдеріне, музыкалық колледж педагогтарына, жоғары оқу орындарының оқытушыларына арналған.
Доп.точки доступа:
Тілегенов , Е. Н:
Кашканова , Р. С.

Экземпляры всего: 5
5.2-№6 Ч/З (3), 2.1-№2 Ч/З (2)
Свободны: 5.2-№6 Ч/З (3), 2.1-№2 Ч/З (2)

36.99я7
Д21


    Дәстүрлі тағамдар технологиясы : оқу құралы / Қ. С. Исаева, Г. Т. Кажибаева, Б. С. Туганова, Ұ. Н. Тілеубек . - Павлодар : Toraighyrov University, 2021. - 136 б. . - ISBN 978-601-345-199-2 : 3956.96 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
дәстүрлі тағамдар технологиясы -- номадизм -- Тувандықтардың тағамдары -- көшпелі халықтың ұлттық тағамы -- Буряттардың ұлттық тағамы -- Қазақтардың дәстүрлі ұлттық тағамы -- көшпелі халықтардың ұлттық тағамдары -- Қалмақтардың дәстүрлі ұлттық тағамдары -- оқу құралы -- Қазақстанның көшпелі мал шаруашылығы -- Бурятияның көшпелі мал шаруашылығы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасының білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында дәстүрлі тамақ өнімдерді, сонымен қатар оларды өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Дәстүрлі өнімдердің бірегей дәмі мен пайдалы қасиеттерін, оларды өндіру технологияларын білу болашақ мамандарға оларды кең өткізу нарығына табысты жылжытуға мүмкіндік береді. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттер мен магистранттардың теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған және тамақ өнеркәсіптің мамандарын дайындау үшін оқу барысында қолдануға болады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

Дәстүрлі тағамдар технологиясы [Текст] : оқу құралы / Қ. С. Исаева, Г. Т. Кажибаева, Б. С. Туганова, Ұ. Н. Тілеубек , 2021. - 136 б.

1650.

Дәстүрлі тағамдар технологиясы [Текст] : оқу құралы / Қ. С. Исаева, Г. Т. Кажибаева, Б. С. Туганова, Ұ. Н. Тілеубек , 2021. - 136 б.


36.99я7
Д21


    Дәстүрлі тағамдар технологиясы : оқу құралы / Қ. С. Исаева, Г. Т. Кажибаева, Б. С. Туганова, Ұ. Н. Тілеубек . - Павлодар : Toraighyrov University, 2021. - 136 б. . - ISBN 978-601-345-199-2 : 3956.96 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
дәстүрлі тағамдар технологиясы -- номадизм -- Тувандықтардың тағамдары -- көшпелі халықтың ұлттық тағамы -- Буряттардың ұлттық тағамы -- Қазақтардың дәстүрлі ұлттық тағамы -- көшпелі халықтардың ұлттық тағамдары -- Қалмақтардың дәстүрлі ұлттық тағамдары -- оқу құралы -- Қазақстанның көшпелі мал шаруашылығы -- Бурятияның көшпелі мал шаруашылығы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасының білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында дәстүрлі тамақ өнімдерді, сонымен қатар оларды өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Дәстүрлі өнімдердің бірегей дәмі мен пайдалы қасиеттерін, оларды өндіру технологияларын білу болашақ мамандарға оларды кең өткізу нарығына табысты жылжытуға мүмкіндік береді. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттер мен магистранттардың теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған және тамақ өнеркәсіптің мамандарын дайындау үшін оқу барысында қолдануға болады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

Страница 165, Результатов: 1650

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц