База данных: Диссертации
Страница 3, Результатов: 32
Отмеченные записи: 0
21.
Подробнее
637.523.32
М79
Мустафаева, Аяулым Какенқызы.
Қос жұпты кесу механизмімен жабдықталған еттартқыштарда ет шикізатын ұсақтау процесін жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис.. автореф. / Ғылыми жетекші: техн. ғ. д-ры, проф. С.П.Түменов. - Семей : Шәкәрім атындағы Семей мемлекеттік университеті, 2010. - 22 б.: Библиогр.: б.17-. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
қос жұпты -- механизм -- тамақ өндірісі -- аппараттар -- ұсақтау процессі -- реологиялық модель -- етті ұсақтау -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет
М79
Мустафаева, Аяулым Какенқызы.
Қос жұпты кесу механизмімен жабдықталған еттартқыштарда ет шикізатын ұсақтау процесін жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис.. автореф. / Ғылыми жетекші: техн. ғ. д-ры, проф. С.П.Түменов. - Семей : Шәкәрім атындағы Семей мемлекеттік университеті, 2010. - 22 б.: Библиогр.: б.17-. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
қос жұпты -- механизм -- тамақ өндірісі -- аппараттар -- ұсақтау процессі -- реологиялық модель -- етті ұсақтау -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет
22.
Подробнее
636.2:591.132(043)
Н-65
Ниязалиев, К. К.
Ірі қара малдағы ас қорытудың биологиялық ерекшеліктері және оның зат пен энергия алмасу үдерістерімен байланысы [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: а.-ш.ғ.к.,доцент Тастанбеков Қ.Т. - Тараз : [б. и.], 2016. - 76 б. - )
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
БИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
ірі қара мал -- ас қорытудың биологиялық ерекшеліктері -- зат пен энергия алмасу -- күйіс қайыратын жануарлар -- азотты заттардың қорытылуы -- азық қорыту аппараттары -- азық қорытудағы сілекейдің ролі -- өт және азық қорытудағы маңызы -- зат пен энергия алмасу -- биология
Свободных экз. нет
Н-65
Ниязалиев, К. К.
Ірі қара малдағы ас қорытудың биологиялық ерекшеліктері және оның зат пен энергия алмасу үдерістерімен байланысы [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: а.-ш.ғ.к.,доцент Тастанбеков Қ.Т. - Тараз : [б. и.], 2016. - 76 б. - )
УДК |
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
БИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
ірі қара мал -- ас қорытудың биологиялық ерекшеліктері -- зат пен энергия алмасу -- күйіс қайыратын жануарлар -- азотты заттардың қорытылуы -- азық қорыту аппараттары -- азық қорытудағы сілекейдің ролі -- өт және азық қорытудағы маңызы -- зат пен энергия алмасу -- биология
Свободных экз. нет
23.
Подробнее
637.523.32
О-74
Орынбеков, Думан Рымғалиұлы.
Престеу процесін қарқындату мақсатында престеуші шнек құрылғысын жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. к. дис. ... автореф. -05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші : т. ғ. к., доц. Қасенов Ә.Л. - Семей : Шәкәрім атындағы Семей мемлекеттік университеті, 2009. - 22 б.: Библиогр. : б. 15-17. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСӘІБІ
Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өнеркәсібі -- тамақ өндірісінің процестері -- аппараттары -- престеу процесін қарқындату -- тамақ өндірісінің машиналары -- техн. ғ. к.
Свободных экз. нет
О-74
Орынбеков, Думан Рымғалиұлы.
Престеу процесін қарқындату мақсатында престеуші шнек құрылғысын жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. к. дис. ... автореф. -05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші : т. ғ. к., доц. Қасенов Ә.Л. - Семей : Шәкәрім атындағы Семей мемлекеттік университеті, 2009. - 22 б.: Библиогр. : б. 15-17. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСӘІБІ
Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өнеркәсібі -- тамақ өндірісінің процестері -- аппараттары -- престеу процесін қарқындату -- тамақ өндірісінің машиналары -- техн. ғ. к.
Свободных экз. нет
24.
Подробнее
628.810(021)
О-96
Ошанова, Ж. Б.
Сумен қамту жүйелерінде қолданатын ақпа аппараттарын зерттеу [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: Ph.D., аға оқытушы Минарбеков Ж.И. - Тараз : [б. и.], 2016. - 74 б. - )
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
СУ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
СУ РЕСУРСТАРЫ ЖӘНЕ СУДЫ ПАЙДАЛАНУ
Кл.слова (ненормированные):
гидроэлеваторлардың қолданылуы -- ақпа аппараттары -- сорылған ағын шығыны -- су ресурстары -- суды пайдалану -- су шаруашылығы
Экземпляры всего: 1
6.1-№8 Ч/З (1)
Свободны: 6.1-№8 Ч/З (1)
О-96
Ошанова, Ж. Б.
Сумен қамту жүйелерінде қолданатын ақпа аппараттарын зерттеу [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: Ph.D., аға оқытушы Минарбеков Ж.И. - Тараз : [б. и.], 2016. - 74 б. - )
УДК |
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
СУ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
СУ РЕСУРСТАРЫ ЖӘНЕ СУДЫ ПАЙДАЛАНУ
Кл.слова (ненормированные):
гидроэлеваторлардың қолданылуы -- ақпа аппараттары -- сорылған ағын шығыны -- су ресурстары -- суды пайдалану -- су шаруашылығы
Экземпляры всего: 1
6.1-№8 Ч/З (1)
Свободны: 6.1-№8 Ч/З (1)
25.
Подробнее
637.146(043)
С-28
Ешова, Ж. Т.
Ірімшік массасы негізінде жасалған десерт өнімін өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: доктор Phd Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2016. - 78 б. - )
Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
ӨҢДЕУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдері -- сүзбе өнімдерінің классификациясы -- өнім сапасын зерттеу -- шикізаттар -- ірімшік массасын өндіру -- сүтті ұйыту -- сүтті органикалық қышқылдармен ұйыту -- десерт өнімдері -- ірімшік массасы -- тағамдық құндылықтар -- тамақ өнеркәсібі
Свободных экз. нет
С-28
Ешова, Ж. Т.
Ірімшік массасы негізінде жасалған десерт өнімін өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: доктор Phd Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2016. - 78 б. - )
УДК |
Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
ӨҢДЕУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдері -- сүзбе өнімдерінің классификациясы -- өнім сапасын зерттеу -- шикізаттар -- ірімшік массасын өндіру -- сүтті ұйыту -- сүтті органикалық қышқылдармен ұйыту -- десерт өнімдері -- ірімшік массасы -- тағамдық құндылықтар -- тамақ өнеркәсібі
Свободных экз. нет
26.
Подробнее
536.248.2
Т28
Тәңірбергенов, Ә. Ж.
Ұшқыр аэродинамикалық ағынды аппараттарында шаңұстау және жылуалмасу процестерін зерттеу [Мәтін] : техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.17.08: Химиялық технологияның процестері және аппараттары / Ғылыми жетекші: техн. ғ. д-ры, проф. Н.Б.Қалабаев, техн. ғ. к., доц. У.Б.Байтасов. - Шымкент : Халықаралық Қазақ-Түрік ун-нің Шымкент ин-ты, 2004. - 20 б. - )
Рубрики: ФИЗИКА
ТЕРМОДИНАМИКА
Кл.слова (ненормированные):
термодинамика -- физика -- ұшқыр аэродинамика -- ағынды аппарат -- шаңұстау -- жылуалмасу -- процес -- химиялық технология -- техн. ғ. к.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
Т28
Тәңірбергенов, Ә. Ж.
Ұшқыр аэродинамикалық ағынды аппараттарында шаңұстау және жылуалмасу процестерін зерттеу [Мәтін] : техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.17.08: Химиялық технологияның процестері және аппараттары / Ғылыми жетекші: техн. ғ. д-ры, проф. Н.Б.Қалабаев, техн. ғ. к., доц. У.Б.Байтасов. - Шымкент : Халықаралық Қазақ-Түрік ун-нің Шымкент ин-ты, 2004. - 20 б. - )
УДК |
Рубрики: ФИЗИКА
ТЕРМОДИНАМИКА
Кл.слова (ненормированные):
термодинамика -- физика -- ұшқыр аэродинамика -- ағынды аппарат -- шаңұстау -- жылуалмасу -- процес -- химиялық технология -- техн. ғ. к.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
27.
Подробнее
637.53
Т52
Токаев, Серік Дюсенгалиевич.
Ет-сүйекті ұнды жылу мен өндеуді жетілдіру үшін кептіру процесін қарқындату [Мәтін] : экон.ғ.к.дис. ... автореф.-05.18.12: Тамақ өндірістерінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: техн.ғ.д-ры, проф.Жайлаубаев. - Семей : СемМУ, 2008. - 22 б. - )
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАЗАҚСТАННЫҢ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
Кл.слова (ненормированные):
мал шаруашылығы -- мал жемі -- тамақ өндірістерінің процестері -- жетілдірілген престеу -- кептіру -- ет өнімдері -- энергия шығыны -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Т52
Токаев, Серік Дюсенгалиевич.
Ет-сүйекті ұнды жылу мен өндеуді жетілдіру үшін кептіру процесін қарқындату [Мәтін] : экон.ғ.к.дис. ... автореф.-05.18.12: Тамақ өндірістерінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: техн.ғ.д-ры, проф.Жайлаубаев. - Семей : СемМУ, 2008. - 22 б. - )
УДК |
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАЗАҚСТАННЫҢ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
Кл.слова (ненормированные):
мал шаруашылығы -- мал жемі -- тамақ өндірістерінің процестері -- жетілдірілген престеу -- кептіру -- ет өнімдері -- энергия шығыны -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
28.
Подробнее
351.791(574)
Т52
Vince, M.
Ақпа аппараттарын ақаба суларды әкету жүйелерінде қолдануды зерттеу [Мәтін] : ауылшаруашылық ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші. РhD., Минарбеков Ж.И. - Тараз : [б. и.], 2015. - 80 б.
Рубрики: ТЕХНИКА
ГИДРОТЕХНИКА
Кл.слова (ненормированные):
ақпа аппараттар -- ақаба сулар -- тәжірибелік зерттеу
Свободных экз. нет
Т52
Vince, M.
Ақпа аппараттарын ақаба суларды әкету жүйелерінде қолдануды зерттеу [Мәтін] : ауылшаруашылық ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші. РhD., Минарбеков Ж.И. - Тараз : [б. и.], 2015. - 80 б.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ГИДРОТЕХНИКА
Кл.слова (ненормированные):
ақпа аппараттар -- ақаба сулар -- тәжірибелік зерттеу
Свободных экз. нет
29.
Подробнее
664.653.3
Ш22
Шамбулов, Ермек Досанбекович.
Қарбызды қабығынан тазалау процесін жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис...автореф. / Ғылыми жетекші:техн. ғг. д-ры,проф. М.Ж.Еркебаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 21 б.:Библиогр.:б.16-. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
қарбыз -- өндіріс техникасы -- аппараттар -- процесті жетілдіру -- өңдеу -- технология -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет
Ш22
Шамбулов, Ермек Досанбекович.
Қарбызды қабығынан тазалау процесін жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис...автореф. / Ғылыми жетекші:техн. ғг. д-ры,проф. М.Ж.Еркебаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 21 б.:Библиогр.:б.16-. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
қарбыз -- өндіріс техникасы -- аппараттар -- процесті жетілдіру -- өңдеу -- технология -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет
30.
Подробнее
621.92.3
Ш22
Шаменов, Мерей Ерболұлы.
Центрифугалау жабдығында сұйық әртекті жүйелерді ажырату процесін жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис...автореф. / Ғылыми жетекші:техн. ғ. д-ры,проф. С.Н.Туменов. - Семей : Семей мемлекеттік университеті, 2010. - 22 б.Библиогр.:б.16-. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
центрифугалау -- аппараттар -- өндіріс процесстері -- тамақ өндірісі -- әртекті жүйелер -- ажырату процесі -- зерттеу жұмыстары -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет
Ш22
Шаменов, Мерей Ерболұлы.
Центрифугалау жабдығында сұйық әртекті жүйелерді ажырату процесін жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис...автореф. / Ғылыми жетекші:техн. ғ. д-ры,проф. С.Н.Туменов. - Семей : Семей мемлекеттік университеті, 2010. - 22 б.Библиогр.:б.16-. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
центрифугалау -- аппараттар -- өндіріс процесстері -- тамақ өндірісі -- әртекті жүйелер -- ажырату процесі -- зерттеу жұмыстары -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет
Страница 3, Результатов: 32