База данных: Книги
Страница 71, Результатов: 710
Отмеченные записи: 0
701.
Подробнее
37.255я7
А14
Абзалбекұлы , Б.
Аяқ киім өндірісінің технологиясы және конструкциялау негіздері = Основы конструирования и технологии производства обуви = Fundamentals of construction and technology manufacture of footwear : оқу құралы / Б. Абзалбекұлы . - Тараз : Қауылбек, 2020. - 100 б. : рис., табл. - ISBN 978-601-7291-23-5 : 700. 00 тг.
ББК 37.255я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП
АЯҚ КИІМ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
аяқ киім өндірісі -- аяқ киім қалыптары -- аяқ киім материалдары -- биобелсенді ұлтарақтар -- астарлық материалдар -- производство обуви -- обувные колодки -- биоактивные стельки -- подкладочные материалы -- обувные материалы -- оқу-әдістемелік құралы -- учебно-методическое пособие -- труды ППС -- ПОҚ еңбектері -- footwear materials -- lasts in footwear industry
Аннотация: В учебном пособии описаны основы конструирование и технологии производства обуви. Приведены конструктивные характеристики изделий из клжи, основы проектирование и ассортимент материалов изделий кожи. Учебное пособие предназначено для студентов вузов, обучающихся по специальности "Индустрия изделий из кожи".
Доп.точки доступа:
Джумабекова, Г. Б.
Мунасипов , С. Е.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
А14
Абзалбекұлы , Б.
Аяқ киім өндірісінің технологиясы және конструкциялау негіздері = Основы конструирования и технологии производства обуви = Fundamentals of construction and technology manufacture of footwear : оқу құралы / Б. Абзалбекұлы . - Тараз : Қауылбек, 2020. - 100 б. : рис., табл. - ISBN 978-601-7291-23-5 : 700. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП
АЯҚ КИІМ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
аяқ киім өндірісі -- аяқ киім қалыптары -- аяқ киім материалдары -- биобелсенді ұлтарақтар -- астарлық материалдар -- производство обуви -- обувные колодки -- биоактивные стельки -- подкладочные материалы -- обувные материалы -- оқу-әдістемелік құралы -- учебно-методическое пособие -- труды ППС -- ПОҚ еңбектері -- footwear materials -- lasts in footwear industry
Аннотация: В учебном пособии описаны основы конструирование и технологии производства обуви. Приведены конструктивные характеристики изделий из клжи, основы проектирование и ассортимент материалов изделий кожи. Учебное пособие предназначено для студентов вузов, обучающихся по специальности "Индустрия изделий из кожи".
Доп.точки доступа:
Джумабекова, Г. Б.
Мунасипов , С. Е.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
702.
Подробнее
37.25я7
Д38
Джумабекова , Г. Б.
Былғары бұйымдардың механикалық технологиясы : оқу құралы / Г. Б. Джумабекова . - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 60 б. : рис., табл. - ISBN 978-9965-37-165-3 : 500. 00 тг.
ББК 37.25я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП
БЫЛҒАРЫ БҰЙЫМДАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
былғары бұйымдары -- материалдарды кесу -- былғарыдан жасалған бөлшектерді шабу -- фрезерлеу -- тегістеу операциялары -- ұйпаландыру -- материалдарды дірілдеуші пышақпен кесу -- аяқ киім бөлшектері -- кептіру процестері -- аяқ киім бөлшектерін қалыптау -- иіп қалыптау -- созып қалыптау -- бөлшектерді механикалық біріктіру -- ұлтандарды бекіту -- өкшелерді бекіту -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Аннотация: Оқу құралында аяқ киім материалдарын кесу; аяқ киім бөлшектерін механикалық өңдеу; өндірістің гигротермиялық үдерістері; аяқ үсті дайындамасы мен бөлшектерін қалыптау үдерісі, аяқ киім бөлшектерін механикалық біріктіру әдістерінің теориялық негізі берілген.
Доп.точки доступа:
Абзалбекұлы , Б.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
Д38
Джумабекова , Г. Б.
Былғары бұйымдардың механикалық технологиясы : оқу құралы / Г. Б. Джумабекова . - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 60 б. : рис., табл. - ISBN 978-9965-37-165-3 : 500. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП
БЫЛҒАРЫ БҰЙЫМДАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
былғары бұйымдары -- материалдарды кесу -- былғарыдан жасалған бөлшектерді шабу -- фрезерлеу -- тегістеу операциялары -- ұйпаландыру -- материалдарды дірілдеуші пышақпен кесу -- аяқ киім бөлшектері -- кептіру процестері -- аяқ киім бөлшектерін қалыптау -- иіп қалыптау -- созып қалыптау -- бөлшектерді механикалық біріктіру -- ұлтандарды бекіту -- өкшелерді бекіту -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Аннотация: Оқу құралында аяқ киім материалдарын кесу; аяқ киім бөлшектерін механикалық өңдеу; өндірістің гигротермиялық үдерістері; аяқ үсті дайындамасы мен бөлшектерін қалыптау үдерісі, аяқ киім бөлшектерін механикалық біріктіру әдістерінің теориялық негізі берілген.
Доп.точки доступа:
Абзалбекұлы , Б.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
703.
Подробнее
37.25я7
Д38
Джумабекова , Г. Б.
Былғары бұйымдары өндірісінің химиялық технологиясы : оқу құралы / Г. Б. Джумабекова . - Тараз : Тараз университеті , 2018. - 67 б. : рис., табл. - ISBN 978-9965-37-166-0 : 500. 00 тг.
ББК 37.25я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП
БЫЛҒАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
былғары бұйымдары -- желімдеу -- аяқ киім бөлшектерін желімдеу -- желім ерітінділері -- оқу құралы -- аяқ киім желімдеу -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- аяқ киім дайындау технологиясы -- аяқ киімді химиялық әрлеу
Аннотация: Оқу құралында былғары бұйымдарының химиялық технологиясының теориялық және тәжірибелік негіздері келтірілген. Аяқ киімнің өндірісінде қолданылатын химиялық әдістер мен технологиялар сипатталған. Зертханалық жұмыстарда желімнің негізгі түрлері; желім байланыстарының физика-механикалық қасиеттерін анықтау; желімдеу әдістері; әрлеу әдістеріне сипаттама берілген. Қолданылатын құрал-жабдықтар сипатталған.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
Д38
Джумабекова , Г. Б.
Былғары бұйымдары өндірісінің химиялық технологиясы : оқу құралы / Г. Б. Джумабекова . - Тараз : Тараз университеті , 2018. - 67 б. : рис., табл. - ISBN 978-9965-37-166-0 : 500. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП
БЫЛҒАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
былғары бұйымдары -- желімдеу -- аяқ киім бөлшектерін желімдеу -- желім ерітінділері -- оқу құралы -- аяқ киім желімдеу -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- аяқ киім дайындау технологиясы -- аяқ киімді химиялық әрлеу
Аннотация: Оқу құралында былғары бұйымдарының химиялық технологиясының теориялық және тәжірибелік негіздері келтірілген. Аяқ киімнің өндірісінде қолданылатын химиялық әдістер мен технологиялар сипатталған. Зертханалық жұмыстарда желімнің негізгі түрлері; желім байланыстарының физика-механикалық қасиеттерін анықтау; желімдеу әдістері; әрлеу әдістеріне сипаттама берілген. Қолданылатын құрал-жабдықтар сипатталған.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
704.
Подробнее
36.99я7
А14
Абишев , М.Ж.
Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / М.Ж. Абишев . - Алматы : Лантар Books, 2024. - 94 б. . - ISBN 978-601-361-253-9 : 3685.00 тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімдерінің жіктелуі -- функционалды ингредиенттер -- ет өнімдері -- пробиотиктер -- пребиотиктер -- ет өнімдерінің технологиясы -- минералды заттардың сипаттамасы -- диеталық талшықтардың сипаттамасы -- функционалды ет өнімдері -- байытылған ет өнімдерінің технологиясы -- 7М07243-"Қоғамдық тамақтандыру өөнімдерінің технологиясы" -- оқу құралы -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасы Ғылым және Білім министрлігі
Аннотация: Оқу құралында қоғамдық тамақтану өнімдері өндірістеріндегі инновациялық функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің заманауи өңдеу технологиялары туралы мәліметтер берілген. "Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы" пәні бойынша теориялық білімді, қажетті практикалық дағдыларды бекітуге арналған және 7М07243-"Қоғамдық тамақтандыру өнімдерініңң технологиясы" мамандығының магистранттарына арналған.
Доп.точки доступа:
Коштаева , Г. Е.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
А14
Абишев , М.Ж.
Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / М.Ж. Абишев . - Алматы : Лантар Books, 2024. - 94 б. . - ISBN 978-601-361-253-9 : 3685.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімдерінің жіктелуі -- функционалды ингредиенттер -- ет өнімдері -- пробиотиктер -- пребиотиктер -- ет өнімдерінің технологиясы -- минералды заттардың сипаттамасы -- диеталық талшықтардың сипаттамасы -- функционалды ет өнімдері -- байытылған ет өнімдерінің технологиясы -- 7М07243-"Қоғамдық тамақтандыру өөнімдерінің технологиясы" -- оқу құралы -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасы Ғылым және Білім министрлігі
Аннотация: Оқу құралында қоғамдық тамақтану өнімдері өндірістеріндегі инновациялық функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің заманауи өңдеу технологиялары туралы мәліметтер берілген. "Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы" пәні бойынша теориялық білімді, қажетті практикалық дағдыларды бекітуге арналған және 7М07243-"Қоғамдық тамақтандыру өнімдерініңң технологиясы" мамандығының магистранттарына арналған.
Доп.точки доступа:
Коштаева , Г. Е.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
705.
Подробнее
37.24я7
Т92
Тігін кәсіпорындарын жобалау [Текст] : оқу құралы / Н. С. Мокеева, Р. О. Жилисбаева, Ж. Л. Жаниязова, З. Д. Молдагажиева . - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 320 б. . - ISBN 978-601-263-562-1 : 3500.00 тг.
ББК 37.24я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП
ТІГІН ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тігін кәсіпорындарын жобалау -- тігін цехының есебі -- дайындау цехының жобалануы -- пішу цехының жобалануы -- эксперименттік цехтың жобалануы -- пішу цехының жұмысы -- дайын өнім қоймасын есептеу -- басқару құрылымдары -- матаны қабылдау -- матаны орау -- шағын тігін өнеркәсібі -- CAD -- CAM -- CAE -- оқу құралы
Аннотация: Кітапта жаңа тігін өндірістерін жобалау және қолданыстағы тігін өндірістерін қайта құру кезінде кәсіпорынның өндірістік бағдарламаларын құрастырудың заманауи әдістері қарастырылған. "Тігін кәсіпорындарын жобалау" курсын оқу кезінде "Жеңіл өнеркәсіп бұйымдарының технологиясы" дайындау бағыты бойынша оқитын жоғары оқу орындарының студенттеріне, сондай-ақ жеңіл өнеркәсіптің басшылары мен инженерлік-техникалық қызметкерлеріне арналған.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
Т92
Тігін кәсіпорындарын жобалау [Текст] : оқу құралы / Н. С. Мокеева, Р. О. Жилисбаева, Ж. Л. Жаниязова, З. Д. Молдагажиева . - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 320 б. . - ISBN 978-601-263-562-1 : 3500.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП
ТІГІН ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тігін кәсіпорындарын жобалау -- тігін цехының есебі -- дайындау цехының жобалануы -- пішу цехының жобалануы -- эксперименттік цехтың жобалануы -- пішу цехының жұмысы -- дайын өнім қоймасын есептеу -- басқару құрылымдары -- матаны қабылдау -- матаны орау -- шағын тігін өнеркәсібі -- CAD -- CAM -- CAE -- оқу құралы
Аннотация: Кітапта жаңа тігін өндірістерін жобалау және қолданыстағы тігін өндірістерін қайта құру кезінде кәсіпорынның өндірістік бағдарламаларын құрастырудың заманауи әдістері қарастырылған. "Тігін кәсіпорындарын жобалау" курсын оқу кезінде "Жеңіл өнеркәсіп бұйымдарының технологиясы" дайындау бағыты бойынша оқитын жоғары оқу орындарының студенттеріне, сондай-ақ жеңіл өнеркәсіптің басшылары мен инженерлік-техникалық қызметкерлеріне арналған.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
706.
Подробнее
37.24я7
Б34
Бегешова , У.Н.
Қазақтың ұлттық киімдерін түрлендіру : оқу құралы / У.Н. Бегешова . - Алматы : Дарын, 2023. - 126 б. . - ISBN 978-601-224-439-7 : 5300.00 тг.
ББК 37.24я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП
ТІГІН ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
қазақтың ұлттық киімдері -- қазақтың этникалық киімдері -- ішік -- пұшпақ ішік -- шолақ тон -- бешпент -- түлкі ішік -- елтірі ішік -- қаракөл ішік -- қыздар ұлттық камзолы -- ерлердің этнографиялық киімдері -- оқу құралы -- ұлттық нақыштағы әйелдер киімі
Аннотация: Оқулықта халықтың ұлттық мұрасына негізделген ерлер мен әйелдер киімдерінің түрлері тұтас көркемдік мағынаға бағынған. композицияны көрсететіндігі қарастырылады. Киім дизайны өнерінің жаңа тәсілдерін ойластырып, олардан жаңадан киім үлгілерін жасап шығару кезеңдері баяндалады. Ұсынылып отырған киім жинағының эскизін жасау барысында ұлттық киімдердің мерекелік-сәнділік қызметімен қатар, қолдану қызметі де ескерілген.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
Б34
Бегешова , У.Н.
Қазақтың ұлттық киімдерін түрлендіру : оқу құралы / У.Н. Бегешова . - Алматы : Дарын, 2023. - 126 б. . - ISBN 978-601-224-439-7 : 5300.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП
ТІГІН ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
қазақтың ұлттық киімдері -- қазақтың этникалық киімдері -- ішік -- пұшпақ ішік -- шолақ тон -- бешпент -- түлкі ішік -- елтірі ішік -- қаракөл ішік -- қыздар ұлттық камзолы -- ерлердің этнографиялық киімдері -- оқу құралы -- ұлттық нақыштағы әйелдер киімі
Аннотация: Оқулықта халықтың ұлттық мұрасына негізделген ерлер мен әйелдер киімдерінің түрлері тұтас көркемдік мағынаға бағынған. композицияны көрсететіндігі қарастырылады. Киім дизайны өнерінің жаңа тәсілдерін ойластырып, олардан жаңадан киім үлгілерін жасап шығару кезеңдері баяндалады. Ұсынылып отырған киім жинағының эскизін жасау барысында ұлттық киімдердің мерекелік-сәнділік қызметімен қатар, қолдану қызметі де ескерілген.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
707.
Подробнее
67.623(5Қаз)
Қ18
Қазақстан Республикасының азаматтық кодексі (Жалпы бөлім. Ерекше бөлім) : ғылыми басылым. - Алматы : Норма-К, 2023. - 380 б. - ISBN 9965-785-67-8 : 2000. 00 тг.
ББК 67.623(5Қаз)
Рубрики: ЗАҢ ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАЗАҚСТАННЫҢ АЗАМАТТЫҚ ҚҰҚЫҒЫ
Кл.слова (ненормированные):
заңды тұлға -- жеке тұлға -- шаруашылық серіктестік -- толық серіктестік -- сенім серіктестігі -- акционерлік қоғам -- азаматтық құқықтық объектілері -- бағалы қағаздар -- өндірістік кооператив -- мемлекеттік кәсіпорын -- мәмілелер -- меншік құқығы -- оралымды басқару құқығы -- ортақ меншік -- шарт жасау -- рента -- айырбас -- сыйға тарту -- мүліктік жалдау -- лизинг
Аннотация: Оқулық құқық қорғау органдарының қызметкерлеріне және заң оқу орындарының студенттеріне, аспиранттарына, мұғалімдеріне арналған.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
Қ18
Қазақстан Республикасының азаматтық кодексі (Жалпы бөлім. Ерекше бөлім) : ғылыми басылым. - Алматы : Норма-К, 2023. - 380 б. - ISBN 9965-785-67-8 : 2000. 00 тг.
Рубрики: ЗАҢ ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАЗАҚСТАННЫҢ АЗАМАТТЫҚ ҚҰҚЫҒЫ
Кл.слова (ненормированные):
заңды тұлға -- жеке тұлға -- шаруашылық серіктестік -- толық серіктестік -- сенім серіктестігі -- акционерлік қоғам -- азаматтық құқықтық объектілері -- бағалы қағаздар -- өндірістік кооператив -- мемлекеттік кәсіпорын -- мәмілелер -- меншік құқығы -- оралымды басқару құқығы -- ортақ меншік -- шарт жасау -- рента -- айырбас -- сыйға тарту -- мүліктік жалдау -- лизинг
Аннотация: Оқулық құқық қорғау органдарының қызметкерлеріне және заң оқу орындарының студенттеріне, аспиранттарына, мұғалімдеріне арналған.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
708.
Подробнее
26.92я7+36.95я7/Т77-092455775
Туганова, Б. С.
Ет және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Б. С. Туганова. - Павлодар : Toraighyrov University, 2023. - 196 б. : рис. - ISBN 978-601-345-382-8 : 4510. 24 тг.
ББК 36.92я7+36.95я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдерінің технологиясы -- сүт өнімдерінің технологиясы -- етті тамырлау -- пісірілген шұжықтарды өндіру технологиясы -- ливерлік шұжықтарды өндіру технологиясы -- шошқа етінен ысталған өнімдерді өндіру -- қой ысталған етін тұздау -- сиыр ысталған етін тұздау -- ет жартылай фабрикаттарды өндіру -- балмұздақ өндіру технологиясы -- қаймақ өндіру технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбешелер технологиясы -- сүтқышқылды өнімдер технологиясы -- тұтассүтті өнімдер технологиясы -- сары май өндірісі -- сары май технологиясы -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасының ғылым және жоғары білім министрлігі
Аннотация: Бұл оқу құралда ет және сүт өнімдерінің теориялық негіздеуі мен сапалық көрсеткіштерді анықтау әдістері, және де ет пен сүтке негізгі шикізат ретінде қойылатын санитарлы-гигиеналық талаптар, сонымен қатар ет және сүт өнімдерді өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттерді теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған.
Доп.точки доступа:
Кажибаева , Г. Т.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Туганова, Б. С.
Ет және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Б. С. Туганова. - Павлодар : Toraighyrov University, 2023. - 196 б. : рис. - ISBN 978-601-345-382-8 : 4510. 24 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдерінің технологиясы -- сүт өнімдерінің технологиясы -- етті тамырлау -- пісірілген шұжықтарды өндіру технологиясы -- ливерлік шұжықтарды өндіру технологиясы -- шошқа етінен ысталған өнімдерді өндіру -- қой ысталған етін тұздау -- сиыр ысталған етін тұздау -- ет жартылай фабрикаттарды өндіру -- балмұздақ өндіру технологиясы -- қаймақ өндіру технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбешелер технологиясы -- сүтқышқылды өнімдер технологиясы -- тұтассүтті өнімдер технологиясы -- сары май өндірісі -- сары май технологиясы -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасының ғылым және жоғары білім министрлігі
Аннотация: Бұл оқу құралда ет және сүт өнімдерінің теориялық негіздеуі мен сапалық көрсеткіштерді анықтау әдістері, және де ет пен сүтке негізгі шикізат ретінде қойылатын санитарлы-гигиеналық талаптар, сонымен қатар ет және сүт өнімдерді өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттерді теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған.
Доп.точки доступа:
Кажибаева , Г. Т.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
709.
Подробнее
36.99я7
Д21
Дәстүрлі тағамдар технологиясы : оқу құралы / Қ. С. Исаева, Г. Т. Кажибаева, Б. С. Туганова, Ұ. Н. Тілеубек . - Павлодар : Toraighyrov University, 2021. - 136 б. . - ISBN 978-601-345-199-2 : 3956.96 тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
дәстүрлі тағамдар технологиясы -- номадизм -- Тувандықтардың тағамдары -- көшпелі халықтың ұлттық тағамы -- Буряттардың ұлттық тағамы -- Қазақтардың дәстүрлі ұлттық тағамы -- көшпелі халықтардың ұлттық тағамдары -- Қалмақтардың дәстүрлі ұлттық тағамдары -- оқу құралы -- Қазақстанның көшпелі мал шаруашылығы -- Бурятияның көшпелі мал шаруашылығы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасының білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында дәстүрлі тамақ өнімдерді, сонымен қатар оларды өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Дәстүрлі өнімдердің бірегей дәмі мен пайдалы қасиеттерін, оларды өндіру технологияларын білу болашақ мамандарға оларды кең өткізу нарығына табысты жылжытуға мүмкіндік береді. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттер мен магистранттардың теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған және тамақ өнеркәсіптің мамандарын дайындау үшін оқу барысында қолдануға болады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Д21
Дәстүрлі тағамдар технологиясы : оқу құралы / Қ. С. Исаева, Г. Т. Кажибаева, Б. С. Туганова, Ұ. Н. Тілеубек . - Павлодар : Toraighyrov University, 2021. - 136 б. . - ISBN 978-601-345-199-2 : 3956.96 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
дәстүрлі тағамдар технологиясы -- номадизм -- Тувандықтардың тағамдары -- көшпелі халықтың ұлттық тағамы -- Буряттардың ұлттық тағамы -- Қазақтардың дәстүрлі ұлттық тағамы -- көшпелі халықтардың ұлттық тағамдары -- Қалмақтардың дәстүрлі ұлттық тағамдары -- оқу құралы -- Қазақстанның көшпелі мал шаруашылығы -- Бурятияның көшпелі мал шаруашылығы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасының білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында дәстүрлі тамақ өнімдерді, сонымен қатар оларды өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Дәстүрлі өнімдердің бірегей дәмі мен пайдалы қасиеттерін, оларды өндіру технологияларын білу болашақ мамандарға оларды кең өткізу нарығына табысты жылжытуға мүмкіндік береді. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттер мен магистранттардың теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған және тамақ өнеркәсіптің мамандарын дайындау үшін оқу барысында қолдануға болады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
710.
Подробнее
31.294я7
Қ56
Қожагелді, Б.Ж.
Жарықтандыру : оқу құралы / Б.Ж. Қожагелді. - Тараз : "Dulaty university" , 2024. - 93 б. . - ISBN 978-9965-37-445-6 : 1460.00 тг.
ББК 31.294я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ЭЛЕКТРЛІК ЖАРЫҚТАНДЫРУ
Кл.слова (ненормированные):
жарықтандыру -- электрлік жарықтандыру -- жарық -- қыздыру шамдары -- люминесценттік шамдар -- кәбілдер -- жарық диодты қуат -- жарықтандыруды есептеу -- қыздыру шамдары -- жарық диодты шамдар -- монтаждық сымдар -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- 6В07113 "Электромеханика" -- 6В07114 "Өндіріс кәсіпорындармен азаматтық объектілерді электрмен жабдықтау"
Аннотация: "Жарықтандыру" оқу құралы 6В07113 "Электромеханика", 6В07114 "Өндіріс кәсіпорындармен азаматтық объектілерді электрмен жабдықтау" білім беру бағдарламасының студенттеріне "Жарықтандыру және сәулелендіруі пәні бойынша теориялық және практикалық бөліктерін игеруге тиімді жағдай жасау, білім алушылардың бітіру біліктілік жұмысын дайындау мақсатында әзірленген.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (3)
Қ56
Қожагелді, Б.Ж.
Жарықтандыру : оқу құралы / Б.Ж. Қожагелді. - Тараз : "Dulaty university" , 2024. - 93 б. . - ISBN 978-9965-37-445-6 : 1460.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ЭЛЕКТРЛІК ЖАРЫҚТАНДЫРУ
Кл.слова (ненормированные):
жарықтандыру -- электрлік жарықтандыру -- жарық -- қыздыру шамдары -- люминесценттік шамдар -- кәбілдер -- жарық диодты қуат -- жарықтандыруды есептеу -- қыздыру шамдары -- жарық диодты шамдар -- монтаждық сымдар -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- 6В07113 "Электромеханика" -- 6В07114 "Өндіріс кәсіпорындармен азаматтық объектілерді электрмен жабдықтау"
Аннотация: "Жарықтандыру" оқу құралы 6В07113 "Электромеханика", 6В07114 "Өндіріс кәсіпорындармен азаматтық объектілерді электрмен жабдықтау" білім беру бағдарламасының студенттеріне "Жарықтандыру және сәулелендіруі пәні бойынша теориялық және практикалық бөліктерін игеруге тиімді жағдай жасау, білім алушылардың бітіру біліктілік жұмысын дайындау мақсатында әзірленген.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (3)
Страница 71, Результатов: 710