Электронный каталог


 

База данных: Электронная библиотека

Страница 4, Результатов: 89

Отмеченные записи: 0

37.24я73
К39


    Киім композициясы [Электрондық ресурс] / Құраст.Г.Ш.Тоғабаева. - Алматы : АТУ, 2018. - 106 б. - Б. ц.

ББК 37.24я73

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТІГІН ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
композиция негіздері -- костюмнің құрамы -- киім композициясы -- композиция -- үйлесім -- сәндеу -- силуэт -- тектоника -- пропорция -- модуль

Киім композициясы [Электрондық ресурс] / Құраст.Г.Ш.Тоғабаева, 2018. - 106 б.

37.24я73
К39


    Киім композициясы "Жеңіл өнеркәсіп бұйымдарын модельдеу және көркем безендіру" [Электрондық ресурс] / Құраст.Г.Ш.Тоғабаева. - Тараз : АТУ, 2018. - 106 б. - Б. ц.

ББК 37.24я73

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТІГІН ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
композиция негіздері -- костюмнің құрамы -- киім композициясы

Киім композициясы "Жеңіл өнеркәсіп бұйымдарын модельдеу және көркем безендіру" [Электрондық ресурс] / Құраст.Г.Ш.Тоғабаева, 2018. - 106 б.

32.

Киім композициясы "Жеңіл өнеркәсіп бұйымдарын модельдеу және көркем безендіру" [Электрондық ресурс] / Құраст.Г.Ш.Тоғабаева, 2018. - 106 б.


37.24я73
К39


    Киім композициясы "Жеңіл өнеркәсіп бұйымдарын модельдеу және көркем безендіру" [Электрондық ресурс] / Құраст.Г.Ш.Тоғабаева. - Тараз : АТУ, 2018. - 106 б. - Б. ц.

ББК 37.24я73

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТІГІН ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
композиция негіздері -- костюмнің құрамы -- киім композициясы

36.86я73
К55


    Кондитер өндірісінің технологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / Құраст.Дайрашева С.Т., Байысбаева М.П., Изембаева А.К. - Алматы : АТУ баспасы, 2018. - 458 б. - Б. ц.

ББК 36.86я73

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
қант -- қантты заттар -- шикізаттар -- материалдар -- кондитерлік өнімдер -- карамель өндірісі

Кондитер өндірісінің технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқулық / Құраст.Дайрашева С.Т., Байысбаева М.П., Изембаева А.К., 2018. - 458 б.

33.

Кондитер өндірісінің технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқулық / Құраст.Дайрашева С.Т., Байысбаева М.П., Изембаева А.К., 2018. - 458 б.


36.86я73
К55


    Кондитер өндірісінің технологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / Құраст.Дайрашева С.Т., Байысбаева М.П., Изембаева А.К. - Алматы : АТУ баспасы, 2018. - 458 б. - Б. ц.

ББК 36.86я73

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
қант -- қантты заттар -- шикізаттар -- материалдар -- кондитерлік өнімдер -- карамель өндірісі

36.86
К89

Кузнецова, Л. С.
    Технология и организация производства кондитерских изделий [Электронный ресурс] : учебник / Л. С. Кузнецова. - М. : Издательский центр "Академия", 2014. - 480 с. - Б. ц.

ББК 36.86

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   КОНДИТЕР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
кондитерские изделий -- кондитерские предприятия -- пищевое сырье -- сахаросодержащее сырье -- Сахарозаменители -- подсластители

Кузнецова, Л.С. Технология и организация производства кондитерских изделий [Электронный ресурс] : Учебник / Л. С. Кузнецова, 2014. - 480 с.

34.

Кузнецова, Л.С. Технология и организация производства кондитерских изделий [Электронный ресурс] : Учебник / Л. С. Кузнецова, 2014. - 480 с.


36.86
К89

Кузнецова, Л. С.
    Технология и организация производства кондитерских изделий [Электронный ресурс] : учебник / Л. С. Кузнецова. - М. : Издательский центр "Академия", 2014. - 480 с. - Б. ц.

ББК 36.86

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   КОНДИТЕР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
кондитерские изделий -- кондитерские предприятия -- пищевое сырье -- сахаросодержащее сырье -- Сахарозаменители -- подсластители

36.83
К92

Күзембаев, Қ.
    Нан зауыттары мен наубайханалардың технологиялық жабдықтары [Электрондық ресурс] / Қ. Күзембаев, Ш. Тілегенов, М. Еркебаев. - Алматы : Ы.Алтынсарин атындағы Қазақтың білім академиясының Республикалық баспа кабинеті, 1999. - 217 б. - Б. ц.

ББК 36.83

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
нан зауыттары -- наубайхана -- технологиялық жабдықтар -- қамыр дайындамалары -- нан пісіру пештері -- қамыр дайындау агрегаттары -- ұн сақтау -- мөлшерлеу жабдықтары

Доп.точки доступа:
Тілегенов, Ш.
Еркебаев, М.

Күзембаев, Қ. Нан зауыттары мен наубайханалардың технологиялық жабдықтары [Электрондық ресурс] / Қ. Күзембаев, Ш. Тілегенов, М. Еркебаев, 1999. - 217 б.

35.

Күзембаев, Қ. Нан зауыттары мен наубайханалардың технологиялық жабдықтары [Электрондық ресурс] / Қ. Күзембаев, Ш. Тілегенов, М. Еркебаев, 1999. - 217 б.


36.83
К92

Күзембаев, Қ.
    Нан зауыттары мен наубайханалардың технологиялық жабдықтары [Электрондық ресурс] / Қ. Күзембаев, Ш. Тілегенов, М. Еркебаев. - Алматы : Ы.Алтынсарин атындағы Қазақтың білім академиясының Республикалық баспа кабинеті, 1999. - 217 б. - Б. ц.

ББК 36.83

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
нан зауыттары -- наубайхана -- технологиялық жабдықтар -- қамыр дайындамалары -- нан пісіру пештері -- қамыр дайындау агрегаттары -- ұн сақтау -- мөлшерлеу жабдықтары

Доп.точки доступа:
Тілегенов, Ш.
Еркебаев, М.

36
К92

Күзембаев, Қ.
    Тамақ өнімдерін тану [Электрондық ресурс] : электрондық ресурс / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Астана : Фолиант, 2010. - 416 б. - Б. ц.

ББК 36

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімдері -- дәнді дақылдар -- дәмдік тауарлар -- тағамдық майлар -- астық өнімдері -- ет өнімдері -- жұмыртқа тағамдары -- сүт өнімдері

Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.

Күзембаев, Қ. Тамақ өнімдерін тану [Электрондық ресурс] : Электрондық ресурс / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева, 2010. - 416 б.

36.

Күзембаев, Қ. Тамақ өнімдерін тану [Электрондық ресурс] : Электрондық ресурс / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева, 2010. - 416 б.


36
К92

Күзембаев, Қ.
    Тамақ өнімдерін тану [Электрондық ресурс] : электрондық ресурс / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Астана : Фолиант, 2010. - 416 б. - Б. ц.

ББК 36

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімдері -- дәнді дақылдар -- дәмдік тауарлар -- тағамдық майлар -- астық өнімдері -- ет өнімдері -- жұмыртқа тағамдары -- сүт өнімдері

Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.

36
К92

Күзембаев, Қ.
    Тамақтандыру кәсіпорының жабдықтары [Электрондық ресурс] : оқулық / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Астана : Фолиант, 2010. - 200 б. - Б. ц.

ББК 36

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
машиналар жіктеу -- көкөністер -- өңдеу машиналар -- ұнтақтау жабдықтары

Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.

Күзембаев, Қ. Тамақтандыру кәсіпорының жабдықтары [Электрондық ресурс] : Оқулық / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева, 2010. - 200 б.

37.

Күзембаев, Қ. Тамақтандыру кәсіпорының жабдықтары [Электрондық ресурс] : Оқулық / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева, 2010. - 200 б.


36
К92

Күзембаев, Қ.
    Тамақтандыру кәсіпорының жабдықтары [Электрондық ресурс] : оқулық / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Астана : Фолиант, 2010. - 200 б. - Б. ц.

ББК 36

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
машиналар жіктеу -- көкөністер -- өңдеу машиналар -- ұнтақтау жабдықтары

Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.

36.99
К92

Күзембаева, Г.
    Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиялары [Электрондық ресурс] / Г. Күзембаева. - Алматы : [б. и.], 2007. - 252 б. - Б. ц.

ББК 36.99

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- тамақтану негізі -- құрам -- кулинарлық өңдеу -- тағамдық құндылығы -- өңдеу технологиясы -- жартылай фабрикат -- макарон өнімдері -- балық уылдырығы -- ет құндылығы -- химиялық құрам

Күзембаева, Г. Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиялары [Электрондық ресурс] / Г. Күзембаева, 2007. - 252 б.

36
Л45

Лесова, Ж. Т.
    Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Электрондық ресурс] : оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова. - Алматы : [б. и.], 2013. - 272 б. - Б. ц.

ББК 36

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
микроорганизмдер -- ферментті өндіру -- өндірістік санитария -- спирт -- арақ-ликер өндірісі -- сыра қайнату -- шарап өндірісі -- консерві -- кептірілген көкеністер -- банкілі консерві

Доп.точки доступа:
Макажанова, Х.Х.
Надирова, С.А.

Лесова, Ж.Т. Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Электрондық ресурс] : Оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова, 2013. - 272 б.

39.

Лесова, Ж.Т. Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Электрондық ресурс] : Оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова, 2013. - 272 б.


36
Л45

Лесова, Ж. Т.
    Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Электрондық ресурс] : оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова. - Алматы : [б. и.], 2013. - 272 б. - Б. ц.

ББК 36

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
микроорганизмдер -- ферментті өндіру -- өндірістік санитария -- спирт -- арақ-ликер өндірісі -- сыра қайнату -- шарап өндірісі -- консерві -- кептірілген көкеністер -- банкілі консерві

Доп.точки доступа:
Макажанова, Х.Х.
Надирова, С.А.

36я7
М16

Мақажанова, Х. Х.
    Тағам биотехнологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / Х. Х. Мақажанова, Ж. Т. Лесова, С. А. Надирова. - Алматы : Дәуір, 2012. - 208 б. - Б. ц.

ББК 36я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
биотехнология -- тағамдық қоспалар -- микробиологиялық ашытқылар -- ферментті перепарат -- ароматизаторлар -- антиоксиданттар -- нан -- сүт -- кондитерлік өндіріс

Доп.точки доступа:
Лесова, Ж.Т.
Надирова, С.А.

Мақажанова, Х.Х. Тағам биотехнологиясы [Электрондық ресурс] : Оқулық / Х. Х. Мақажанова, Ж. Т. Лесова, С. А. Надирова, 2012. - 208 б.

40.

Мақажанова, Х.Х. Тағам биотехнологиясы [Электрондық ресурс] : Оқулық / Х. Х. Мақажанова, Ж. Т. Лесова, С. А. Надирова, 2012. - 208 б.


36я7
М16

Мақажанова, Х. Х.
    Тағам биотехнологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / Х. Х. Мақажанова, Ж. Т. Лесова, С. А. Надирова. - Алматы : Дәуір, 2012. - 208 б. - Б. ц.

ББК 36я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
биотехнология -- тағамдық қоспалар -- микробиологиялық ашытқылар -- ферментті перепарат -- ароматизаторлар -- антиоксиданттар -- нан -- сүт -- кондитерлік өндіріс

Доп.точки доступа:
Лесова, Ж.Т.
Надирова, С.А.

Страница 4, Результатов: 89

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц