База данных: Книги
Страница 42, Результатов: 415
Отмеченные записи: 0
411.
Подробнее
84(5Қаз)
И83
Исабеков , Д.
Қарғын : роман / Д. Исабеков . - 2-ші рет басылуы . - Қарағанды : "Qasym баспа үйі", 2022. - 320 б. . - ISBN 978-601-7671-27-3 : 2525. 00 тг.
ББК 84(5Қаз)
Кл.слова (ненормированные):
роман -- көркем әдебиет -- қазақ әдебиеті -- Дулат Исабеков -- Исабеков Дулат
Аннотация: "Қарғын" романы шыққан сәттен-ақ жастардың арасында кең тарап, үлкен сұранысқа ие болады. Себеп-роман жастар үшін әрдайым қызықты тақырып махаббат турасында. Кітап жасөспірімдер мен көпшілік оқырман қауымға арналған.
Экземпляры всего: 1
4.1-№5 Ч/З (1)
Свободны: 4.1-№5 Ч/З (1)
И83
Исабеков , Д.
Қарғын : роман / Д. Исабеков . - 2-ші рет басылуы . - Қарағанды : "Qasym баспа үйі", 2022. - 320 б. . - ISBN 978-601-7671-27-3 : 2525. 00 тг.
Кл.слова (ненормированные):
роман -- көркем әдебиет -- қазақ әдебиеті -- Дулат Исабеков -- Исабеков Дулат
Аннотация: "Қарғын" романы шыққан сәттен-ақ жастардың арасында кең тарап, үлкен сұранысқа ие болады. Себеп-роман жастар үшін әрдайым қызықты тақырып махаббат турасында. Кітап жасөспірімдер мен көпшілік оқырман қауымға арналған.
Экземпляры всего: 1
4.1-№5 Ч/З (1)
Свободны: 4.1-№5 Ч/З (1)
412.
Подробнее
41.3я7+30.16я7
А59
Аникина, И. Н.
Биотехнология негізіндегі тұқым шаруашылығы : оқу құралы / И. Н. Аникина. - Павлодар : Toraighyrov University, 2020. - 101 б. . - ISBN 978-601-345-148-0 : 3179. 68 тг.
ББК 41.3я7+30.16я7
Рубрики: АУЫЛ ШАРАШЫЛЫҒЫ ЖӘНЕ ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ
СЕЛЕКЦИЯ, ТҰҚЫМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ, СОРТТАР. ЖЕРСІНДІРУ ЖӘНЕ ИНТРОДУКЦИЯ
Кл.слова (ненормированные):
тұқым шаруашылығы -- гендік инженерия -- тұқымтану -- селекция -- тұқымдардың морфологиялық белгілері -- дәннің пісуі -- тұқымдардың аралас тыныштығы -- тұқымның сапасы -- корреляция -- тұқымды өңдеу -- өсімдіктерді жедел клоналды микрокөбейту -- ауылшаруашылығы дақылдарын егу -- элиталық тұқым өндіру -- картоптың тұқым шаруашылығы -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында ауыл шаруашылығы өсімдіктерінің қазіргі заманғы тұқым шаруашылығының мәселелері мен міндеттері қарастырылған, тұқымдардың сорттық типтілігі және сапасына, ауыл шаруашылығы өсімдіктерінің тұқым шаруашылығындағы сорттың рөлі белгіленген. Оқу құралында алғашқы тұқым шаруашылығы көлемін және тұқым материалының сапасын арттыру үшін биотехнологияның жетістіктерін қолдануға көп көңіл бөлінді.
Доп.точки доступа:
Сейтжанова , Д. Д.
Кайниденов , Н. Н.
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 Ч/З (2)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2)
А59
Аникина, И. Н.
Биотехнология негізіндегі тұқым шаруашылығы : оқу құралы / И. Н. Аникина. - Павлодар : Toraighyrov University, 2020. - 101 б. . - ISBN 978-601-345-148-0 : 3179. 68 тг.
Рубрики: АУЫЛ ШАРАШЫЛЫҒЫ ЖӘНЕ ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ
СЕЛЕКЦИЯ, ТҰҚЫМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ, СОРТТАР. ЖЕРСІНДІРУ ЖӘНЕ ИНТРОДУКЦИЯ
Кл.слова (ненормированные):
тұқым шаруашылығы -- гендік инженерия -- тұқымтану -- селекция -- тұқымдардың морфологиялық белгілері -- дәннің пісуі -- тұқымдардың аралас тыныштығы -- тұқымның сапасы -- корреляция -- тұқымды өңдеу -- өсімдіктерді жедел клоналды микрокөбейту -- ауылшаруашылығы дақылдарын егу -- элиталық тұқым өндіру -- картоптың тұқым шаруашылығы -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында ауыл шаруашылығы өсімдіктерінің қазіргі заманғы тұқым шаруашылығының мәселелері мен міндеттері қарастырылған, тұқымдардың сорттық типтілігі және сапасына, ауыл шаруашылығы өсімдіктерінің тұқым шаруашылығындағы сорттың рөлі белгіленген. Оқу құралында алғашқы тұқым шаруашылығы көлемін және тұқым материалының сапасын арттыру үшін биотехнологияның жетістіктерін қолдануға көп көңіл бөлінді.
Доп.точки доступа:
Сейтжанова , Д. Д.
Кайниденов , Н. Н.
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 Ч/З (2)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2)
413.
Подробнее
65.9(5Қаз)261.3я7
К26
Кәсіпорындағы қаржылық бюджеттендіру : оқу құралы / Ж. К. Алтайбаева, Д. З. Айгужинова, Ш. Е. Муталляпова, Р. К. Алимханова . - Павлодар : Toraighyrov University, 2020. - 2020 б. : рис., табл. - ISBN 978-601-345-087-2 : 3622. 08 тг.
ББК 65.9(5Қаз)261.3я7
Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАЗАҚСТАННЫҢ МЕМЛЕКЕТТІК БЮДЖЕТІ
Кл.слова (ненормированные):
кәсіпорындағы қаржылық бюджеттендіру -- оқу құралы -- бюджетті құрастыру -- қаржылық жоспарлау -- кәсіпорын бюджеті -- инвестицияны бағалаудың дисконтталған әдістері -- ақша ағынын анықтау -- ақша ағыны -- бюджеттендіру -- Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- элективті пән
Аннотация: "Кәсіпорындағы қаржылық бюджеттендіру" оқулығында дәрістер кешені, тәжірибелік жұмыстарды орындауға арналған нұсқаулықтар, ӨЖЖ орындауға дайындық бойынша өзіндік жұмыстарға арналған материалдар, тиісті оқу курсын сәтті қабылдау үшін өзін-өзі бақылауға арналған тест материалдары бар. Оқу құралы жұмыс жоспарына және экономикалық мамандықтардың элективті пәндерінің каталогына сәйкес жасалды.
Экземпляры всего: 3
1.2-№4 Ч/З (1), 2.1-№2 Ч/З (2)
Свободны: 1.2-№4 Ч/З (1), 2.1-№2 Ч/З (2)
К26
Кәсіпорындағы қаржылық бюджеттендіру : оқу құралы / Ж. К. Алтайбаева, Д. З. Айгужинова, Ш. Е. Муталляпова, Р. К. Алимханова . - Павлодар : Toraighyrov University, 2020. - 2020 б. : рис., табл. - ISBN 978-601-345-087-2 : 3622. 08 тг.
Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАЗАҚСТАННЫҢ МЕМЛЕКЕТТІК БЮДЖЕТІ
Кл.слова (ненормированные):
кәсіпорындағы қаржылық бюджеттендіру -- оқу құралы -- бюджетті құрастыру -- қаржылық жоспарлау -- кәсіпорын бюджеті -- инвестицияны бағалаудың дисконтталған әдістері -- ақша ағынын анықтау -- ақша ағыны -- бюджеттендіру -- Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- элективті пән
Аннотация: "Кәсіпорындағы қаржылық бюджеттендіру" оқулығында дәрістер кешені, тәжірибелік жұмыстарды орындауға арналған нұсқаулықтар, ӨЖЖ орындауға дайындық бойынша өзіндік жұмыстарға арналған материалдар, тиісті оқу курсын сәтті қабылдау үшін өзін-өзі бақылауға арналған тест материалдары бар. Оқу құралы жұмыс жоспарына және экономикалық мамандықтардың элективті пәндерінің каталогына сәйкес жасалды.
Экземпляры всего: 3
1.2-№4 Ч/З (1), 2.1-№2 Ч/З (2)
Свободны: 1.2-№4 Ч/З (1), 2.1-№2 Ч/З (2)
414.
Подробнее
26.92я7+36.95я7
Т77
Туганова, Б. С.
Ет және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Б. С. Туганова. - Павлодар : Toraighyrov University, 2023. - 196 б. : рис. - ISBN 978-601-345-382-8 : 4510. 24 тг.
ББК 26.92я7+36.95я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдерінің технологиясы -- сүт өнімдерінің технологиясы -- етті тамырлау -- пісірілген шұжықтарды өндіру технологиясы -- ливерлік шұжықтарды өндіру технологиясы -- шошқа етінен ысталған өнімдерді өндіру -- қой ысталған етін тұздау -- сиыр ысталған етін тұздау -- ет жартылай фабрикаттарды өндіру -- балмұздақ өндіру технологиясы -- қаймақ өндіру технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбешелер технологиясы -- сүтқышқылды өнімдер технологиясы -- тұтассүтті өнімдер технологиясы -- сары май өндірісі -- сары май технологиясы -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасының ғылым және жоғары білім министрлігі
Аннотация: Бұл оқу құралда ет және сүт өнімдерінің теориялық негіздеуі мен сапалық көрсеткіштерді анықтау әдістері, және де ет пен сүтке негізгі шикізат ретінде қойылатын санитарлы-гигиеналық талаптар, сонымен қатар ет және сүт өнімдерді өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттерді теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған.
Доп.точки доступа:
Кажибаева , Г. Т.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Т77
Туганова, Б. С.
Ет және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Б. С. Туганова. - Павлодар : Toraighyrov University, 2023. - 196 б. : рис. - ISBN 978-601-345-382-8 : 4510. 24 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдерінің технологиясы -- сүт өнімдерінің технологиясы -- етті тамырлау -- пісірілген шұжықтарды өндіру технологиясы -- ливерлік шұжықтарды өндіру технологиясы -- шошқа етінен ысталған өнімдерді өндіру -- қой ысталған етін тұздау -- сиыр ысталған етін тұздау -- ет жартылай фабрикаттарды өндіру -- балмұздақ өндіру технологиясы -- қаймақ өндіру технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбешелер технологиясы -- сүтқышқылды өнімдер технологиясы -- тұтассүтті өнімдер технологиясы -- сары май өндірісі -- сары май технологиясы -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасының ғылым және жоғары білім министрлігі
Аннотация: Бұл оқу құралда ет және сүт өнімдерінің теориялық негіздеуі мен сапалық көрсеткіштерді анықтау әдістері, және де ет пен сүтке негізгі шикізат ретінде қойылатын санитарлы-гигиеналық талаптар, сонымен қатар ет және сүт өнімдерді өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттерді теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған.
Доп.точки доступа:
Кажибаева , Г. Т.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
415.
Подробнее
36.99я7
Д21
Дәстүрлі тағамдар технологиясы : оқу құралы / Қ. С. Исаева, Г. Т. Кажибаева, Б. С. Туганова, Ұ. Н. Тілеубек . - Павлодар : Toraighyrov University, 2021. - 136 б. . - ISBN 978-601-345-199-2 : 3956.96 тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
дәстүрлі тағамдар технологиясы -- номадизм -- Тувандықтардың тағамдары -- көшпелі халықтың ұлттық тағамы -- Буряттардың ұлттық тағамы -- Қазақтардың дәстүрлі ұлттық тағамы -- көшпелі халықтардың ұлттық тағамдары -- Қалмақтардың дәстүрлі ұлттық тағамдары -- оқу құралы -- Қазақстанның көшпелі мал шаруашылығы -- Бурятияның көшпелі мал шаруашылығы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасының білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында дәстүрлі тамақ өнімдерді, сонымен қатар оларды өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Дәстүрлі өнімдердің бірегей дәмі мен пайдалы қасиеттерін, оларды өндіру технологияларын білу болашақ мамандарға оларды кең өткізу нарығына табысты жылжытуға мүмкіндік береді. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттер мен магистранттардың теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған және тамақ өнеркәсіптің мамандарын дайындау үшін оқу барысында қолдануға болады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Д21
Дәстүрлі тағамдар технологиясы : оқу құралы / Қ. С. Исаева, Г. Т. Кажибаева, Б. С. Туганова, Ұ. Н. Тілеубек . - Павлодар : Toraighyrov University, 2021. - 136 б. . - ISBN 978-601-345-199-2 : 3956.96 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
дәстүрлі тағамдар технологиясы -- номадизм -- Тувандықтардың тағамдары -- көшпелі халықтың ұлттық тағамы -- Буряттардың ұлттық тағамы -- Қазақтардың дәстүрлі ұлттық тағамы -- көшпелі халықтардың ұлттық тағамдары -- Қалмақтардың дәстүрлі ұлттық тағамдары -- оқу құралы -- Қазақстанның көшпелі мал шаруашылығы -- Бурятияның көшпелі мал шаруашылығы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасының білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында дәстүрлі тамақ өнімдерді, сонымен қатар оларды өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Дәстүрлі өнімдердің бірегей дәмі мен пайдалы қасиеттерін, оларды өндіру технологияларын білу болашақ мамандарға оларды кең өткізу нарығына табысты жылжытуға мүмкіндік береді. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттер мен магистранттардың теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған және тамақ өнеркәсіптің мамандарын дайындау үшін оқу барысында қолдануға болады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Страница 42, Результатов: 415