Электронный каталог


 

База данных: Репозиторий трудов ППС

Страница 3, Результатов: 38

Отмеченные записи: 0

36.92я7
С22

Саршаева, А. Б.
    Ауыл шаруашылық жануарлар етін өңдеу технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / А. Б. Саршаева. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 73 б. - Б. ц.

УДК
ББК 36.92я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   ЕТ ЖӘНЕ ЕТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ


Кл.слова (ненормированные):
ауылшаруашылық -- мал шаруашылық -- жануар еті -- ірі қара еті -- қой еті -- жылқы еті -- ПОҚ еңбектері -- ұша -- субөнім

Саршаева, А.Б. Ауыл шаруашылық жануарлар етін өңдеу технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2018. - 73 б.

21.

Саршаева, А.Б. Ауыл шаруашылық жануарлар етін өңдеу технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2018. - 73 б.


36.92я7
С22

Саршаева, А. Б.
    Ауыл шаруашылық жануарлар етін өңдеу технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / А. Б. Саршаева. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 73 б. - Б. ц.

УДК
ББК 36.92я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   ЕТ ЖӘНЕ ЕТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ


Кл.слова (ненормированные):
ауылшаруашылық -- мал шаруашылық -- жануар еті -- ірі қара еті -- қой еті -- жылқы еті -- ПОҚ еңбектері -- ұша -- субөнім

36.92 я7
С22

Саршаева, А. Б.
    Ауыл шаруашылық жануарлар етін өңдеу технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / А. Б. Саршаева. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 73 б. - Б. ц.

ББК 36.92 я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ЕТ ЖӘНЕ ЕТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ


Кл.слова (ненормированные):
ет -- ет өнімдері -- құс еті -- жұжық өңдеу -- субөнімдер -- жартылай фабрикаттер -- алғашқы өңдеу технологиясы

Саршаева, А.Б. Ауыл шаруашылық жануарлар етін өңдеу технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2018. - 73 б.

22.

Саршаева, А.Б. Ауыл шаруашылық жануарлар етін өңдеу технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2018. - 73 б.


36.92 я7
С22

Саршаева, А. Б.
    Ауыл шаруашылық жануарлар етін өңдеу технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / А. Б. Саршаева. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 73 б. - Б. ц.

ББК 36.92 я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ЕТ ЖӘНЕ ЕТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ


Кл.слова (ненормированные):
ет -- ет өнімдері -- құс еті -- жұжық өңдеу -- субөнімдер -- жартылай фабрикаттер -- алғашқы өңдеу технологиясы

36.839я7
С31

Сейтпанов, П. К.
    Макарон өндірісі технологиясы бойынша зертханалық тәжірибе [Мәтін] : электрондық ресурс / П. К. Сейтпанов. - Тараз : ТарМУ, 2000. - 53 б. - Б. ц.

ББК 36.839я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- макарон өндірісі -- дүмбілдердің сапасы -- шикізат шығыны -- дымқыл өнімдер -- ұн -- классикалық әдіс -- ұн сапасы -- зиянкестер -- ұнның иісі -- қышқылдық

Сейтпанов, П.К. Макарон өндірісі технологиясы бойынша зертханалық тәжірибе [Мәтін] : Электрондық ресурс, 2000. - 53 б.

23.

Сейтпанов, П.К. Макарон өндірісі технологиясы бойынша зертханалық тәжірибе [Мәтін] : Электрондық ресурс, 2000. - 53 б.


36.839я7
С31

Сейтпанов, П. К.
    Макарон өндірісі технологиясы бойынша зертханалық тәжірибе [Мәтін] : электрондық ресурс / П. К. Сейтпанов. - Тараз : ТарМУ, 2000. - 53 б. - Б. ц.

ББК 36.839я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- макарон өндірісі -- дүмбілдердің сапасы -- шикізат шығыны -- дымқыл өнімдер -- ұн -- классикалық әдіс -- ұн сапасы -- зиянкестер -- ұнның иісі -- қышқылдық

36
С31

Сейтпанов, П. Қ.
    Сала технологиясы [Электрондық ресурс] : лекциялар жинағы : Оқу құралы / П. Қ. Сейтпанов. - Тараз : Тараз университеті, 2003. - 50 б. - Б. ц.

ББК 36

Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тағам -- тамақтану -- макарон өндістеріс -- нан пісіру

Сейтпанов, П.Қ. Сала технологиясы [Электрондық ресурс] : лекциялар жинағы : Оқу құралы, 2003. - 50 б.

24.

Сейтпанов, П.Қ. Сала технологиясы [Электрондық ресурс] : лекциялар жинағы : Оқу құралы, 2003. - 50 б.


36
С31

Сейтпанов, П. Қ.
    Сала технологиясы [Электрондық ресурс] : лекциялар жинағы : Оқу құралы / П. Қ. Сейтпанов. - Тараз : Тараз университеті, 2003. - 50 б. - Б. ц.

ББК 36

Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тағам -- тамақтану -- макарон өндістеріс -- нан пісіру

36.824я7
С74

Спандияров, Е
    Биоқұрама жем технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Е Спандияров, М. Д. Кенжеходжаев, Ә. С. Боранкулова. - Тараз : Тараз университетi, 2017. - 152 б. - ISBN 978-9965-890-50-5 : Б. ц.

УДК
ББК 36.824я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
биоқұрама жем -- технологиялық машиналар -- шикізат -- карбамид -- Пресс-экструдерлер -- Араластырғыш Р1-БСК -- ВЕНТА -- ұсатқыш машина

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Боранкулова, Ә.С.

Спандияров, Е Биоқұрама жем технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2017. - 152 б.

25.

Спандияров, Е Биоқұрама жем технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2017. - 152 б.


36.824я7
С74

Спандияров, Е
    Биоқұрама жем технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Е Спандияров, М. Д. Кенжеходжаев, Ә. С. Боранкулова. - Тараз : Тараз университетi, 2017. - 152 б. - ISBN 978-9965-890-50-5 : Б. ц.

УДК
ББК 36.824я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
биоқұрама жем -- технологиялық машиналар -- шикізат -- карбамид -- Пресс-экструдерлер -- Араластырғыш Р1-БСК -- ВЕНТА -- ұсатқыш машина

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Боранкулова, Ә.С.

36.824р30
С74

Спандияров, Е.
    Құрама жем зауытындағы негізгі технологиялық процесстер мен желілер [Электрондық ресурс] : оқу-әдістемелік нұсқау / Е. Спандияров, А. Мыңбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2003. - 42 б. - Б. ц.

ББК 36.824р30

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   КОМБИКОРМ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
құрама жем -- шикізат -- ПОҚ еңбектері -- комбикорм өндірісі -- тамақ өндірісі

Доп.точки доступа:
Мыңбаева, А.

Спандияров, Е. Құрама жем зауытындағы негізгі технологиялық процесстер мен желілер [Электрондық ресурс] : Оқу-әдістемелік нұсқау, 2003. - 42 б.

26.

Спандияров, Е. Құрама жем зауытындағы негізгі технологиялық процесстер мен желілер [Электрондық ресурс] : Оқу-әдістемелік нұсқау, 2003. - 42 б.


36.824р30
С74

Спандияров, Е.
    Құрама жем зауытындағы негізгі технологиялық процесстер мен желілер [Электрондық ресурс] : оқу-әдістемелік нұсқау / Е. Спандияров, А. Мыңбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2003. - 42 б. - Б. ц.

ББК 36.824р30

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   КОМБИКОРМ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
құрама жем -- шикізат -- ПОҚ еңбектері -- комбикорм өндірісі -- тамақ өндірісі

Доп.точки доступа:
Мыңбаева, А.

36.82я7
С74

Спандияров, Е.
    Құрама жем технологиясы [Электрондық ресурс] : лекциялар конспектісі / Е. Спандияров, Ғ. Жәйшібеков. - Тараз : Тараз мемлекеттік университеті, 1999. - 40 б. - Б. ц.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ҰН ТАРТУ, ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
құрама жем -- шикізат -- тамақ өнеркәсібі -- ПОҚ еңбектері -- ұн тарту -- жарма

Доп.точки доступа:
Жәйшібеков, Ғ.

Спандияров, Е. Құрама жем технологиясы [Электрондық ресурс] : Лекциялар конспектісі, 1999. - 40 б.

27.

Спандияров, Е. Құрама жем технологиясы [Электрондық ресурс] : Лекциялар конспектісі, 1999. - 40 б.


36.82я7
С74

Спандияров, Е.
    Құрама жем технологиясы [Электрондық ресурс] : лекциялар конспектісі / Е. Спандияров, Ғ. Жәйшібеков. - Тараз : Тараз мемлекеттік университеті, 1999. - 40 б. - Б. ц.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ҰН ТАРТУ, ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
құрама жем -- шикізат -- тамақ өнеркәсібі -- ПОҚ еңбектері -- ұн тарту -- жарма

Доп.точки доступа:
Жәйшібеков, Ғ.

36.824 я73
С74

Спандияров, Е.
    Құрама жем технологиясы негіздері [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Е. Спандияров, Ә. С. Боранқұлова. - Тараз : Тараз университеті, 2013. - 151 б. - Б. ц.

ББК 36.824 я73

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
құрама жем -- технологиялық машиналар -- шикізат -- ПОҚ еңбектері -- тамақ өнеркәсібі -- технология негіздері

Доп.точки доступа:
Боранқұлова, Ә.С.

Спандияров, Е. Құрама жем технологиясы негіздері [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2013. - 151 б.

28.

Спандияров, Е. Құрама жем технологиясы негіздері [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2013. - 151 б.


36.824 я73
С74

Спандияров, Е.
    Құрама жем технологиясы негіздері [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Е. Спандияров, Ә. С. Боранқұлова. - Тараз : Тараз университеті, 2013. - 151 б. - Б. ц.

ББК 36.824 я73

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
құрама жем -- технологиялық машиналар -- шикізат -- ПОҚ еңбектері -- тамақ өнеркәсібі -- технология негіздері

Доп.точки доступа:
Боранқұлова, Ә.С.

36.81-5я7
С74

Спандияров, Е.
    Тамақ биотехнологиясы өндірісінің жабдықтары [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Е. Спандияров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 110 б. - Б. ц.

ББК 36.81-5я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   БИОТЕХНОЛОГИЯ


   Тамақ өндірісінің негізгі процестері мен аппараттары


Кл.слова (ненормированные):
тамақ биотехнологиясы -- уыт -- ПОҚ еңбектері -- ет жетілдіруші машина -- биоотын -- биотехнология -- технологиялық құрылғы

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Гаражаев, М.Ш.

Спандияров, Е. Тамақ биотехнологиясы өндірісінің жабдықтары [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2018. - 110 б.

29.

Спандияров, Е. Тамақ биотехнологиясы өндірісінің жабдықтары [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2018. - 110 б.


36.81-5я7
С74

Спандияров, Е.
    Тамақ биотехнологиясы өндірісінің жабдықтары [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Е. Спандияров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 110 б. - Б. ц.

ББК 36.81-5я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   БИОТЕХНОЛОГИЯ


   Тамақ өндірісінің негізгі процестері мен аппараттары


Кл.слова (ненормированные):
тамақ биотехнологиясы -- уыт -- ПОҚ еңбектері -- ет жетілдіруші машина -- биоотын -- биотехнология -- технологиялық құрылғы

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Гаражаев, М.Ш.

36.81я7-851305086
Спандияров, Е.
    Ұн, жарма және құрама өндірісінің технологиялық машиналары [Мәтін] : электрондық ресурс / Е. Спандияров, П. К. Сейтпанов, М. Д. Кенжеходжаев. - Тараз : Тараз университеті, 2003. - 66 б. - 97т. 50т. тг.

ББК 36.81я736.81

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   Тамақ өндірісінің негізгі процестері мен аппараттары


Кл.слова (ненормированные):
ұн -- жарма -- құрама жем -- аэродинамикалық қасиеттер -- диірмен өндірісі -- эндосперм түйіршіктері -- гранулдеу машиналары -- ұн өндіру -- ұсатушы машиналар

Доп.точки доступа:
Сейтпанов, П.К.
Кенжеходжаев, М.Д.

Спандияров, Е. Ұн, жарма және құрама өндірісінің технологиялық машиналары [Мәтін] : Электрондық ресурс, 2003. - 66 б.

30.

Спандияров, Е. Ұн, жарма және құрама өндірісінің технологиялық машиналары [Мәтін] : Электрондық ресурс, 2003. - 66 б.


36.81я7-851305086
Спандияров, Е.
    Ұн, жарма және құрама өндірісінің технологиялық машиналары [Мәтін] : электрондық ресурс / Е. Спандияров, П. К. Сейтпанов, М. Д. Кенжеходжаев. - Тараз : Тараз университеті, 2003. - 66 б. - 97т. 50т. тг.

ББК 36.81я736.81

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   Тамақ өндірісінің негізгі процестері мен аппараттары


Кл.слова (ненормированные):
ұн -- жарма -- құрама жем -- аэродинамикалық қасиеттер -- диірмен өндірісі -- эндосперм түйіршіктері -- гранулдеу машиналары -- ұн өндіру -- ұсатушы машиналар

Доп.точки доступа:
Сейтпанов, П.К.
Кенжеходжаев, М.Д.

Страница 3, Результатов: 38

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц