Электронный каталог


 

База данных: Книги

Страница 6, Результатов: 192

Отмеченные записи: 0

36.99я7
Р94

Рысбаева, Ж.
    Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / Ж. Рысбаева. - Алматы : Бастау, 2019. - 280 бет. с. - ISBN 978-601-7275-93-8 : 5700т. 00т. тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
қоғамдық тамақтану -- кәсіпорын -- қызмет көрсету -- тамақтандыруды үйымдастыру -- кәсіпорындардағы бөлмелер -- технологиялық үрдістер -- мейрамхана -- сауда бөлмелері -- жабдықтар -- турист түрлері -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

Рысбаева, Ж. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы, 2019. - 280 бет. с.

51.

Рысбаева, Ж. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы, 2019. - 280 бет. с.


36.99я7
Р94

Рысбаева, Ж.
    Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / Ж. Рысбаева. - Алматы : Бастау, 2019. - 280 бет. с. - ISBN 978-601-7275-93-8 : 5700т. 00т. тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
қоғамдық тамақтану -- кәсіпорын -- қызмет көрсету -- тамақтандыруды үйымдастыру -- кәсіпорындардағы бөлмелер -- технологиялық үрдістер -- мейрамхана -- сауда бөлмелері -- жабдықтар -- турист түрлері -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

36.99я7
С22

Саржанова, К. Ш.
    Тағам дайындау технологиясы [Мәтін] : оқулық / К. Ш. Саржанова. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 384 б. - ISBN 978-601-240-603-8 : 4800т. 00т. тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімі -- өңдеу технологиялары -- қоғамдық тамақтану -- көкөністерді өңдеу -- жемістерді өңдеу -- саңырауқұлақтарды өңдеу -- балық өнімдері -- етті өңдеу -- аспаздық өңдеу -- дайындау технологиясы -- тұздықтар -- жармалар -- бұршақ дәндер -- макарон өнімдері -- тәтті тағамдар -- сусындар -- ұлттық тағамдар -- оқулық
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

Саржанова, К.Ш. Тағам дайындау технологиясы [Мәтін] : оқулық, 2017. - 384 б.

52.

Саржанова, К.Ш. Тағам дайындау технологиясы [Мәтін] : оқулық, 2017. - 384 б.


36.99я7
С22

Саржанова, К. Ш.
    Тағам дайындау технологиясы [Мәтін] : оқулық / К. Ш. Саржанова. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 384 б. - ISBN 978-601-240-603-8 : 4800т. 00т. тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімі -- өңдеу технологиялары -- қоғамдық тамақтану -- көкөністерді өңдеу -- жемістерді өңдеу -- саңырауқұлақтарды өңдеу -- балық өнімдері -- етті өңдеу -- аспаздық өңдеу -- дайындау технологиясы -- тұздықтар -- жармалар -- бұршақ дәндер -- макарон өнімдері -- тәтті тағамдар -- сусындар -- ұлттық тағамдар -- оқулық
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

36.99я7
С22

Сарлыбаева, Л. Б.
    Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарын жобалау [Текст] : оқу құралы / Л. Б. Сарлыбаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 272 б. - ISBN 978-601-310-807-0 : 5400т. 00т. тг.

УДК
ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- қоғамдық тамақтану -- қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары -- кәсіпорындарды жобалау -- дипломдық жұмыс -- жүмыстың құрылымы -- кәсіпорын қуаттылығын есептеу -- технологиялық бөлім -- суықпен қамтамасыз ету -- ұйымдастыру бөлімі -- экономикалық бөлім -- ТарМУ 60 жыл -- оқу құралы -- для магистрантов
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

Сарлыбаева, Л.Б. Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарын жобалау [Текст] : оқу құралы, 2018. - 272 б.

53.

Сарлыбаева, Л.Б. Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарын жобалау [Текст] : оқу құралы, 2018. - 272 б.


36.99я7
С22

Сарлыбаева, Л. Б.
    Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарын жобалау [Текст] : оқу құралы / Л. Б. Сарлыбаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 272 б. - ISBN 978-601-310-807-0 : 5400т. 00т. тг.

УДК
ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- қоғамдық тамақтану -- қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары -- кәсіпорындарды жобалау -- дипломдық жұмыс -- жүмыстың құрылымы -- кәсіпорын қуаттылығын есептеу -- технологиялық бөлім -- суықпен қамтамасыз ету -- ұйымдастыру бөлімі -- экономикалық бөлім -- ТарМУ 60 жыл -- оқу құралы -- для магистрантов
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

36.92я7
С22

Саршаева, А. Б.
    Ауыл шаруашылық жануарлар етін өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Саршаева. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 73 б. - 300т. 00т. тг.

ББК 36.92я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ЕТ ПЕН ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. ҚҰС ЕТІ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ет өнімдері -- ет өнімдерінің технологиясы -- ет өнімдерінің түрлері -- құс етін өңдеу -- шұжық өңдеу технологиясы -- субөнімдерді өңдеу технологиясы -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

Саршаева, А.Б. Ауыл шаруашылық жануарлар етін өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Саршаева, 2018. - 73 б.

54.

Саршаева, А.Б. Ауыл шаруашылық жануарлар етін өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Саршаева, 2018. - 73 б.


36.92я7
С22

Саршаева, А. Б.
    Ауыл шаруашылық жануарлар етін өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Саршаева. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 73 б. - 300т. 00т. тг.

ББК 36.92я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ЕТ ПЕН ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. ҚҰС ЕТІ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ет өнімдері -- ет өнімдерінің технологиясы -- ет өнімдерінің түрлері -- құс етін өңдеу -- шұжық өңдеу технологиясы -- субөнімдерді өңдеу технологиясы -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

36.824я7
С74

Спандияров, Е.
    Биоқұрама жем технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Е. Спандияров, М. Д. Кенжеходжаев, Ә. С. боранқұлова. - Тараз : Тараз университеті, 2017. - 152 б. - ISBN 978-9965-890-50-5 : 355т. 00т. тг.

ББК 36.824я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚҰРАМА ЖЕМ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- биоқұрама -- жем түрлері -- шикізаттар -- физикалық қасиеттері -- технологиялық процестер -- технологиялық машиналар -- жемді гранулдеу -- компененттерді мөлшерлеу -- технохимиялық бақылау -- еңбекті қорғау -- экология -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
боранқұлова, Ә.С.

Экземпляры всего: 17
2.1-№2 оқу залы (17)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (17)

Спандияров, Е. Биоқұрама жем технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Е. Спандияров, М. Д. Кенжеходжаев, Ә. С. боранқұлова, 2017. - 152 б.

55.

Спандияров, Е. Биоқұрама жем технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Е. Спандияров, М. Д. Кенжеходжаев, Ә. С. боранқұлова, 2017. - 152 б.


36.824я7
С74

Спандияров, Е.
    Биоқұрама жем технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Е. Спандияров, М. Д. Кенжеходжаев, Ә. С. боранқұлова. - Тараз : Тараз университеті, 2017. - 152 б. - ISBN 978-9965-890-50-5 : 355т. 00т. тг.

ББК 36.824я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚҰРАМА ЖЕМ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- биоқұрама -- жем түрлері -- шикізаттар -- физикалық қасиеттері -- технологиялық процестер -- технологиялық машиналар -- жемді гранулдеу -- компененттерді мөлшерлеу -- технохимиялық бақылау -- еңбекті қорғау -- экология -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
боранқұлова, Ә.С.

Экземпляры всего: 17
2.1-№2 оқу залы (17)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (17)

36.824я7
С74

Спандияров, Е.
    Құрама жем технологиясы негіздері [Мәтін] : оқу құралы / Е. Спандияров, Ә. С. боранқұлова. - Тараз : Тараз университеті, 2013. - 151 б. - ISBN 9965-37-023-0 : 390т. 00т. тг.

ББК 36.824я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   ҚҰРАМА ЖЕМ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
құрама жем -- құрама жем өндірісінің технологиясы -- шикізат -- шикізаттарды қабылдау -- физикалық қасиеттері -- механикалық қасиеттері -- технологиялық процестері -- технологиялық машиналар -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Доп.точки доступа:
боранқұлова, Ә.С.

Экземпляры всего: 17
2.1-№2 оқу залы (17)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (17)

Спандияров, Е. Құрама жем технологиясы негіздері [Мәтін] : Оқу құралы / Е. Спандияров, Ә. С. боранқұлова, 2013. - 151 б.

56.

Спандияров, Е. Құрама жем технологиясы негіздері [Мәтін] : Оқу құралы / Е. Спандияров, Ә. С. боранқұлова, 2013. - 151 б.


36.824я7
С74

Спандияров, Е.
    Құрама жем технологиясы негіздері [Мәтін] : оқу құралы / Е. Спандияров, Ә. С. боранқұлова. - Тараз : Тараз университеті, 2013. - 151 б. - ISBN 9965-37-023-0 : 390т. 00т. тг.

ББК 36.824я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   ҚҰРАМА ЖЕМ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
құрама жем -- құрама жем өндірісінің технологиясы -- шикізат -- шикізаттарды қабылдау -- физикалық қасиеттері -- механикалық қасиеттері -- технологиялық процестері -- технологиялық машиналар -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Доп.точки доступа:
боранқұлова, Ә.С.

Экземпляры всего: 17
2.1-№2 оқу залы (17)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (17)

36.81-5я7
С74

Спандияров, Е.
    Тамақ биотехнологиясы өндірісінің жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Е. Спандияров, М. Д. Кенжеходжаев, Ә. Қ. Қоспағарова. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 112 б. - ISBN 9965-37-197-0 : 500т. 00т. тг.

ББК 36.81-5я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ биотехнологиясы -- машиналар құрылысы -- сүт өнімдері -- ет -- балық -- ыстаушы машиналар -- өндірістік процесс -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Қоспағарова, Ә.Қ.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Спандияров, Е. Тамақ биотехнологиясы өндірісінің жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Е. Спандияров, М. Д. Кенжеходжаев, Ә. Қ. Қоспағарова, 2018. - 112 б.

57.

Спандияров, Е. Тамақ биотехнологиясы өндірісінің жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Е. Спандияров, М. Д. Кенжеходжаев, Ә. Қ. Қоспағарова, 2018. - 112 б.


36.81-5я7
С74

Спандияров, Е.
    Тамақ биотехнологиясы өндірісінің жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Е. Спандияров, М. Д. Кенжеходжаев, Ә. Қ. Қоспағарова. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 112 б. - ISBN 9965-37-197-0 : 500т. 00т. тг.

ББК 36.81-5я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ биотехнологиясы -- машиналар құрылысы -- сүт өнімдері -- ет -- балық -- ыстаушы машиналар -- өндірістік процесс -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Қоспағарова, Ә.Қ.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

36я2
Т13


    Тағамтану сөздігі. Орысша-қазақша ағылшынша [Мәтін] : сөздік / Құраст.Б.М. Рахимбердиева. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2013. - 216 б. - ISBN 978-601-80245-4-2 : 1800т. 00т. тг.

ББК 36я2

Рубрики: ТЕХНИКА. ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- тағам -- сөздік -- тағамтану сөздігі -- орысша-қазақша-ағылшынша -- безвозмездно
Экземпляры всего: 7
2.1-№2 оқу залы (7)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (7)

Тағамтану сөздігі. Орысша-қазақша ағылшынша [Мәтін] : Сөздік / Құраст.Б.М. Рахимбердиева, 2013. - 216 б.

58.

Тағамтану сөздігі. Орысша-қазақша ағылшынша [Мәтін] : Сөздік / Құраст.Б.М. Рахимбердиева, 2013. - 216 б.


36я2
Т13


    Тағамтану сөздігі. Орысша-қазақша ағылшынша [Мәтін] : сөздік / Құраст.Б.М. Рахимбердиева. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2013. - 216 б. - ISBN 978-601-80245-4-2 : 1800т. 00т. тг.

ББК 36я2

Рубрики: ТЕХНИКА. ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- тағам -- сөздік -- тағамтану сөздігі -- орысша-қазақша-ағылшынша -- безвозмездно
Экземпляры всего: 7
2.1-№2 оқу залы (7)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (7)

22.314я7
Т17

Тамаев, С.
    Кванттық механиканың есептер жинағы [Мәтін] : оқулық / С. Тамаев. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2015. - 299 б. - ISBN 978-601-217-540-0 : 3092т. 00т. тг.

ББК 22.314я7

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   КВАНТТЫ МЕХАНИКА


Кл.слова (ненормированные):
механика -- кванттық механика -- бор теориясы -- шредингер теңдеулері -- математикалық амалдар -- сызықты операторлар -- оптика -- есептер жинағы -- бақылау сұрақтары -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- оқулық
Экземпляры всего: 20
1.2-№4 Ч/З (5), 2.1-№2 оқу залы (15)
Свободны: 1.2-№4 Ч/З (5), 2.1-№2 оқу залы (15)

Тамаев, С. Кванттық механиканың есептер жинағы [Мәтін] : оқулық / С. Тамаев, 2015. - 299 б.

59.

Тамаев, С. Кванттық механиканың есептер жинағы [Мәтін] : оқулық / С. Тамаев, 2015. - 299 б.


22.314я7
Т17

Тамаев, С.
    Кванттық механиканың есептер жинағы [Мәтін] : оқулық / С. Тамаев. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2015. - 299 б. - ISBN 978-601-217-540-0 : 3092т. 00т. тг.

ББК 22.314я7

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   КВАНТТЫ МЕХАНИКА


Кл.слова (ненормированные):
механика -- кванттық механика -- бор теориясы -- шредингер теңдеулері -- математикалық амалдар -- сызықты операторлар -- оптика -- есептер жинағы -- бақылау сұрақтары -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- оқулық
Экземпляры всего: 20
1.2-№4 Ч/З (5), 2.1-№2 оқу залы (15)
Свободны: 1.2-№4 Ч/З (5), 2.1-№2 оқу залы (15)

22.2я7
Т17

Тамаев, С.
    Классикалық механика есептер жинағы [Мәтін] : оқу құралы / С. Тамаев, Ж. М. Айдарбекова. - Алматы : Қарасай, 2019. - 252 б. - ISBN 978-601-298-824-6 : 3950т. 00т. тг., 3500. 00 тг., 5000. 00 тг.

УДК
ББК 22.2я7

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   МЕХАНИКА


Кл.слова (ненормированные):
механика -- классикалық механика -- есептер жинағы -- статика -- кинематика -- динамика -- механика принциптері -- оқу құралы -- ПОҚ еңбетері
Доп.точки доступа:
Айдарбекова, Ж.М.

Экземпляры всего: 53
Каратау 3-4 №12 оқу залы (1), №11 оқу залы (жатахана) (1), 6.2-№9 оқу залы (1), 6.1-№8 оқу залы (17), №10 оқу залы (жатахана) (1), 1.2-№4 Ч/З (2), 2.6-№1 Ч/З (2), 2.1-№2 оқу залы (25), 5.2-№6 ч/з (2), 5.2-№6 Ч/З (1)
Свободны: Каратау 3-4 №12 оқу залы (1), №11 оқу залы (жатахана) (1), 6.2-№9 оқу залы (1), 6.1-№8 оқу залы (17), №10 оқу залы (жатахана) (1), 1.2-№4 Ч/З (2), 2.6-№1 Ч/З (2), 2.1-№2 оқу залы (24), 5.2-№6 ч/з (2), 5.2-№6 Ч/З (1)

Тамаев, С. Классикалық механика есептер жинағы [Мәтін] : оқу құралы / С. Тамаев, Ж. М. Айдарбекова, 2019. - 252 б.

60.

Тамаев, С. Классикалық механика есептер жинағы [Мәтін] : оқу құралы / С. Тамаев, Ж. М. Айдарбекова, 2019. - 252 б.


22.2я7
Т17

Тамаев, С.
    Классикалық механика есептер жинағы [Мәтін] : оқу құралы / С. Тамаев, Ж. М. Айдарбекова. - Алматы : Қарасай, 2019. - 252 б. - ISBN 978-601-298-824-6 : 3950т. 00т. тг., 3500. 00 тг., 5000. 00 тг.

УДК
ББК 22.2я7

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   МЕХАНИКА


Кл.слова (ненормированные):
механика -- классикалық механика -- есептер жинағы -- статика -- кинематика -- динамика -- механика принциптері -- оқу құралы -- ПОҚ еңбетері
Доп.точки доступа:
Айдарбекова, Ж.М.

Экземпляры всего: 53
Каратау 3-4 №12 оқу залы (1), №11 оқу залы (жатахана) (1), 6.2-№9 оқу залы (1), 6.1-№8 оқу залы (17), №10 оқу залы (жатахана) (1), 1.2-№4 Ч/З (2), 2.6-№1 Ч/З (2), 2.1-№2 оқу залы (25), 5.2-№6 ч/з (2), 5.2-№6 Ч/З (1)
Свободны: Каратау 3-4 №12 оқу залы (1), №11 оқу залы (жатахана) (1), 6.2-№9 оқу залы (1), 6.1-№8 оқу залы (17), №10 оқу залы (жатахана) (1), 1.2-№4 Ч/З (2), 2.6-№1 Ч/З (2), 2.1-№2 оқу залы (24), 5.2-№6 ч/з (2), 5.2-№6 Ч/З (1)

Страница 6, Результатов: 192

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц