База данных: Книги
Страница 3, Результатов: 90
Отмеченные записи: 0
21.
Подробнее
36-9я7
К92
Күзембаев, Қ.
Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 1-том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 224 б. - ISBN 978-601-310-881-0 : 5200т. 00т. тг.
ББК 36-9я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- химиялық құрамы -- өнім сапасы -- тауарлық сараптама -- дәнді дақылдар -- астық өнімдер -- жарма -- жарма сапасы -- ұн -- ұн өндірісі -- макарон өнімдері - -- нан өнімдері -- жемістер мен көкөністер -- дәмдік тауарлар -- крахмал -- қант -- бал -- кондитерлік өнімдер -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (7)
К92
Күзембаев, Қ.
Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 1-том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 224 б. - ISBN 978-601-310-881-0 : 5200т. 00т. тг.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- химиялық құрамы -- өнім сапасы -- тауарлық сараптама -- дәнді дақылдар -- астық өнімдер -- жарма -- жарма сапасы -- ұн -- ұн өндірісі -- макарон өнімдері - -- нан өнімдері -- жемістер мен көкөністер -- дәмдік тауарлар -- крахмал -- қант -- бал -- кондитерлік өнімдер -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (7)
22.
Подробнее
36-9я7
К92
Күзембаев, Қ,
Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 2-том / Қ, Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 224 б. - ISBN 978-601-310-881-0 : 5200т. 00т. тг.
ББК 36-9я7
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- химиялық құрамы -- өнім сапасы -- азық-түлік тауарлары -- сүт өнімдері -- тағамдық майлар -- ет өнімдері -- жұмыртқа тағамдары -- тамақ концентраттары -- балық өнімдері -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (8)
К92
Күзембаев, Қ,
Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 2-том / Қ, Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 224 б. - ISBN 978-601-310-881-0 : 5200т. 00т. тг.
УДК |
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- химиялық құрамы -- өнім сапасы -- азық-түлік тауарлары -- сүт өнімдері -- тағамдық майлар -- ет өнімдері -- жұмыртқа тағамдары -- тамақ концентраттары -- балық өнімдері -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (8)
23.
Подробнее
36.81я7
К93
Күмісбеков, С. А.
Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары пәнінен есептер жинағы [Мәтін] : оқу құралы / С. А. Күмісбеков. - Алматы : Эверо, 2016. - 304 б. - ISBN 978-601-7916-30-8 : 5200т. 00т. тг.
ББК 36.81я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өндіріс технологиясы -- тамақ өндірістерінің процестері -- аппараттар -- шикі заттар -- гидромеханикалық ажырату -- жылу алмасу -- буландыру -- бақылау есептері -- оқу құралы
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
К93
Күмісбеков, С. А.
Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары пәнінен есептер жинағы [Мәтін] : оқу құралы / С. А. Күмісбеков. - Алматы : Эверо, 2016. - 304 б. - ISBN 978-601-7916-30-8 : 5200т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өндіріс технологиясы -- тамақ өндірістерінің процестері -- аппараттар -- шикі заттар -- гидромеханикалық ажырату -- жылу алмасу -- буландыру -- бақылау есептері -- оқу құралы
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
24.
Подробнее
36-1я7
Қ54
Қоғамдық тағам өнімдерін өндіру технологиясы (зертханалық жұмыстар) [Мәтін] : оқу құралы / И.М. Самсаев, Н.Ж. Оспанова, Н.И. Грицюк, Р.А. Журавлева, Л.С. Чулакова. - Астана : Фолиант, 2007. - 56 б. - ISBN 9965-35-250-X : 350т. 00т. тг.
ББК 36-1я7
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тағам өнімдері -- тамақ өндірісі -- еттен тағам даярлау -- көкөністен тағам әзірлеу -- тәтті тағамдар -- қазақтың ұлттық тағамдары -- қуырылған балық тағамы -- зертханалық жұмыс -- оқу құралы
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
Қ54
Қоғамдық тағам өнімдерін өндіру технологиясы (зертханалық жұмыстар) [Мәтін] : оқу құралы / И.М. Самсаев, Н.Ж. Оспанова, Н.И. Грицюк, Р.А. Журавлева, Л.С. Чулакова. - Астана : Фолиант, 2007. - 56 б. - ISBN 9965-35-250-X : 350т. 00т. тг.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тағам өнімдері -- тамақ өндірісі -- еттен тағам даярлау -- көкөністен тағам әзірлеу -- тәтті тағамдар -- қазақтың ұлттық тағамдары -- қуырылған балық тағамы -- зертханалық жұмыс -- оқу құралы
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
25.
Подробнее
36-1я7
Л45
Лесова, Ж. Т.
Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Мәтін] : оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова. - Алматы : ЖШС BOOKPRINT, 2013. - 272 б. - ISBN 978-601-289-111-9 : 2428т. 00т. тг.
ББК 36-1я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тағам -- тағам биотехнологиясы -- микроорганизмдерді өнеркәсіпте қолдану -- микробиологиялық бақылау -- залалсыздандыру -- өндірістік санитария -- нан пісіру өндірісі -- нан ашытқысын өндіру -- кондитерлік өндіріс -- қант өндірісі -- спирт және арақ ликер өндірісі -- ет өндірісі -- консервіленген және кептірілген көкөністар өндірісі -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- оқулық
Доп.точки доступа:
Макажанова, Х.Х.
Надирова, С.А.
Экземпляры всего: 30
2.1-№2 оқу залы (30)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (26)
Л45
Лесова, Ж. Т.
Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Мәтін] : оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова. - Алматы : ЖШС BOOKPRINT, 2013. - 272 б. - ISBN 978-601-289-111-9 : 2428т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тағам -- тағам биотехнологиясы -- микроорганизмдерді өнеркәсіпте қолдану -- микробиологиялық бақылау -- залалсыздандыру -- өндірістік санитария -- нан пісіру өндірісі -- нан ашытқысын өндіру -- кондитерлік өндіріс -- қант өндірісі -- спирт және арақ ликер өндірісі -- ет өндірісі -- консервіленген және кептірілген көкөністар өндірісі -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- оқулық
Доп.точки доступа:
Макажанова, Х.Х.
Надирова, С.А.
Экземпляры всего: 30
2.1-№2 оқу залы (30)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (26)
26.
Подробнее
36-9я7
М17
Маликтаева, П. М.
Тамақ өнімдерінің сапасын физико-химиялық тұрғыдан талдау [Мәтін] : оқулық / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эверо, 2014. - 184 б. - ISBN 978-601-241-259-7 : 4699т. 99т. тг.
ББК 36-9я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- нан өнімдері -- сапа көрсеткіштері -- макарон өнімдері -- ет өнімдері -- сертификаттау -- сары май өнімдері -- сүт өнімдері -- технология -- оқу құралы
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
М17
Маликтаева, П. М.
Тамақ өнімдерінің сапасын физико-химиялық тұрғыдан талдау [Мәтін] : оқулық / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эверо, 2014. - 184 б. - ISBN 978-601-241-259-7 : 4699т. 99т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- нан өнімдері -- сапа көрсеткіштері -- макарон өнімдері -- ет өнімдері -- сертификаттау -- сары май өнімдері -- сүт өнімдері -- технология -- оқу құралы
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
27.
Подробнее
36.88я7
М17
Маликтаева, П. М.
Ұлттық сусын өнімдерінің сапасын талдау [Мәтін] : оқу құралы / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 196 б. - ISBN 978-601-240-224-7 : 4400т. 00т. тг.
ББК 36.88я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЛКОГОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- сусындар -- ұлттық сусын өнімдері -- технология -- сапа -- бағалау -- микробиологиялық көрсеткіш -- өнім сапасы -- санитарлы-гигиеналық талап -- ашытқы өндірісі -- оқу құралы
Экземпляры всего: 15
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)
М17
Маликтаева, П. М.
Ұлттық сусын өнімдерінің сапасын талдау [Мәтін] : оқу құралы / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 196 б. - ISBN 978-601-240-224-7 : 4400т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЛКОГОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- сусындар -- ұлттық сусын өнімдері -- технология -- сапа -- бағалау -- микробиологиялық көрсеткіш -- өнім сапасы -- санитарлы-гигиеналық талап -- ашытқы өндірісі -- оқу құралы
Экземпляры всего: 15
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)
28.
Подробнее
36р30:74.58р30
М18
Мамандандырылған аккредиттеуден өту үшін дайындалған 5В072700 "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. - Тараз : Тараз университеті, 2014. - 174 б. - [Б.ц.] тг.
ББК 36р30:74.58р30
Рубрики: ТЕХНИКА
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- білім беру -- білім бағдарламасы -- білім беру нәтижелері -- 5В072700 - Азық-түлік өнімдерінің технологиясы -- өзін-өзі бағалау есебі -- оқу-әдістемелік құрал
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
М18
Мамандандырылған аккредиттеуден өту үшін дайындалған 5В072700 "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. - Тараз : Тараз университеті, 2014. - 174 б. - [Б.ц.] тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- білім беру -- білім бағдарламасы -- білім беру нәтижелері -- 5В072700 - Азық-түлік өнімдерінің технологиясы -- өзін-өзі бағалау есебі -- оқу-әдістемелік құрал
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
29.
Подробнее
36р30:74.58р30
М18
Мамандандырылған аккредиттеуден өту үшін дайындалған 6М072700 "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. - Тараз : Тараз университеті, 2014. - 127 б. - [Б.ц.] тг.
ББК 36р30:74.58р30
Рубрики: ТЕХНИКА
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- білім беру -- білім бағдарламасы -- білім беру нәтижелері -- 6М072700-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша) -- өзін-өзі бағалау есебі -- оқу-әдістемелік құрал
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
М18
Мамандандырылған аккредиттеуден өту үшін дайындалған 6М072700 "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. - Тараз : Тараз университеті, 2014. - 127 б. - [Б.ц.] тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- білім беру -- білім бағдарламасы -- білім беру нәтижелері -- 6М072700-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша) -- өзін-өзі бағалау есебі -- оқу-әдістемелік құрал
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
30.
Подробнее
36р30:74.58р30
М18
Мамандандырылған (бағдарламалық) аккредиттеуден өту үшін дайындалған 5В072800 "Өңдеу өндірісінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. 1-том. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 59 б. - [Б.ц.] тг.
ББК 36р30:74.58р30
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
білім беру -- білім бағдарламасы -- аккредиттеуден өту -- тамақ өндірісі -- 5В072800-Өңдеу өндірістерінің технологиясы -- өзін-өзі бағалау есебі -- оқу-әдістемелік құрал
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
М18
Мамандандырылған (бағдарламалық) аккредиттеуден өту үшін дайындалған 5В072800 "Өңдеу өндірісінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. 1-том. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 59 б. - [Б.ц.] тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
білім беру -- білім бағдарламасы -- аккредиттеуден өту -- тамақ өндірісі -- 5В072800-Өңдеу өндірістерінің технологиясы -- өзін-өзі бағалау есебі -- оқу-әдістемелік құрал
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
Страница 3, Результатов: 90