Электронный каталог


 

База данных: Книги

Страница 5, Результатов: 192

Отмеченные записи: 0

36р30:74.58р30
М18


    Мамандандырылған аккредиттеуден өту үшін дайындалған 6М072700 "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. - Тараз : Тараз университеті, 2014. - 127 б. - [Б.ц.] тг.

ББК 36р30:74.58р30

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- білім беру -- білім бағдарламасы -- білім беру нәтижелері -- 6М072700-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша) -- өзін-өзі бағалау есебі -- оқу-әдістемелік құрал
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Мамандандырылған аккредиттеуден өту үшін дайындалған 6М072700 "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал, 2014. - 127 б.

41.

Мамандандырылған аккредиттеуден өту үшін дайындалған 6М072700 "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал, 2014. - 127 б.


36р30:74.58р30
М18


    Мамандандырылған аккредиттеуден өту үшін дайындалған 6М072700 "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. - Тараз : Тараз университеті, 2014. - 127 б. - [Б.ц.] тг.

ББК 36р30:74.58р30

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- білім беру -- білім бағдарламасы -- білім беру нәтижелері -- 6М072700-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша) -- өзін-өзі бағалау есебі -- оқу-әдістемелік құрал
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

36р30:74.58р30
М18


    Мамандандырылған (бағдарламалық) аккредиттеуден өту үшін дайындалған 5В072800 "Өңдеу өндірісінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. 1-том. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 59 б. - [Б.ц.] тг.

ББК 36р30:74.58р30

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
білім беру -- білім бағдарламасы -- аккредиттеуден өту -- тамақ өндірісі -- 5В072800-Өңдеу өндірістерінің технологиясы -- өзін-өзі бағалау есебі -- оқу-әдістемелік құрал
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Мамандандырылған (бағдарламалық) аккредиттеуден өту үшін дайындалған 5В072800 "Өңдеу өндірісінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. 1-том, 2019. - 59 б.

42.

Мамандандырылған (бағдарламалық) аккредиттеуден өту үшін дайындалған 5В072800 "Өңдеу өндірісінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. 1-том, 2019. - 59 б.


36р30:74.58р30
М18


    Мамандандырылған (бағдарламалық) аккредиттеуден өту үшін дайындалған 5В072800 "Өңдеу өндірісінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. 1-том. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 59 б. - [Б.ц.] тг.

ББК 36р30:74.58р30

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
білім беру -- білім бағдарламасы -- аккредиттеуден өту -- тамақ өндірісі -- 5В072800-Өңдеу өндірістерінің технологиясы -- өзін-өзі бағалау есебі -- оқу-әдістемелік құрал
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

36-1р30:74.58р3036
М18


    Мамандандырылған (бағдарламалық) аккредиттеуден өту үшін дайындалған 6М072800 "Өңдеу өндірісінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. 1-том. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 64 б. - [Б.ц.] тг.

ББК 36-1р30:74.58р3036

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
білім беру -- білім бағдарламасы -- аккредиттеуден өту -- тамақ өндірісі -- 6М072800- Өңдеу өндірісінің технологиясы -- өзін-өзі бағалау есебі -- оқу-әдістемелік құрал
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Мамандандырылған (бағдарламалық) аккредиттеуден өту үшін дайындалған 6М072800 "Өңдеу өндірісінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. 1-том, 2019. - 64 б.

43.

Мамандандырылған (бағдарламалық) аккредиттеуден өту үшін дайындалған 6М072800 "Өңдеу өндірісінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. 1-том, 2019. - 64 б.


36-1р30:74.58р3036
М18


    Мамандандырылған (бағдарламалық) аккредиттеуден өту үшін дайындалған 6М072800 "Өңдеу өндірісінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. 1-том. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 64 б. - [Б.ц.] тг.

ББК 36-1р30:74.58р3036

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
білім беру -- білім бағдарламасы -- аккредиттеуден өту -- тамақ өндірісі -- 6М072800- Өңдеу өндірісінің технологиясы -- өзін-өзі бағалау есебі -- оқу-әдістемелік құрал
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

30.607я7:36.99я7
М29

Матанова, М. К.
    Қызметтің және өнімнің сапасын бақылау [Мәтін] : оқулық / М. К. Матанова. - Алматы : Бастау, 2019. - 224 б. - ISBN 978-601-7275-92-1 : 5800т. 00т. тг.

ББК 30.607я7:36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ӨНДІРІСТЕГІ ТЕХНИКАЛЫҚ БАҚЫЛАУ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақтандыру өнімдері -- қызмет көрсету сапасы -- сапа көрсеткіштері -- қоғамдық тамақтандыру қызметтері -- сапаны басқару -- бақылау -- өнімдердің сапасын басқару -- зертханалық бақылау -- аспаздық өнімдерді зерттеу -- физико-химиялық әдістер -- кондитерлік өнімдер -- шалафабрикаттар ақаулары -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

Матанова, М.К. Қызметтің және өнімнің сапасын бақылау [Мәтін] : оқулық, 2019. - 224 б.

44.

Матанова, М.К. Қызметтің және өнімнің сапасын бақылау [Мәтін] : оқулық, 2019. - 224 б.


30.607я7:36.99я7
М29

Матанова, М. К.
    Қызметтің және өнімнің сапасын бақылау [Мәтін] : оқулық / М. К. Матанова. - Алматы : Бастау, 2019. - 224 б. - ISBN 978-601-7275-92-1 : 5800т. 00т. тг.

ББК 30.607я7:36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ӨНДІРІСТЕГІ ТЕХНИКАЛЫҚ БАҚЫЛАУ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақтандыру өнімдері -- қызмет көрсету сапасы -- сапа көрсеткіштері -- қоғамдық тамақтандыру қызметтері -- сапаны басқару -- бақылау -- өнімдердің сапасын басқару -- зертханалық бақылау -- аспаздық өнімдерді зерттеу -- физико-химиялық әдістер -- кондитерлік өнімдер -- шалафабрикаттар ақаулары -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

36.82я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Жарма зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2014. - 98 б. - ISBN 978-9965-37-170-7 : 250т. 00т. тг.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   ҰН ТАРТУ, ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жарма өнімдері -- жарма зауыттары -- технологиялық бақылау -- технологиялық процесс -- сапасын бақылау -- ассортимент -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 37
2.1-№2 оқу залы (37)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (37)

Мынбаева, А.Б. Жарма зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : Оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2014. - 98 б.

45.

Мынбаева, А.Б. Жарма зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : Оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2014. - 98 б.


36.82я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Жарма зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2014. - 98 б. - ISBN 978-9965-37-170-7 : 250т. 00т. тг.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   ҰН ТАРТУ, ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жарма өнімдері -- жарма зауыттары -- технологиялық бақылау -- технологиялық процесс -- сапасын бақылау -- ассортимент -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 37
2.1-№2 оқу залы (37)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (37)

36.97я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2010. - 134 б. - ISBN 9965-37-184-9 : 850т. 00т. тг.

ББК 36.97я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ТАМАҚТЫҚ КОНЦЕНТРАТТАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жарма -- жарма өнімдері -- жарма концентраттары -- балалар тамағы -- диеталық тамақ -- дәнді шикізаттар -- сапа -- сапасын бағалау -- технология -- ПОҚ еңбектері -- оқу құралы
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Мынбаева, А.Б. Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2010. - 134 б.

46.

Мынбаева, А.Б. Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2010. - 134 б.


36.97я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2010. - 134 б. - ISBN 9965-37-184-9 : 850т. 00т. тг.

ББК 36.97я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ТАМАҚТЫҚ КОНЦЕНТРАТТАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жарма -- жарма өнімдері -- жарма концентраттары -- балалар тамағы -- диеталық тамақ -- дәнді шикізаттар -- сапа -- сапасын бағалау -- технология -- ПОҚ еңбектері -- оқу құралы
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

36.83я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 64 б. - ISBN 978-9965-37-134-9 : 300т. 00т. тг.

ББК 36.83я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- нан өндірісі -- наубайхана өндірісі -- шикізат сапасы -- сапаны бақылау -- ұн сапасы -- зертханалық жұмыстар -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

Мынбаева, А.Б. Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2019. - 64 б.

47.

Мынбаева, А.Б. Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2019. - 64 б.


36.83я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 64 б. - ISBN 978-9965-37-134-9 : 300т. 00т. тг.

ББК 36.83я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- нан өндірісі -- наубайхана өндірісі -- шикізат сапасы -- сапаны бақылау -- ұн сапасы -- зертханалық жұмыстар -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

36.822я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Ұн зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2015. - 83 б. - ISBN 978-99-65-37-254-4 : 250т. 00т. тг.

ББК 36.822я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҰН ТАРТУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ұн өндірісі -- ұн зауыттары -- технохимиялық бақылау -- ұн тарту -- бидай -- қара бидай -- өнім түрлері -- ассортимент -- сапа -- кеңестің шешімі -- ПОҚ еңбектері -- оқу құралы -- безвозмездно
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

Мынбаева, А.Б. Ұн зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2015. - 83 б.

48.

Мынбаева, А.Б. Ұн зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2015. - 83 б.


36.822я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Ұн зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2015. - 83 б. - ISBN 978-99-65-37-254-4 : 250т. 00т. тг.

ББК 36.822я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҰН ТАРТУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ұн өндірісі -- ұн зауыттары -- технохимиялық бақылау -- ұн тарту -- бидай -- қара бидай -- өнім түрлері -- ассортимент -- сапа -- кеңестің шешімі -- ПОҚ еңбектері -- оқу құралы -- безвозмездно
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

65.9(5Қаз)424.1я7
О-65

Ораз, Г. Т.
    Мейрамхана ісі мен қонақ үй шаруашылығының инфрақұрылымы [Электронды басылым] : электронды оқу құралы / Г. Т. Ораз. - Тараз : ЖАТО, 2017. - 304 МБ : СD. - [Б.ц.] тг.

ББК 65.9(5Қаз)424.1я7

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚ ЭКОНОМИКАСЫ


Кл.слова (ненормированные):
экономика -- мейрамхана ісі -- қонақ үй шаруашылығы -- қонақ үй бизнесі -- классификациялау -- технологиялық процес -- инфрақұрылым -- тәжірибелік жұмыс -- электронды оқу құралы -- ЖАТО (ЦНИТ) -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

Ораз, Г.Т. Мейрамхана ісі мен қонақ үй шаруашылығының инфрақұрылымы [Электронды басылым] : электронды оқу құралы / Г. Т. Ораз, 2017. - 304 МБ

49.

Ораз, Г.Т. Мейрамхана ісі мен қонақ үй шаруашылығының инфрақұрылымы [Электронды басылым] : электронды оқу құралы / Г. Т. Ораз, 2017. - 304 МБ


65.9(5Қаз)424.1я7
О-65

Ораз, Г. Т.
    Мейрамхана ісі мен қонақ үй шаруашылығының инфрақұрылымы [Электронды басылым] : электронды оқу құралы / Г. Т. Ораз. - Тараз : ЖАТО, 2017. - 304 МБ : СD. - [Б.ц.] тг.

ББК 65.9(5Қаз)424.1я7

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚ ЭКОНОМИКАСЫ


Кл.слова (ненормированные):
экономика -- мейрамхана ісі -- қонақ үй шаруашылығы -- қонақ үй бизнесі -- классификациялау -- технологиялық процес -- инфрақұрылым -- тәжірибелік жұмыс -- электронды оқу құралы -- ЖАТО (ЦНИТ) -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

36.91я7
Ө73


    Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқулық / Қ.М. Мұсынов, Е.А. Гордеева, Қ.К. Әрінов, М.Ә. Ысқақов. - Алматы : Эверо, 2016. - 572 б. - ISBN 9965--799-95-4 : 6000т. 00т. тг.

УДК
ББК 36.91я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ЖЕМІСТЕР МЕН КӨКӨНІСТІ ҚАЙТА ӨҢДЕУ


Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік өнімдері -- астық өнімі -- астық сапасы -- астықты сақтау -- тұқымдарды сақтау -- макарон өнімдері -- көкеніс дақылдары -- жарма өндірісі -- қант қызылшасы -- қайта өңдеу технологиясы -- оқулық
Экземпляры всего: 20
6.2-№9 оқу залы (5), 6.1-№8 оқу залы (7), 2.1-№2 оқу залы (8)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (5), 6.1-№8 оқу залы (7), 2.1-№2 оқу залы (7)

Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқулық / Қ.М. Мұсынов, Е.А. Гордеева, Қ.К. Әрінов, М.Ә. Ысқақов, 2016. - 572 б.

50.

Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқулық / Қ.М. Мұсынов, Е.А. Гордеева, Қ.К. Әрінов, М.Ә. Ысқақов, 2016. - 572 б.


36.91я7
Ө73


    Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқулық / Қ.М. Мұсынов, Е.А. Гордеева, Қ.К. Әрінов, М.Ә. Ысқақов. - Алматы : Эверо, 2016. - 572 б. - ISBN 9965--799-95-4 : 6000т. 00т. тг.

УДК
ББК 36.91я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ЖЕМІСТЕР МЕН КӨКӨНІСТІ ҚАЙТА ӨҢДЕУ


Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік өнімдері -- астық өнімі -- астық сапасы -- астықты сақтау -- тұқымдарды сақтау -- макарон өнімдері -- көкеніс дақылдары -- жарма өндірісі -- қант қызылшасы -- қайта өңдеу технологиясы -- оқулық
Экземпляры всего: 20
6.2-№9 оқу залы (5), 6.1-№8 оқу залы (7), 2.1-№2 оқу залы (8)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (5), 6.1-№8 оқу залы (7), 2.1-№2 оқу залы (7)

Страница 5, Результатов: 192

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц