Азық-түлік өнімдерінің реологиялық негіздері [Электрондық ресурс] /Еркебаев, М.Ж.

 

QR-код құжаттың

Бағалар: 0


Еркебаев, М. Ж.
    Азық-түлік өнімдерінің реологиялық негіздері [Электрондық ресурс] : оқулық / М. Ж. Еркебаев. - Алматы : [б. и.], 2014. - 256 б. - Б. ц.

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- реологиялық кинематика -- реологиялық динамика -- паскаль сұйықтығы -- тұтқырлы сұйықтық -- капиллярлы вискозиметр -- пенетрациялық қасиеттер -- реологиялық сипаттамалары