База данных: Книги
Страница 2, Результатов: 11
Отмеченные записи: 0
11.
Подробнее
36.95я7
Қ58
Қозықан, С.
Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / С. Қозықан. - Алматы : Эпиграф, 2022. - 220 с. - ISBN 978-601-352-056-8 : 10522. 40 тг.
ББК 36.95я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдерінің технологиясы -- шикі сүтті өңдеу -- шикі сүтті дайындау -- сүтті сепаратордан өткізу -- гомогенизация -- пастерленген сүт технологиясы -- стерильденген сүт технологиясы -- сүт ақаулары -- сүт қышқылды өнімдер технологиясы -- сүт қышқылды сусындар технологиясы -- қаймақ технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбе өнімдерінің технологиясы -- үй ірімшіктерінің технологиясы -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында сүт өндіріс орындарында сүтті өңдеу әдістері, өндірілетін өнімдердің ассортименттер номенклатуралары, тағамдық құндылықтары, өнімнің сипаттамасы, жалпы технологиясы, технологиялық ерекшеліктері, рецептуралары, сондай-ақ пайда болатын ақау түрлері және олардың алдын-алу шаралары, құрал-жабдықтарды қолдану туралы ақпараттар берілген. Аталған оқу құралы "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша білім алатын студенттер мен магистрлерге, сондай-ақ сүт өнімдері өндірісінде жұмыс атқаратын мамандарға өте қажет материал болып табылады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Қ58
Қозықан, С.
Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / С. Қозықан. - Алматы : Эпиграф, 2022. - 220 с. - ISBN 978-601-352-056-8 : 10522. 40 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдерінің технологиясы -- шикі сүтті өңдеу -- шикі сүтті дайындау -- сүтті сепаратордан өткізу -- гомогенизация -- пастерленген сүт технологиясы -- стерильденген сүт технологиясы -- сүт ақаулары -- сүт қышқылды өнімдер технологиясы -- сүт қышқылды сусындар технологиясы -- қаймақ технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбе өнімдерінің технологиясы -- үй ірімшіктерінің технологиясы -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында сүт өндіріс орындарында сүтті өңдеу әдістері, өндірілетін өнімдердің ассортименттер номенклатуралары, тағамдық құндылықтары, өнімнің сипаттамасы, жалпы технологиясы, технологиялық ерекшеліктері, рецептуралары, сондай-ақ пайда болатын ақау түрлері және олардың алдын-алу шаралары, құрал-жабдықтарды қолдану туралы ақпараттар берілген. Аталған оқу құралы "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша білім алатын студенттер мен магистрлерге, сондай-ақ сүт өнімдері өндірісінде жұмыс атқаратын мамандарға өте қажет материал болып табылады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Страница 2, Результатов: 11