Электронный каталог


 

База данных: Диссертации

Страница 3, Результатов: 80

Отмеченные записи: 0

664.6.014/019:664.66(043)
Д42

Дильдабаева, А. С.
    Ұнның газ түзу қабілетін ескере отырып қамыр дайындаудың технологиялық параметрлерін оптимизациялау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: к.т.н., профессор Горбатовская Н.А. - Тараз : [б. и.], 2018. - 91 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
ұн -- нан өндірісі -- наубайхана -- шикізатты зерттеу -- нан пісіру технологиясы -- ашытқылар белсенділігі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Дильдабаева, А.С. Ұнның газ түзу қабілетін ескере отырып қамыр дайындаудың технологиялық параметрлерін оптимизациялау [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: к.т.н., профессор Горбатовская Н.А., 2018. - 91 б.

21.

Дильдабаева, А.С. Ұнның газ түзу қабілетін ескере отырып қамыр дайындаудың технологиялық параметрлерін оптимизациялау [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: к.т.н., профессор Горбатовская Н.А., 2018. - 91 б.


664.6.014/019:664.66(043)
Д42

Дильдабаева, А. С.
    Ұнның газ түзу қабілетін ескере отырып қамыр дайындаудың технологиялық параметрлерін оптимизациялау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: к.т.н., профессор Горбатовская Н.А. - Тараз : [б. и.], 2018. - 91 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
ұн -- нан өндірісі -- наубайхана -- шикізатты зерттеу -- нан пісіру технологиясы -- ашытқылар белсенділігі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

330.356.3
Е50

Елшібаев, Рақымжан Қамытбекұлы.
    Ұйымдық-құқықтық нысандары әртүрлі кәсіпорындар қызметінің тиімділігін арттыру (тамақ өнеркәсібінің мәліметтері бойынша) [Мәтін] : экон.ғ.к.дис.автореф.- 08.00.05:Экономика және халық шаруашылығын басқару / Ғылыми жетекші: экон.ғ.д-ры, проф.Оқаев Қ.О. - Алматы : Қазақ экономикалық университеті, 2006. - 30 с. - )

УДК

Рубрики: ЭКОНОМИКА

   ЭКОНОМТЕОРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
экономика -- халық шаруашылығын басқару -- тамақ өнеркәсібі -- өнім сапасы -- стандарт -- технологиялық экспорт -- өндіріс сферасы -- нарықтық экономика -- экон.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Елшібаев, Рақымжан Қамытбекұлы. Ұйымдық-құқықтық нысандары әртүрлі кәсіпорындар қызметінің тиімділігін арттыру (тамақ өнеркәсібінің мәліметтері бойынша) [Мәтін] : Экон.ғ.к.дис.автореф.- 08.00.05:Экономика және халық шаруашылығын басқару / Ғылыми жетекші: экон.ғ.д-ры, проф.Оқаев Қ.О., 2006. - 30 с.

22.

Елшібаев, Рақымжан Қамытбекұлы. Ұйымдық-құқықтық нысандары әртүрлі кәсіпорындар қызметінің тиімділігін арттыру (тамақ өнеркәсібінің мәліметтері бойынша) [Мәтін] : Экон.ғ.к.дис.автореф.- 08.00.05:Экономика және халық шаруашылығын басқару / Ғылыми жетекші: экон.ғ.д-ры, проф.Оқаев Қ.О., 2006. - 30 с.


330.356.3
Е50

Елшібаев, Рақымжан Қамытбекұлы.
    Ұйымдық-құқықтық нысандары әртүрлі кәсіпорындар қызметінің тиімділігін арттыру (тамақ өнеркәсібінің мәліметтері бойынша) [Мәтін] : экон.ғ.к.дис.автореф.- 08.00.05:Экономика және халық шаруашылығын басқару / Ғылыми жетекші: экон.ғ.д-ры, проф.Оқаев Қ.О. - Алматы : Қазақ экономикалық университеті, 2006. - 30 с. - )

УДК

Рубрики: ЭКОНОМИКА

   ЭКОНОМТЕОРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
экономика -- халық шаруашылығын басқару -- тамақ өнеркәсібі -- өнім сапасы -- стандарт -- технологиялық экспорт -- өндіріс сферасы -- нарықтық экономика -- экон.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

664.6/7
Е64

Ералиева, Сауле Жаңабергенқызы.
    Қамыр дайындамаларының адгезиясын төмендету жолымен өңдеу процесін жетілдіру [Мәтін] : техн.ғ.к. дис. ... автореф.- 05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: т.ғ.д-ры, проф. Еркебаев М.Ж. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2009. - 22 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   НАН ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
қамыр -- тамақ өндірістері -- аппараттары -- нан өнімдер ассортименті -- нан пісіру технологиясы -- ұн себу -- ерітінділер жағу -- ұсақ өнімдерді өндіру -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Ералиева, Сауле Жаңабергенқызы. Қамыр дайындамаларының адгезиясын төмендету жолымен өңдеу процесін жетілдіру [Мәтін] : Техн.ғ.к. дис. ... автореф.- 05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: т.ғ.д-ры, проф. Еркебаев М.Ж., 2009. - 22 б.

23.

Ералиева, Сауле Жаңабергенқызы. Қамыр дайындамаларының адгезиясын төмендету жолымен өңдеу процесін жетілдіру [Мәтін] : Техн.ғ.к. дис. ... автореф.- 05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: т.ғ.д-ры, проф. Еркебаев М.Ж., 2009. - 22 б.


664.6/7
Е64

Ералиева, Сауле Жаңабергенқызы.
    Қамыр дайындамаларының адгезиясын төмендету жолымен өңдеу процесін жетілдіру [Мәтін] : техн.ғ.к. дис. ... автореф.- 05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: т.ғ.д-ры, проф. Еркебаев М.Ж. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2009. - 22 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   НАН ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
қамыр -- тамақ өндірістері -- аппараттары -- нан өнімдер ассортименті -- нан пісіру технологиясы -- ұн себу -- ерітінділер жағу -- ұсақ өнімдерді өндіру -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

338.439(574)043
Е66

Ержан, Е. Ж.
    Азық-түлік тәуелсіздігі: бағалау, мәселелері және оны шешу жолдары (Жамбыл облысы материалдарында) [Мәтін] : 6М050600-Экономика: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі А.Ұ.Ерсеитва. - Тараз : [б. и.], 2019. - 57 б.

УДК

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   КӘСІПОРЫН ЭКОНОМИКАСЫ


Кл.слова (ненормированные):
экономика -- азық-түлік тәуелсіздігі -- ауыл-шаруашылығы экономикасы -- тамақ кластері -- азық-түлік нарығы -- кластерлеу -- тамақ өнеркәсібі -- азық-түлік нарығы -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Ержан, Е.Ж. Азық-түлік тәуелсіздігі: бағалау, мәселелері және оны шешу жолдары (Жамбыл облысы материалдарында) [Мәтін] : 6М050600-Экономика: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі А.Ұ.Ерсеитва, 2019. - 57 б.

24.

Ержан, Е.Ж. Азық-түлік тәуелсіздігі: бағалау, мәселелері және оны шешу жолдары (Жамбыл облысы материалдарында) [Мәтін] : 6М050600-Экономика: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі А.Ұ.Ерсеитва, 2019. - 57 б.


338.439(574)043
Е66

Ержан, Е. Ж.
    Азық-түлік тәуелсіздігі: бағалау, мәселелері және оны шешу жолдары (Жамбыл облысы материалдарында) [Мәтін] : 6М050600-Экономика: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі А.Ұ.Ерсеитва. - Тараз : [б. и.], 2019. - 57 б.

УДК

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   КӘСІПОРЫН ЭКОНОМИКАСЫ


Кл.слова (ненормированные):
экономика -- азық-түлік тәуелсіздігі -- ауыл-шаруашылығы экономикасы -- тамақ кластері -- азық-түлік нарығы -- кластерлеу -- тамақ өнеркәсібі -- азық-түлік нарығы -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

664.7
Ж60

Жиенбаева, Сәуле Тұрғанқызы.
    Премикс және құрама жем өндірісінде цеолитті пайдаланудың технологиясын жетілдіру [Мәтін] : автореф...т.ғ.к.-05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдары,жарма өнімдерін,жеміс,көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: п.ғ.д., профессор Қабдықайырұлы Қ. - Алматы : Алматы технол.ун-ті, 2003. - 36 с. - )

УДК

Рубрики: Тамақ өнеркәсібі

   тех.ғ.к.


   Өңдеу технологиясы


Кл.слова (ненормированные):
Премикс -- Құрама жем -- Цеолит -- Бұршақ дақылдары -- Жарма өнімдері -- Көкеніс -- Жүзім шаруашылығы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Жиенбаева, Сәуле Тұрғанқызы. Премикс және құрама жем өндірісінде цеолитті пайдаланудың технологиясын жетілдіру [Мәтін] : Автореф...т.ғ.к.-05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдары,жарма өнімдерін,жеміс,көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: п.ғ.д., профессор Қабдықайырұлы Қ., 2003. - 36 с.

25.

Жиенбаева, Сәуле Тұрғанқызы. Премикс және құрама жем өндірісінде цеолитті пайдаланудың технологиясын жетілдіру [Мәтін] : Автореф...т.ғ.к.-05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдары,жарма өнімдерін,жеміс,көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: п.ғ.д., профессор Қабдықайырұлы Қ., 2003. - 36 с.


664.7
Ж60

Жиенбаева, Сәуле Тұрғанқызы.
    Премикс және құрама жем өндірісінде цеолитті пайдаланудың технологиясын жетілдіру [Мәтін] : автореф...т.ғ.к.-05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдары,жарма өнімдерін,жеміс,көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: п.ғ.д., профессор Қабдықайырұлы Қ. - Алматы : Алматы технол.ун-ті, 2003. - 36 с. - )

УДК

Рубрики: Тамақ өнеркәсібі

   тех.ғ.к.


   Өңдеу технологиясы


Кл.слова (ненормированные):
Премикс -- Құрама жем -- Цеолит -- Бұршақ дақылдары -- Жарма өнімдері -- Көкеніс -- Жүзім шаруашылығы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

664.114/149(043)
Ж72

Жоспарова, А. Ә.
    Дәнді -дақылдарды қолданып шығыс тәтілерін өндеудің технологиялық процессі [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к.,доцент Солтыбаева Б.Е. - Тараз : [б. и.], 2017. - 81 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
дән-дақылдары -- өңдеу технологиялық процесс -- шикізатттарға сипатама -- ылғалдықты аңықтау -- жүгері үні
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Жоспарова, А.Ә. Дәнді -дақылдарды қолданып шығыс тәтілерін өндеудің технологиялық процессі [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к.,доцент Солтыбаева Б.Е., 2017. - 81 б.

26.

Жоспарова, А.Ә. Дәнді -дақылдарды қолданып шығыс тәтілерін өндеудің технологиялық процессі [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к.,доцент Солтыбаева Б.Е., 2017. - 81 б.


664.114/149(043)
Ж72

Жоспарова, А. Ә.
    Дәнді -дақылдарды қолданып шығыс тәтілерін өндеудің технологиялық процессі [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к.,доцент Солтыбаева Б.Е. - Тараз : [б. и.], 2017. - 81 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
дән-дақылдары -- өңдеу технологиялық процесс -- шикізатттарға сипатама -- ылғалдықты аңықтау -- жүгері үні
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

66386.054.1(574)(043)
И36

Изтурганова, Т. Б.
    Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: т.ғ.д., профессор Спандияров Е. - Тараз : [б. и.], 2018. - 61 б. - )

УДК

Рубрики: Тамақ өнеркәсібі

Кл.слова (ненормированные):
тары -- жарма -- престеу -- таблеттелген тамақ -- күнжіт тұқымдары
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Изтурганова, Т.Б. Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: т.ғ.д., профессор Спандияров Е., 2018. - 61 б.

27.

Изтурганова, Т.Б. Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: т.ғ.д., профессор Спандияров Е., 2018. - 61 б.


66386.054.1(574)(043)
И36

Изтурганова, Т. Б.
    Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: т.ғ.д., профессор Спандияров Е. - Тараз : [б. и.], 2018. - 61 б. - )

УДК

Рубрики: Тамақ өнеркәсібі

Кл.слова (ненормированные):
тары -- жарма -- престеу -- таблеттелген тамақ -- күнжіт тұқымдары
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

664.641.18(021)
И83

Исакова, А. М.
    Күріш ұнын қолданып галет өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD, доцент м.а. Солтыбаева Б.Е. - Тараз : [б. и.], 2016. - 78 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНОЛОГИЯ

   ӨҢДЕУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
күріш ұны -- галет өнімдерінің технологиясы -- ұн -- кондитер өндірісі -- қоңыр күріш ұнын пайдалану -- қоңыр күріш ұны -- шикізат -- ұн өнімдері -- тамақ өнеркәсібі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Исакова, А.М. Күріш ұнын қолданып галет өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD, доцент м.а. Солтыбаева Б.Е., 2016. - 78 б.

28.

Исакова, А.М. Күріш ұнын қолданып галет өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD, доцент м.а. Солтыбаева Б.Е., 2016. - 78 б.


664.641.18(021)
И83

Исакова, А. М.
    Күріш ұнын қолданып галет өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD, доцент м.а. Солтыбаева Б.Е. - Тараз : [б. и.], 2016. - 78 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНОЛОГИЯ

   ӨҢДЕУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
күріш ұны -- галет өнімдерінің технологиясы -- ұн -- кондитер өндірісі -- қоңыр күріш ұнын пайдалану -- қоңыр күріш ұны -- шикізат -- ұн өнімдері -- тамақ өнеркәсібі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

664:612.392.7(043)
И88

Байтенова, Л. М.
    Ұн өндіруші заводтағы технологиялық үрдістің басқару жүйесін автоматтандыру [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к. Ержанова М.Е. - Тараз : [б. и.], 2015. - 86 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
технологиялық үрдіс -- басқару жүйесі -- автоматты басқару -- кептіру үрдісі -- кептіру құрылғысы -- Matlab -- sumulink
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Байтенова, Л.М. Ұн өндіруші заводтағы технологиялық үрдістің басқару жүйесін автоматтандыру [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к. Ержанова М.Е., 2015. - 86 б.

29.

Байтенова, Л.М. Ұн өндіруші заводтағы технологиялық үрдістің басқару жүйесін автоматтандыру [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к. Ержанова М.Е., 2015. - 86 б.


664:612.392.7(043)
И88

Байтенова, Л. М.
    Ұн өндіруші заводтағы технологиялық үрдістің басқару жүйесін автоматтандыру [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к. Ержанова М.Е. - Тараз : [б. и.], 2015. - 86 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
технологиялық үрдіс -- басқару жүйесі -- автоматты басқару -- кептіру үрдісі -- кептіру құрылғысы -- Matlab -- sumulink
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

637.523.32
К14

Какимов, Мухтарбек Муханович.
    Қысыммен өңдеу процесін қарқындату мақсатында престеу жабдығын құрастыру [Мәтін] : тех.ғ.дис.автореф. -05.18.12:Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекшісі: техн.ғ.д-ры проф. Туменов С.Н. - Семей : Семей МУ, 2007. - 22 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ


   ҚАЗАҚСТАННЫҢ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
өңдеу процесі -- ет өндірісі -- престеу процесі -- математикалық модельдеу -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Какимов, Мухтарбек Муханович. Қысыммен өңдеу процесін қарқындату мақсатында престеу жабдығын құрастыру [Мәтін] : Тех.ғ.дис.автореф. -05.18.12:Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекшісі: техн.ғ.д-ры проф. Туменов С.Н., 2007. - 22 б.

30.

Какимов, Мухтарбек Муханович. Қысыммен өңдеу процесін қарқындату мақсатында престеу жабдығын құрастыру [Мәтін] : Тех.ғ.дис.автореф. -05.18.12:Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекшісі: техн.ғ.д-ры проф. Туменов С.Н., 2007. - 22 б.


637.523.32
К14

Какимов, Мухтарбек Муханович.
    Қысыммен өңдеу процесін қарқындату мақсатында престеу жабдығын құрастыру [Мәтін] : тех.ғ.дис.автореф. -05.18.12:Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекшісі: техн.ғ.д-ры проф. Туменов С.Н. - Семей : Семей МУ, 2007. - 22 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ


   ҚАЗАҚСТАННЫҢ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
өңдеу процесі -- ет өндірісі -- престеу процесі -- математикалық модельдеу -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Страница 3, Результатов: 80

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц